"Tegnap rúgtak seggbe, máma jut eszembe!"

Annyira fáj a múltam. Velem miért történnek meg ezek a dolgok? Nagyoooon nagyon rossz volt. Olyan boldog lehetnék, ha nem történnének meg ezek velem. Hogy tudnám megkímélni magam ettől? Félelem és rettegés fog el már a gondolata is. Nem akarok tovább rettegni, félni. Olyan életet akarok, mint amit egy normális ember él. Nem kell több fájdalom. Boldog, szabad életet akarok!!!

Senki nem áldozat, csak ha azt csinál magából. Tegnap érte a fájdalom, de ma, amikor már semmi baja, még mindig kiabál. Észre se veszi, hogy se seb, se forradás nyoma sincs már, csak képzelődik. Ami nincs, az hogy fájhat? Ha szól neki valaki, hogy már régen túl van rajta, rácsodálkozik. Ha rájön, hogy nem fáj már, akkor elkezd félni attól, hogy majd valamikor fájdalmat fog okozni neki valaki. Megpróbál minél messzebb kerülni, a fájdalom okozójától, de a nagy bujkálásban, beveri a fejét. Most a feje fáj és nem a feneke. Ha fáj akkor rossz, ha nem fáj akkor fél. Sehogyan sem jó.

A fájdalomtól való félelmet, nem lehet kezelni. Az vagy van, vagy nincs. Harcolni fölösleges ellene és bujkálni is. A harc előtt, a félelem lebénítja, a bujkálás pedig fejbe vágja.

Amikor a múltban élsz, fájdalmakat érzel, mert régen fájt. Együtt érzel, a régi önmagaddal, de ma más a helyzet. Ha jövőben próbálod jól érezni magad, azt is a múltra építed, mert rettegsz, hogy megint ugyanaz fog történni mint régen. Legyél itt, mert ma nem fáj. Más is szólt már, hogy "semmi bajod". Ha idefigyelsz arra ami ma történik, akkor megoldódik a jövőd is. Ma jó, ma tökéletes minden. Ma szabad vagy és boldog. Nem kell erről álmodozni, mert az óhajod, most vált valóra!

Hozzászólások:)

A múlt az idő haladtával, megszépül. Mivel ma gondolunk a múltra és a jövőnkre is, ezért mindig ma van. Ha ma jó és szép,a tegnapodat és a holnapodat is széppé és jóvá teszed.txt

ha most moldog vagy jövőben szép emlékeid lesznek a múltadról. :DHá, van ez így. :D