Segíts magadon és másoknak is segítesz!

Harcolni az igazunkért vagy egyetérteni azokkal, akik közel állnak hozzánk vagy épp távol?! Mi lenne ha most a békét fixíroznám. Azt szeretném, ha befejeződne a háború és egyetértenénk a nélkül, hogy bárki is lemondana a saját véleményéről.

Befejeznénk az ujjal mutogatást, azt, hogy ráfogjuk a másikra a saját érzéseinket. Abbahagynánk a környezetünk hibáztatását, mert az érzéseink a sajátunk. A jó és rossz érzések is a miénk, függetlenül minden és mindenki mástól.

Te hogy csinálod? Őszintén vagy esetleg a háta mögött bírálod a másikat? Ma azt nevezzük őszintének, aki a szemébe mondja a másiknak és nem "kerülgeti a forró kását". Én azt mondom, legyél őszinte saját magaddal is, mindegy milyen formában. Tudd, a bírálat nem vezet eredményre, csak is a hála azért, mert megmutatta neked az érzéseidet.

Mert sokan nem tudják miért, csak reagálnak és bírálják, helyesen vagy helytelenül tett-e a másik és eszükbe sem jut, hogy saját maguknak készítették az életüket az érzéseiken keresztül. Ameddig kérdés vagy magadnak, addig válaszol helyetted mindenki és nem mindig fog tetszeni a válasz. A válaszok benned vannak, a tudatosságodon keresztül jutsz el saját magad és mások énjéhez is.

Pedig milyen jó is lenne olyan környezetben élni, ahol mindenki elfogadja és eszébe sem jut megváltoztatni senkit. Létezik! Csak is rajtad múlik. Tudatosan kezeled az érzelmeidet és elfogadod a másik egyéniségét, bírálatok és elvárások nélkül. Tudd, amikor a másikra mutatsz, saját magadra mutatsz. Milyen könnyű dolgod lenne, ha hasonlóan tudatos emberek vennének körbe. Tedd meg az első lépést, a saját érdekedben is és mutasd meg másnak is azt a tudatosságot, ami mindenkiben ott van.

"Hogyan veheted ki a szabidat, hogy ne kelljen többet a problémákon dolgoznod"
címmel, készítettem egy "kis" könyvet.
Szívesen adok neked egy példányt ajándékba. Küldj egy "üres" Emailt a "neveddel" a tudatosan@gmail.com -ra. Ez a tanulmány, a tudatosan.hu blog legjobb és leghasznosabb részeiből tevődik össze.

HozzászólásokAjándék könyvet küldök!

Tiéd a működtetés, szerintem elég olvasott vagy és elég információ van a fejedben ahhoz, hogy használd is a tudásod:)

"Hogyan veheted ki a szabidat, hogy ne kelljen többet a problémákon dolgoznod"
címmel, készítettem egy "kis" könyvet.
Szívesen adok neked egy példányt ajándékba. Küldj egy "üres" Emailt a "neveddel" a tudatosan@gmail.com -ra. Ez a tanulmány, a tudatosan.hu blog legjobb és leghasznosabb részeiből tevődik össze.:-)))

Ez a bejegyzésed is annyira szép...már jó lenne ha végre hatna rám:-))))