szomorúfűz blogja

20 évesen...

egyedül, árván. Munka nélkül, egy érettségivel és egy szakmával a zsebében, aminek kicsi falujában hasznát nem veszi. Édesanyját szinte nem is ismerte, édesapját múlt héten egyik reggel többet nem tudta felébreszteni. Számított rá, hogy ez lesz a vége. Hiszen mióta eszét tudja édesapja nem tudta kiheverni édesanyja halálát. Ivott. Tovább »

Címkék:

Írnék...

Címkék:

Lelki társ 2.

Hogy egy kicsit konkrétabb legyek, elmesélem Nektek az egyik ismerősöm történetét. Az anyával, akiről szó van, valamikor nagyon jó barátok voltunk. Az élet elsodorta Őt is, engem is, de telefonon néha tartottuk a kapcsolatot. Minap talákoztunk és leültünk egy kávé mellé beszélgetni. Azt tudtam róla, hogy férjhez ment és született 2 gyermeke. Tovább »

Lelki társ

Mert ha Vele vagy, úgy érzed a lehető legjobb helyen vagy. Megszűnik a világ, elfejtesz mindent, ami addig bánatot okozott. Amikor a szemébe nézel, saját magad látod viszont benne. De mi történik abban az esetben, ha későn találkoztok? Ha az életed már nem lehet az Övé? Miközben tudod, hogy soha nem érezted még magad olyan jól, mint Vele!
Vajon ilyen esetben mit lép az emberek többsége? Tovább »

Címkék:

4 évesen, a bölcsesség mondja..:)

Anya! Hallod, hogy nyikorog az ajtó? Ugye milyen szomorú?:-)

A kislánynak nem tetszik , hogy meg kellene ennie a zöld bablevest.
- Kicsim! Ha beleteszed a kenyeret a levesbe úgy finomabb. Legalább 5 kanállal egyél! Tovább »

Címkék:

Hmm...

Ahhoz képest, hogy lételemem az írás, első bejelentkezésem óta jó pár hét telt el, mire újra billentyűt "ragadtam". De! Naponta benéztem, gyors olvasást rendeztem és máris repültem tovább. Most van kb. 10 percem és gyorsan kapcsolatba lépek Veletek.
Egyszer, egy kisvárosi élet után elköltöztem gyönyörű természeti adottságokkal megáldott fővárosunkba, és az első héten gyakran hitetlenkedtem. Amerre néztem mindenhol siető, rohanó embereket láttam. Tovább »

Címkék:

Próbálkozás

Szia Mindenkinek! Tovább »

Címkék: