Turiyam blogja

Kedves Férfiak II. - Vonzásban

nők és férfiak - matt damon, george clooney és brad pitt Emlékeztető

Akik meg tudták figyelni az első részben felsoroltak gyakorlásával a régi szokások elengedésével járó nehézségeket, bizonyára sok új meglepő információt szereztek meg magukról. A régi szokások elengedésével járó nehézségekkel azok is találkozhattak, akiknek nehéz volt a korai ébredés és az ágyban ragadtak! No, semmi pánik! Ha így történt, így történt, de ebben az esetben a fáradtság, lustaság és az alvás győztek a felébredéssel szemben! Bizony előfordul, hogy az egyszerű gyakorlatokat a legtöbben félreteszik, s leginkább azért, mert nem találnak benne Tovább »

Kedves Férfiak! - I. rész

férfiak és nőkTalán nem veszitek zokon tőlem, hogy Belső értékeiteket célzom meg cikksorozatommal, vagyis a szívetekben ott szunnyadó figyelmességet, hűséget, megbízhatóságot, és gyengédséget ébresztem! Azt kérdezed miért? Azért, mert szükség van rátok, a nők és a közös életünk oldalán!

Veletek együtt

Nőként, asszonyként tudom, hogy mi nők Tovább »

A NŐ ÉS A BOLYGÓVÉDELEM

A Nő és a Bolygóvédelem Tovább »

Címkék:

A NŐ és a Vonzás Törvénye

nőnek lenniNőnek lenni

Nőnek lenni manapság nem könnyű, bár csodálatos kihívás! Sokféle szerepben kell megőriznünk női minőségeinket. Asszonynak lenni, munkában nőként megfelelni, anyaként a gyermek mellé állni, szexuálisan kiegyensúlyozottnak lenni, igenis megkívánják ezekkel a szerepeinkkel való ügyes, értő bánásmódunkat. Legtöbbször férfias energiáinkat kell használnunk, hogy sokszor erőnkön felül mindezt végigcsináljuk, de mindezzel együtt is előfordul, hogy nem sikerül.
Egyensúlyban lenni ezernyi szerep és a ma felkínált férfi szerepek között, tőlünk nőktől azt plusz energiát kívánja meg, mely a nehézségek ellenére is velünk élő. Tovább »

Címkék:

Az Univerzum nem "katalógus" - avagy a TITOK könyv tévedése?

KatalógusA méltán híres Titok könyv bizonyos apró, de félrevezető, nagyon merész megjegyzéséről van most szó.

"Ez valójában nagyon jó móka. Az univerzum a Te katalógusod. Leülsz, végigböngészed, és azt mondod: „Egy ilyen tapasztalatot szeretnék magamnak, és egy ilyen terméket, sőt egy ilyen embert is.” Te vagy az, aki leadod a rendelést. Ilyen egyszerű." Dr. Joe Vitale

Lelkünk az Univerzum, a Mindenség láthatatlan szálával kapcsolódik. Hiába keressük a különbféle módszerekben, technikákban, egyensúlyunk, önismeretünk megoldásait, ha ezt a láthatatlan szálat elvágjuk - ahogy ez Dr. Joe Vitale által mondottakban ez megtörtént - az Éltető áramlástól vágjuk el magunkat és lelkünket Éltető táplálékától fosztjuk meg. Tovább »

A Szív Vonzásának Törvénye - Mindenkinek akinek Szíve van !

Üdvözöllek, Marica vagyok. Itt olvashatsz

AZ ÉLETRŐL ÉS A SZÍVRŐL, AMI MÖGÖTTE VAN! MINDEZ SOSEM VOLT TITOK ÉS MA SEM AZ! Tovább »

Címkék: