Bizonytalan jóslatok

Az idők során azzal kellett szembesülnöm, hogy a Titok oldal, az eltérő véleményeket nem tolerálja. A vonzás törvényét helytelenül, vagy éppen szándékosan félreértelmezi. Az olyan írásokat, amelyek nem egyeznek az adminisztrátor (ok) véleményével, egyszerűen törli. Pedig a vonzás törvénye világosan kimondja, hogy minden, ami az életedben történt te vonzottál be magadnak. Következésképpen, nem vállalják a felelősséget, hanem elfordítják a fejüket az igazságtól. Éppen ezért az oldal manipulált, vagy azzá vált az idők során.

Ezért minden írásomat töröltem….gondoltam,így mindenkinek egyszerűbb:)

De szeretnélek megnyugtatni téged, hogy végre valahára a felelősség nem újabb súlyokkal teheli meg a lelkedet, hanem saját lényed, egyéniséged felvállalását, mi több szeretetét jelenti.

Mert képzeld el, hogy bár mindig lehetsz jobb, mindig tudhatsz többet, mindig tudsz jobban szeretni, de a legnagyobb ajándék magadnak te magad vagy... egy lehetőség a világ végtelenségében. Az élet épp úgy ajándék neked, ahogy te ajándék vagy ennek az életnek. Bárhonnan jöttünk, bárhová tartunk, egy valami mindig biztos, az élet legnagyobb lehetősége, hogy itt lehetsz... és amikor ezt megérted, nem kell tovább agyalnod, súlyos következményeket gyártanod, keresned mások, vagy magad hibáit, csak megélned azt aki vagy, vagyis SZÍNTISZTA SZERETET.

Címkék:

HozzászólásokAjándék vagy Ugyanaz nekem.

És az ajándékom egy kedves versem:

Ki vagyok Én?

Vízcsepp vagyok, forrásból eredő.
Fénysugár vagyok, Napból születő.
Szeretet vagyok ott élek benned.
Én vagyok a te tükörképed.
Ha jó vagyok? Azt mondod szeretsz engem.
Ha meg nem, el kell, hogy engedj!

Mégis, visszavezet utam tehozzád Uram :)
Ki is vagyok én? Még járom az utam.

Kispest, 2004. nyár KEK. Közösségben írtam. Jakab Anikó

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?dffd437b8da078d0ccad5bec4f9b95efSemmi sincs megírva!

A jövőbelátás mindig is ingott, mert mindig a jelen helyzetet vázolja egy-egy jövőkép, ami abban a pillanatban módosul, amint változtatunk jobb vagy rosszabb irányban a jelenen. (Yodátol idézve a jövő mindig mozgásban van)
A csillagállásoktól sem kapsz megoldást mert a bolygók mindig is ugyanazokat a köröket róják, így az asztrológia csak analogikusan használja a bolygók pillanatnyi helyzetét, az adott időben és pontban született ember jellemleírásához de nem jósláshoz!
Az más hogy egyes ámokfutók az asztrológiát, számmisztikát vagy bármi mást, felelősség kerülő jóslásra merik fogni!
Mindig is olyan korban éltünk amit mi alakítottunk!