thb blogja

Párhuzamos valóság / pozitív gondolkodás

párhuzamos valóságokLassan ráébredek, hogy tényleg több valóság van párhuzamosan. De nem sci-fi-be illő módon, nem térugrással, stb. ;) Egyszerűen a gondolkodásunkkal. Ugyanazt többféleképpen meg lehet élni. Amíg mások panaszkodnak valami miatt, ugyanabból a dologból nekem a pozitív dolgok jönnek át. Eleinte koncentrálnom kellett, hogy észrevegyem a jót, mert tényleg sok negatiiv dologgal van tele az élet, legalábbis régebben úgy tűnt. DE NEM: mi tesszük negatívá, a panaszkodással, a rossz dolgok bevonzásával. Egy spirált alakítunk ki, aztán csodálkozunk, hogy Tovább »

Vonzás - Igyatok előre a medve bőrére, és éljétek bele magatokat mindenbe! ;)

tipp mobilraPraktikus tipp: én a mobiltelefonom kijelzőjére rápakoltam egy olyan képet, ami fontos nekem, és amire igazán vágyom, amit el akarok érni. Mivel naponta többször is ránézek, így folyamatosan a rezgésem részévé teszem - és a lényeg, hogy ezt nem tudatosan, erőltetve csinálom, hanem bármikor, bármilyen pillanatban spontán is ránézek, meglátom és boldog leszek tőle. :) Tehát pl. beszélek valakivel telefonon, aztán ránézek a kijelzőre és egy kellemes, boldog mosolygás fog el, mert a vágyott dologra nézek és újra elönt az izgatottság, vágyakozás és az a kis belső érzés, ami teljesen átjár. Ezt Nektek is javaslom, mert nagyon hasznos, bármikor ott van a telefonon a kép. Az ember napközben hajlamos megfeledkezni a vágyairól, amikor dolgozik és rengeteg a munkája. De Tovább »

Filmajánló

Sziasztok,

két filmet szeretnék Nektek ajánlani, bár még én sem láttam őket, de álliitólag jók:

1. MI A CSUDÁT TUDUNK A VILÁGRÓL? (What the Bleep Do We Know!?)
2. A jövő kezdete (Pay it forward)

Ha esetleg már láttátok őket, akkor érdekelnek a véleményeitek ;)

Címkék:

Te is segíthetsz: ÖNKÉNTES MUNKÁK

önkéntesekAmit adsz, azt többszörösen visszakapod.

Ti is segíthettek bárkinek, bármiben - a legkisebb energiával is nagyon nagy dolgokat tehettek. Most találtam rá egy honlapra: www.onkentes.hu, ahol rengeteg önkéntes segítségnyújtási lehetőség található.

Ha van egy kis szabadidőtök, amit szívesen fordítanátok arra, hogy másoknak segítsetek, nézzetek körül ezen az oldalon. Tovább »

Vonzás Törvénye a gyakorlatban

vonzásAz a furcsa, hogy nem úgy alkalmazom a Vonzás Törvényét, ahogy a könyvekben olvastam. Tehát hogy 1. kérj, 2. fordíts figyelmet a vágyadra 3. engedd meg, hogy megvalósuljon. Szóval nem így csináltam, egyszerűen csak kértem és elképzeltem, hogy milyen jó lenne. De nem agyaltam túl sokat, nem csináltam annyira tudatosan és erőltetve, egyszerűen csak rágondoltam és kész. Tovább »

Kipihenten ébredni

Amióta olvasom a Kérd és Megadatik-ot, sokkal jobban érzem magam. Nagyjából minden negativ gondolat eltűnt, néha persze beáramlanak a gondolkodásomba, de gyorsan elhessegetem őket, valami szépre és jóra gondolok és máris jobban érzem magam. :) Tovább »

Első bejegyzés

Sziasztok,

gondoltam, elkezdtek vezetni egy blogot, mert egyrészt klassz dolog feljegyezni, hogy milyen véletlennek tűnő események történnek nap mint nap, másrészt jó dolog olyan társaságban leirni (nincs hosszú i-m a laptopon) ezeket a történéseket, ahol mások is átérzik ezeknek a véletlennek tűnő dolgoknak a jelentőségét. Tovább »