trainer blogja

Egészség

Az alábbiakat inspirálta: http://www.thesecret.hu/node/4295#comment-117702
Köszönettel tartozom, és köszönöm is.

imádok élni!
HÁLÁT ADOK, AMIÉRT TÖKÉLETES EGÉSZSÉGBEN ÉLEK, AMIÉRT ERŐM MEGÚJUL, MINT A SASÉ, ÉS TESTEM IS FIATALODIK NAPRÓL NAPRA. HÁLÁT ADOK KARCSÚ DEREKAMÉRT, HÁLÁT ADOK, HOGY A FÖLÖSLEGES HÁJ NYOM NÉLKÜL ELTŰNT RÓLAM. Tovább »

A párok ereje

kapcsolatEgy férfi mindenre képes.
A nő még többre.
Együtt értelmet nyernek a képességeik.

Férfi vagyok. Vállalom a kihívást. Az élet kihívásait és a saját álmaim megvalósítását is. Nem félek, nem bújok el. Nem azért, mert tökéletes vagyok, dehogy. Volt idő, amikor féltem, és olyan is volt, amikor elbújtam, megfutottam, elbuktam. Ez vele jár. Megesik mindenkivel. Most van egy álmom. Lenni valaki. Tovább »

Egy fickó a szomszédból

borotválkozikMegborotválkoztam. Ez előfordult velem már máskor is. Néztem az arcom a tükörben, és elgondolkoztam: ki vagyok én?
Nemrég még szakállam volt. Nem sokáig, néhány hónapig próbálkoztam vele. Hajnalka akarta, hogy legyek szakállas ismét, mint régen, amikor megismerkedtünk, és amikor olyan ellenállhatatlan voltam – nyilván –. Miért ne szerezzek örömet a feleségemnek? Tovább »

Címkék:

Csak egy álom

álomAzt álmodtam, hogy emberek jönnek le a hegyről egy ébredező őszi reggelen. Az út közepén autók robognak fölfelé, türelmetlenül dudálva, csikorgó kerekekkel, türelmetlenül.
Az emberek az út két oldalán jönnek egyenként, kettesével, kisebb csoportokban, végeérhetetlen hosszú sorokban. Mosolyogva, vidáman lépnek egymás nyomába, jól kivehető arcukon derű, szemükben visszatükröződik a felkelő nap fénye. Tovább »