Ne nevess?

NE NEVESS?

Egy mosoly néha gúnyossá válik egy olyan ember számára, aki nagyon "komoly" problémával küzd. Számára az élet nehéz, amin nem lehet nevetni. Annyira a saját életével küzd, hogy minden más lehetőség kizárva, más nincs. Ilyen helyzetben nem lehet mosolyogni, mert az olyan, mintha
rajta nevetnének…
A probléma az övé, magáénak érzi és mindenki mástól is elvárja azt, hogy magáévá tegye.

Kikéri azt, hogy ha "neki rossz, akkor senki más nem nevethet". Vegyék komolyan a fájdalmát, mert akinek jó, az biztosan ellenség. Hányszor erőszakoltad meg az érzelmeidet és mutattál mást, mint ami van, csak azért hogy komolyan vegyenek, és ne tűnj gúnyosnak?

Pedig mennyi lehetőséget rejt az élet. Sokkal könnyebb nevetni és nem szomorkodni. Haragudni mindenkire, akinek esetleg jó és jobb az élete? Ha így lenne, egy szomorú ember megfertőzhetné az egész világot szomorúsággal, nem is ismerné senki a mosolyt és a nevetést. Egy "nehéz" világban élő embernek nehéznek tűnik megmutatni a másik végletet. Komoly oka van arra, amit tesz, és joggal érzi azt is, hogy ne nevessen rajta senki, pedig valaki más "csak úgy" nevet.

Tudnod kell: ha valami történik veled, joggal választhatod az egyik és a másik oldalt is. Találhatsz okot a komolykodásra is, de az ellenszere egy nehéznek és szomorúnak vélt helyzetnek egy szívből jövő nevetés. Élheted komolykodva, megsértődve az életedet, azért mert nem veszik komolyan a fájdalmadat, vagy hagyod magad megfertőzni a jókedvvel és a nevetéssel.

Gondolhatsz sokféleképpen, és élhetsz is meg egy történetet sokféleképpen. Sokszor szépülnek meg a történetek az idő múlásával. Előzd meg az időt, és nevess mással együtt, mert ha neki van rá lehetősége, akkor neked is van okod a jókedvre. Hagyd abba a komolykodást, mert a kötélnek is két vége van. Ha eddig a negatív oldalon álltál, ugyanannyiba kerül megfogni a másik végét is a kötelednek. Hagyd magad, és engedd meg másnak is, hogy másképp érezzen, mint ahogy Te, mert az az övé és nem a tiéd.

www.tudatosan.hu

Hozzászólások:)

Úgy legyen:):)

Máshonnan nem is jön csak a szívemből :))))))))) Áldás Merkaba:)

A pirula az érzelmeiddel kezdődik:)Az érzelmeid alapján nevetsz és az érzelmeid alapján szomorkodsz. Azért mert nem vesz tudomást valaki az életéről és érdektelenné válik, nagyon jó kis állarcot húz azzal ha csak mosolyog és a túlzott optimista hozzállása közben, a fejét a homokba dugja.
A vonzás törvénye nem a közömbösségről szól, hanem arról, hogy éld meg azt ami van és vegyél tudomást arról az életről, amiben élsz. Vagy elfogadod, "ez van, nem választhatok jobbat" és röhögsz a problémáidon vagy tudomást veszel az életedről és teszel is valamit annak érdekében, hogy szívből jöjjön az a nevetés!

www.tudatosan.hu:))

Ha lehet nevetni , és miért ne lehetne , én megengedem magamnak , hogy nevessek :)))))))) Nem csak úgy néha, kutyafuttában , nem -nem MINDÍG :))))))))))))))))))))) A mosoly és jókedv benned van , ha hagyod önmagadnak , hogy örülj :))))))) Nincs pénzed?? Nincs ahol lakj??? Nincs társad??? Nincs semmi anyagi javad ??? ---Ekkor én azt kérdezem , hogy mi a bajod ebben a pillanatban MOST ?????? Nekem sincs na és :)))))))) Minden gazdagságom a szívemben van , és ha erre gondolok már nevetek is :)))))))))))))))))))))
Nem fontos elhinned , az a lényeg , hogy én ezt érzem , és átélem , van kedved átélni ???? Döntsd el te , én nem tudhatom neked mi a jó ?:))))))) HA gondolod megfertőzlek , mint ahogyan ezen írásban elhangzott nevetéssel :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) csak vedd be ezt a pirulát , ami a gondolatodnál kezdődik :)))))))))))))))Áldás nektek Merkaba :)))))))))))