A lehetőségek választhatóak

( ) A befejezés a kezdés szolgálatában áll. Az élet soha nem hal meg. Amikor nem vagy tudatos, olyan dolgokat csinálsz, amiről nem is tudod miért csinálod. Elindulsz valamerre, mert mindenki más is arra megy, de nem tudod miért és hová mész. Azért fejezel be dolgokat, mert mindenki más is abbahagyja.

Miért? Mi az értelme ezeknek? Este lefekszel, reggel pedig kezded előröl a sok értelmetlen hülyeséget. Tudd mi történik veled, de valamiért ismétled ezeket napról napra.

Ki szeretnél törni, szeretnél egy nagy áttörést az életedben, szeretnél végre felkelni ebből a rémálomból és élni a saját életed és nem egy hosszú halált halni a mostani körülményeid között. Az életed során, folyamatosan elkezdesz és befejezel valamit. Elkezded a munkádat és befejezed. Elkezdesz egy párkapcsolatot és befejezed. Elkezdesz egy betegséget és meggyógyulsz.

Mindegyik befejezés felnyit egy új ajtót, egy új kezdetet. Ennek ellenére valamiért a befejezés fájdalommal jár.
Merd élni az életed, mert soha nincs vége, csak a feltámadás létezik. Hagyd abba a régi dolgok gyászolását, ne ragadj bele a múltba, foglalkozz az új lehetőségekkel, az újrakezdéssel. Az újrakezdés a lehetőségeid kezdetét jelenti, a gyászolás pedig a lehetőségeid végét. Ha szomorúságot, a gyászodat örömre váltod, akkor minden befejezésben meg fogod látni a szépséget, mert valaminek a vége a csúcspontot jelenti.

Fölösleges a feszültség, ami benned van, mert tudnod kell, ha valami most kellemetlen, be fog fejeződni egyszer. Amikor elmész szórakozni és táncolni a jó érzéseiddel foglalkozol és nem a másnapi fáradtságra készülsz.