Normálisnak lenni

"Ha magadba szállsz, az olyan, mint a mélyszántás. Alaposan felforgatja az altalajt, s a boronálás után sokkal jobb lesz a termés!" -Neal Maxwell

Nem nagyon szoktam beszélni - sem írni a naplómba- arról, ami a szívemet nyomja. Próbálok nap, mint nap úgy élni, mint a többi normális ember. De hiába fogom be a fülem és csukom be a szemem. Mindig történnie kell valaminek, jönnie kell valakinek, ami/ aki felráz. Nem önmagam nem akarok lenni, csupán normális életet élni.

Ma hajnalban történt valami, ami ismét kiborított a rendes kerékvágásból. Rájöttem, hogy bármennyire is áltatom magam, képtelen vagyok a normális életre. Úgy érzem ezt nem irányíthatom. Sosem leszek normális, sosem leszek az a nő, aki 1 órával előbb kel, hogy tökéletes legyen a hajkoronájában minden szál, a szemöldöke és szempillája úgy álljon, hogy tükrözze: rendben van a külseje. A belsőm nem engedelmeskedik a külvilágból jövő reklámoknak.

Kócos vagyok. 5 perccel azután, hogy fésülködtem. Ha sminkelek, 5 perc múlva lemászik az arcomról. Ezért már jó régóta nem is teszek magamra festéket. :) (Kivéve a bőr alá hi- hi. :3)

Nem tudom ki vagyok. Csak azt, hogy még mindig látom az embereket, ha jönnek szembe az utcán és belenézek a szemükbe..

Nemcsak remélem, de tudom, hogy élnek még sok "ki vagyok" a világban, akikkel egy körben, Mi normálisak vagyunk.

HozzászólásokZombik között nem könnyű az

Zombik között nem könnyű az Élet, akik csak az ócska szerelmi drámájukkal fárasztják a környezetüket. Mind ahogy itt is ...
Máshol politikai vagy vallási csatározások folynak a zombik közt.
Van ahol a zombikat csak az evés ivás foglalkoztatja.
Szerintem aki nem zombi, az nem idegen bolygó jött, csak felébredt álmából :)

Szép napot :)Kedves

Kedves Tetováltlány!
Szívemből szóltál úgy érzem :D
De mi így vagyunk jók! Mi vagyunk normálisak? vagy világ nem normális? :D
Szép napot! :) Érdemes volt benéznem ide! Köszönöm!Kedves

Tetováltlány!

Vagyunk evvel még páran így.
Az írásod a kedvenceimhez landolt.
Szépséges napot neked:)