színeslány blogja

Változás, de hogyan?

változásSokan vagyunk úgy, hogy eljön az a pillanat, mikor elhatározzuk, hogy meg szeretnénk változni, változtatni egy-két, vagy több dolgon az életünkben. Nekem is eljött ez a pillanat az életemben. Most azért kezdtem el írni, hogy megkérdezzelek titeket, hogy hogyan tud megváltozni az ember, ti hogyan változtatok meg, hogyan változtattatok bizonyos dolgokon.
Sok olyan írás van itt az önbizalomról, a pozitív gondolkodásról meg más erőt adó dolgokról. Nekem az a fő problémám, hogy a valóságban szinte mintha kimenne minden információ a fejemből, mert az rendben van, hogy elolvasom és Tovább »

Címkék:

Nem azt kaptam, amit kértem! Vagy mégis?

kérd és megadatikÚgy vélem, sokan járunk hasonló cipőben. Hiszünk, látunk, vonzunk, teremtünk... csak épp nem azt, amit szerettünk volna... legalábbis első ránézésre. Átgondoljuk vajon mit csinálhattunk rosszul, hisz valamit nagyon, minden bizonnyal. Megtorpanunk az általunk - ugyebár rosszul - teremtett úton, talán átolvassuk mégegyszer a Titok c. könyvet vagy más írásokat, újra átfutjuk a Vonzás "használati útmutatóját" és egyre csak nem értjük: "De hisz így csináltam!" Ha még van hozzá türelmünk - ami, valljuk be, már eddig is kissé kifogyóban volt - belevágunk mégegyszer: "Na most jobban hiszek benne, ezúttal Tovább »

Címkék: