Minden ember

"Minden ember okkal lép az életünkbe. A kérdés csak az, hogy nyitottak leszünk-e arra, hogy ezt az okot felkutassuk, még akkor is, ha a válasz, amelyre rábukkanunk nem minden esetben az, amelyre éppen várunk. Egyes emberek úgy adnak, hogy örömet okoznak, mások úgy, hogy fájdalmat. De mindkét esetben olyasmit kapunk tőlük, amelyet késleltethetünk ugyan, de elkerülnünk nem érdemes. Légy türelmes és kitartó, járj nyitott szemmel, hisz olyan kincsre is bukkanhatsz egy embertársadban, amely értékesebb bármely földi jónál."

Szepesi F.

Címkék:

HozzászólásokEz ide illik:)

Ez a film nagyon ide illik ehhez a témához szerintem,ajánlom neked,és mindenkinek:)
http://www.youtube.com/watch?v=KVPlKb1hEY8
SorsügynökségSzmörcsinek

Az én kincsem még várat magára.......:( Egyet értek az írásoddal,semmi sem történik véletlenül,és minden és mindenki okkal lép az életünkbe. Most már csak meg kell fejtenünk ki miért jött,és mit akar,és ki hiányzik még................Viccelek~Hatalmas írás ez is,gratula:)szubjektive

Asszalamu aleykum!

"...A 12 éves Hitlert jobban megpróbálta volna az élet? Nem hiszem. .."/andras81/

Reszrehajlo meglatas, de azert elfogadhato, hiszen " Minden szentnek maga fele hajlik a keze!" :))ki tudja...

Asszalamu aleykum!

Mi igaz, mi nem,
Hitler-gyerek 12 evesen elveszitette az edesanyjat. Miutan o a sokadik elveteles utan az elso epsegben vilagrajott gyereke volt a kedves edesanyjanak, el tudom kepzelni, mennyi szeretettel volt iranta. Elveszitette, kinszenvedes kovetkezett. Fel nem dolgozott gyasz, trauma, lelki konfliktusok hada...........es az eredmeny, egy rideg, szivtelen ember, aki szenvedett es vele az egesz vilag gyotrodott. :((Hitlerre is vonatkozik ez az idézet, Szmörcsi?

Ezért hagyta mindenki, hogy azt tegye, amit tett?