A Rezgés Törvénye

"Az anyag nem magától való. Minden egyes anyag csak egy erő által keletkezik és létezik, amely az atomi részecskéket rezgésbe hozza és azokat az atom legapróbb Naprendszereként tartja össze." (Max Planck)

A Rezgés Törvénye:
Minden mozgásban van, semmi sem áll, minden rezeg. Az energia és az anyag csupán különböző frekvenciájú rezgések manifesztációja. Még a legkeményebbnek tűnő anyagban is állandó rezgésben vannak a molekulák, s ugyanez igaz a fényre, a melegre vagy az energiára.

Minden gondolat, minden érzés, minden kívánság vagy akarat különböző frekvenciájú rezgés. Minden egyszerre sokféle rezgésben van, s ez egyszeri és megismételhetetlen egészet képez.
Minden mindennel összefügg, minden rezgés egyszerre ok és valamely korábbi ok okozata.
Testünk azonnal reagál minden gondolatunkra.
Meg kell tanulnunk fegyelmezni gondolatainkat, mert ez a feltétele annak, hogy helyesen, tudatosan cselekedjünk. Minél magasabb rezgésű az az energia, melyet mozgósítunk, annál súlyosabb következményekkel jár, ha helytelenül használjuk. A negatív gondolatokat negatív cselekedetek követik.
Ha a gondolataink irányát megváltoztatjuk, megváltoztatjuk egész életünket.

Címkék:

HozzászólásokAki tudja ~ filozófus ~

Aki tudja ~ filozófus ~ teológus ~ pedagógus ~
Aki nem tudja az ~ teozófus vagy hülye ~

Én nem tudom :)¤

Spiritualitás foglalkozik az Élettel ~

A materializmus a hülyeséggel :)

lélek = ego ( mindegyik csak a képzeletben létezik :)

Jó hogy esik :)Érdekel ¤

"Az anyag nem magától való. Minden egyes anyag csak egy erő által keletkezik és létezik, amely az atomi részecskéket rezgésbe hozza és azokat az atom legapróbb Naprendszereként tartja össze." (Max Planck)

" Minden egyes anyag csak egy erő által keletkezik és létezik"

Mi, vagy Ki ez az Erő?

Ha ezt nem tudjuk, akkor csak (N.D.W.) filozofálgatásról van szó, az okostojások részéről :)

Szerintem spirituális analfabéta aki Istennel beszélget ~

Szép napot :)Talán így érthetőbb

Minden dolgot elláttam a világegyetembe jeleket sugárzó energiával,Mátrix =OD.

,,Minden személy, állat, növény, ásvány, fa..., minden, ami anyagi, energiát bocsát ki, akár a rádióadó.
Te is, most is minden irányba energiát sugárzol lényed középpontjából. Ez az energia, ami lényegében te magad vagy, hullámokban távolodik tőled, falakon hatol át, elhalad a hegyek és a mezők fölött, az Örökkévalóságig. És soha, soha nem akad, vagy enyészik el.
Minden gondolatod módosítja, átszínezi némiképp ezt az energiát, (ha valakire gondolsz, és az illető elég érzékeny, meg fogja érezni). Minden kiejtett szavad, változtat rajta. Minden cselekedeted, befolyásolja.
Kisugárzásod rezgésszáma, sebessége, hullámhossza, frekvenciája, folyamatosan eltolódik és változik, a gondolataiddal, hangulatoddal, érzéseiddel, szavaiddal és cselekedeteiddel.
Természetesen mindenki más is ugyanezt teszi. Így aztán az éter, a köztetek levő ,,lég" telis-tele van energiával; ez az egyéni rezgések végtelenül bonyolult szövedéke, a Mátrix=(OD). Ez a hálózat alkotja azt a roppant összetett energiamezőt, amelyben élsz. Igen erős, és hatással van mindenre és mindenkire, így rád is.
A téged elérő rezgések hatására, újonnan létrehozott rezgéseket bocsátasz ki, ezek ugyancsak befolyásolni fogják, mások energiamezőjét, miután hozzáadódtak a Mátrixhoz, és emezeknek a rezgései ismét hatással lesznek a Mátrixra, ezáltal megint befolyásolnak, és így tovább.
Most azt hiheted, hogy mindez csak a fantázia játéka, de léptél-e már terembe úgy, hogy azt érezted, ,,megdermedt körülötted a levegő" ?
Vagy hallottál-e olyanról, hogy két tudós ugyanabban az időben, a világ különböző tájain, ugyanazon a problémán dolgozott, és anélkül, hogy tudtak volna egymásról, hirtelen, egyazon időben, egymástól függetlenül, ugyanarra a megoldásra jutottak ?
Ilyesmi gyakran előfordul, ez a Mátrix=(OD), egyik legtermészetesebb megnyilvánulása.
A Mátrix, ez az éppen aktuális, bonyolult, bármilyen értékek között lüktető, energiamező, nagyon erős rezgés. Képes közvetlenül ütköztetni, befolyásolni és létrehozni anyagi dolgokat és eseményeket.
(,,Bárhol, ahol ketten vagy többen összejönnek a nevemben..." ? )
A ti népszerű pszichológiátok ,,kollektív tudatnak" nevezte el ezt az energiamezőt. Képes befolyásolni, és befolyásol is mindent, a bolygótokon: a háborús kilátásokat és a béke esélyét, geofizikai rengéseket és a bolygó nyugalmát, gyorsan terjedő járványokat és a világgazdasági helyzetet.
Minden, a tudatállapot következménye. Egyéni életed legsajátabb és legsajátosabb eseményei és körülményei is...
Ezen a bolygón és a világmindenségben, minden és mindenki, energiát bocsát ki minden irányba. Ezek az energiák találkoznak, az összes többi energiával, és egymást keresztezve szövevényes mintázatot hoznak létre, amelynek kielemzésére a legnagyobb kapacitású számítógépetek sem alkalmas.

Ezek az egymást keresztező, összekeveredő, egymásba fonódó energiák, amelyek ott futnak, minden fizikainak nevezett test között, egységben tartják a fizikai világot.
Ez a Mátrix, amelyről beszéltem. Ezen a Mátrixon keresztül, küldözgetitek egymásnak a jelzéseiteket: üzeneteket, jelentéseket, gyógyító energiát és egyéb fizikai hatásokat, amelyeket személyek is létrehozhatnak, de többnyire a közös tudatból erednek.
Ez a számtalan energia, miként elmagyaráztam, vonzza egymást. Ezt nevezik a Vonzás Törvényének: hasonló a hasonlót vonzza.
Hasonló gondolatok vonzzák a hasonló gondolatokat, és amikor ezekből az egyszerű energiákból megfelelő mennyiség halmozódik fel, rezgésük felerősödik, majd lelassul, és egy részük anyaggá válik.
Fizikai formát öltenek, a gondolatok, és amikor nagyon sok ember gondol ugyanarra, nagy a valószínűsége, hogy valóságot teremtenek a gondolataik."
Neale Donald Walsch (Beszélgetések Istennel)