Ne hazudj magadnak, mutatkozz be!

Sokan gondolkodnak pozitívan. Pozitívan látják az életüket és pozitív szemlélettel élik is azt. Hisznek abban, ha így tesznek, akkor minden szép és jó lesz. A pozitív gondolatok nagyon szépek és tényleg gyógyító hatásúak. Van egy kis bökkenő, az életük romokban hever és a romok alól is mosolyognak. Felvették az álarcukat, mert ha pozitívak az kihat a jövőjükre és szeretnének szép jövőt. Tisztában vannak a törvényekkel, jól olvasottak és használni szeretnék, a busás jutalomért.

A romok alól lehet mosolyogni, de hol marad az őszinteség. Az az önmagunkba vetett hit, hogy ne alázzuk magunkat a szép jövő reményében. Az őszinteség ott kezdődik, hogy beismerem magamnak azt, hogy ez most nem jó. Ha fáj, akkor ordítok és nem mosolygok könnyekkel a szememben. Őszintén megélni azt ami van és nem cselezni továbbra is. A cselekkel saját magunkat cseleznénk ki, kikerülve azt az önismeretet, amivel kimászhatunk a nagy fájdalmak alól és ha fáj akkor fájdalmat érezni, ha nyom akkor a nyomást. Nem mindig mást, mint ami van.

A pozitivizmus szép dolog, de ha nem vagy őszinte önmagaddal, a jövődben is elviseled a fájdalmakat és cipeled a saját és mások terheit is. Valami nehézség alól csak úgy mászhatunk ki, ha egyáltalán észrevesszük a súlyt, ami nehéz életet teremt. Ha mindig csak mosolygunk és soha nem ismerjük be azt magunknak, hogy "ez nem jó most", akkor a jóérzésünk soha nem lesz őszinte.

Azért mert hiszünk valamiről valamit, az még nem biztos, hogy úgy van. A pozitív hit, is csak egy gondolat és nem valóság. A valóság most az, hogy a romok alatt fekszel. Hiába hiszed azt, hogy szép és jó, ha nem így van. Lásd meg a terheket, dobd le magadról a nehézségeket és akkor őszinte voltál a kínjaiddal, őszinte maradsz az örömöddel.

A tudatosság az őszinteségről szól és nem a mindenáron jókedvről. Arról szól, hogy legyél jelen és tudj a fájdalmaidról is, ne csak a jó érzéseidről. Ha ezeket az érzelmekkel tisztában vagy, tisztában leszel az őszinte, szívből jövő mosollyal is. Lásd mi történik veled és ne akard elhitetni magaddal, hogy majd jobb lesz, mert később is hazudsz majd magadnak és tudatlanul másoknak. Hiába dugod a fejed a homokba és hiába mosolyogsz, az érzelmek tudják a dolgukat, azokat nem tudod megtéveszteni.

Az őszinteséggel, őszintén teremtesz pozitív jövőképet. A pozitív hozzáállás, szülessen a pozitív valóságból és a jövőd is ugyanilyen pozitív marad, mert holnap is ma lesz egyszer.

www.tudatosan.hu

HozzászólásokPontyosan :)))

Pontyosan , mint hal a vízben :)))))))))
CSak azért írom , mert semmi sem lehet olyan komoly, hogy ne bírná el a tréfát :))))
Nos nevetek sokat nevetek :))) Viszont sírok is , viszolygok, néha félek, örülök , bánatos vagyok vagy nem , mindent megélek amit lehet , de mégis mindig mosolygok, mert mindig ott vagyok jelen ahol kell :))))))))Éppen akkor éppen Most :)))))))))))) Áldás neked Merkaba :))