Dimenzió

A NASA -tól kiszivárgott…

Az Idő vége nem jelenti a Világ végét, mint ahogyan az hibásan volt értelmezve és közvetítve a Biblián át. A 2012-ben várt változás teljesen megváltoztatja majd a Földön az életet és magát az emberiséget

- A Hold létrehozza saját légkörét nátrium vegyületekből mely most 6000 km2 területen terül el

- A Mars légköre is gyorsan növekszik mely az Observer 1997-es meghibásodásához vezetett..
- A Föld légkörében ma is változások történnek, a felső rétegekben egy eddig nem létező új gáz jelent meg, a vulkáni tevékenység 1875 óta az 5 szőrösére nőtt
- A Vénusz fényerőssége jelentősen megnőtt
- A Jupiter mágneses tere megduplázódott, a bolygó és egyik holdja közt ionizált sugárzás tubusát észlelték
- Az Uránusz és Neptunusz pólusai felcserélődtek, nő a mágneses erőterük és folyamatosan növekszik a fényük
- A Nap mágneses tere 1901 óta 230%-al nőtt

Szibéria Nemzeti Tudományos Akadémia jelenti, hogy ezek a Naprendszerben észlelt sokoldalú változások a Foton Gyűrű -be való behatolásnak tulajdonítható, mely egy jóval erősebb energiájú kozmikus zóna.. Ezen energiát veszi át a Nap és szórja az egész Naprendszerben. A Foton Gyűrű több sávos fotoncsík mely a Galaktika központjából áramlik, a Tejút spiráljait követve.
A mi naprendszerünk ezt a Gyűrűt 25920 év alatt, mely periódust Galaktikus Évnek nevezünk (az ókoriak Nagy Évnek hívták) kétszer keresztezi. Az átszelés 2000 éve tart.
Úgy értékelhető, hogy a Nap már 1998 óta behatolt a Gyűrűbe és a Földre ez 2012-re tehető.
A Foton Gyűrűbe való behatolás a Biblia által jövendölt félelmetes spirituális változást okoz az embernek.
Feltehető, hogy azon emberek melyek egoista viselkedés, alacsony aura lüktetés jellemez a Foton Gyűrű magas frekvenciájú sugárzását nem tudják elviselni. Tehát egy nagy spirituális alapokra épülő természetes szelekció következik be.

- Minden lény elsősorban energiából épül fel. Az energia információt és annak fordítottját jelenti. Az anyagi test más energiatestek takarója. Természetesen az ember is az univerzális felépítés része.
- Annak tényét, hogy ezek tiszta energiák az idők során tett megállapítások, valamint az utóbbi két évszázad tudományos kutatásai képezik.
- Negatív érzületek, megélések negatív, káros energiákat termelnek , a gondolatok akár anyagiasodhatnak is ( lásd a Montauk kísérletet)
- Az érzelmek, megélések, emberi gondolatatoknak mint minden energiának van egy adott rezgése. Egy negatív energiának a fejlődés egyetemes törvénye szerint természetesen csak alacsony rezgésszáma lehet.
A Világegyetemben semmi sem véletlenszerű , minden alárendelődik egy célnak, mely az élet fennmaradása és fejlődése. Az anyag önmagában fel van vértezve az élet teremtésének megmagyarázhatatlan teljesítményével. Léteznek egyetemes kémiai, fizikai, asztronómiai de jogi törvények is. Ezek azonban nem kizárólagosak, a Világegyetem nem a Nép Hadteste , a napirenden a sokszínűség van.

A Föld 2012-ben
A Földön az élet radikális változását eredményezi a Foton Gyűrűn történő áthaladás.

Konkrétan ez mit jelent ?
A Foton Gyűrű annyira óriási, hogy átszelése is 2000 évet vesz igénybe, erős elektro-mágneses sugárzást bocsát ki a látható és a láthatatlan frekvenciákban, beleértve az X sugárzást.
A Gyűrű fotonjai egy sokoldalú és sokkoló hatást fejtenek ki a földi anyagra. Elsősorban minden test fluoreszkálni fog, mely hatása, hogy 2000 évig nem lesznek éjszakák. ! A testek által kibocsátott fény hőhatás nélküli, és nem lesz árnyék.
Az egész naprendszer molekuláris anyag struktúrája változik, a foton energia megoldja a NASA gondját, a fő szabad és környezetkímélő energia forrásává válva. (ahogyan azt Tesla) gondolta.
A Föld fajsúlya fokozatosan csökken és megváltozik < szívdobogása >
Miután a Föld < Schumann rezonancia < szintje több ezer évig állandót jelzett 1980-ban 7,8 Hz -ről felgyorsult a mai 12 Hz-re. Ez azt jelenti, hogy a rezgés frekvencia növekedés hatásaként a nap 24 órája valójában 16 órát jelent. Ez egyelőre elfogadható de magyarázza , hogy miért nincs elégséges időnk, miért sietünk egyre jobban és miért fáradunk.

Mi történik a Foton Gyűrűbe való belépéskor 2012-ben vagy más évben az teljesen elképzelhetetlen, hisz a teljes emberiség egy más dimenzióba lép át.
Még nem tisztázott ?
Pontosítva 24 óra effektív 0 órát jelent, tehát a földi idő megszűnik !
De hogy egy szerencsétlenség nem jár egyedül- abban a > Nulla Pontban > megváltoznak a Föld mágneses Pólusai is..

A jó jel azonban ismételten- Az Idő vége nem a Világ vége. A pillanat viszonylagos közelségének a jelét a naprendszer szélén található plazma ragyogásának 10 szeresére való növekedése jelenti. A napon keresztül a bolygók ugyancsak növekvő energiát kaptak.
A maják is a várható változásokról a félistenek üzenetét küldik
- a teljes Naprendszer szinkronizálódik a Galaxissal és Világegyetemmel, a jó hatásaként
- átlépünk a jelen technológiából és amit az Időről, Térről tudunk, elveszíti jelentőségét
- a pénz szükséglete eltűnik
- az 5.-ös Dimenzióba lépünk
- az emberi DNS a jelenlegi 2 spirálról 12 spirálra programozódik át.
Az emberi lényt illetően a változások hatalmasak és pozitívak.

Mellékhatások viszont fájdalmasak (ami jó jel hisz a szervezet megtisztulását jelenti) így :
- migrén, fejfájás, fáradtság, szédülés , ritmuszavarok
- megfázás jellegzetes tünetei (láz, izzadás, csontfájás) melyeket a hagyományos kezelés nem segít
- Izomzat gyengülés, nehéz légzés, ok nélküli elfáradás
- limfatikus és immunrendszer változás, nyugtalanság, depresszió, stressz, a múltba révedés

A Foton Gyűrűbe való belépéskor egy átfogó újraharmonizálási folyamat történik, melyben a testünk saját frekvenciája a Világegyetem alapfrekvenciájára hangolódik.

Ez az < égbemenetel > amiről a régi írások beszélnek
A < felemelkedés < mivel váratlanul erős – azok akik alacsony vagy negatív (rosszindulat, egoista) nem élik túl az átváltozást.
A gén és DNS frekvencia az embernél nagyon magas és finom .Ezek tulajdonképpen a fény mely a félistenek és szentek auráját láthatóvá teszik.
Dr Berrende Fox, vér tesztekből kimutatta hogy 20 éve az emberek sejtszinten kezdtek változni, vannak akik a DNS szerkezetbeli új láncszemeket fejlesztettek
Az üzletben gondolkodók nyereségei :
- intuíció és paranormális teljesítőkészség fejlődése
- az agy jelen 10-15 % -nyi használatbavételének jelentős megemelése
- minden gyógyíthatatlan betegség (rák, HÍV is) eltűnik
- megsokasodnak a telepatikusok és bioterapeuták
- megváltozik a fizikumunk és (akik túlélik) aurába öltözünk

2012 nagyon közel van, és többségünk biztosan fogja látni e jövendölés valódi vagy falsságát.
De mit kell tenned ?

Alapvető változtatást az életedben.

Tanulj meg magas frekvenciát sugallni, rezegtetni ( jóság, szeretet, harmónia, fény, megértés, együttérzés) hogy megfelelj a Föld rezgésének (Mama Gee), mely már megkezdte az 5.. dimenzió felé a felemelkedést!

Címkék:

HozzászólásokKb. fél éve annak,hogy

Kb. fél éve annak,hogy hallom, a Nasa bejelentette,eltűntek a Holdra szállás felvételei....ha van valami,ami indokolttá teszi ennek a szervezetnek a létjogosultságát,az éppen a hold utazás.Szóval,el tudod képzelni Admin,hogy azok csak úgy eltűntek,vagy hogy elvitte a Pumukli?:)Vagy sose voltak,vagy olyasmi van azokon a felvételeken,amiket titkolnak..mert tudod,ilyen titokzatos az élet.....vagy nem:)Akkor az a hír, hogy a NASA a

Akkor az a hír, hogy a NASA a Mars expedícióra költ 5400 milliárd dollárt, hogy 2032-ben, azaz 20 évvel ezután végre leszállhasson egy ember a Marsra, felesleges pénzkidobás, vagy csak egy másik részleg csinálja, akiknek nem szóltak? :D valaki szóljon már nekik is, meg hogy a pénzre amúgy sem is lesz szükség ha igaz ez...2007. óta vagyok az oldal olvasója, aktív irogatója...

Számtalan infóval lettem gazdagabb, és nehézségeim is sokasodtak. ( Titok könyv, film ellenére, igaz, most egyik sincs birtokomban.
A rengeteg infó hatására kialakult egy hit, egy belső meggyőződés, pedig látó nem vagyok, csak érző.
És ez, amiről Te Ugyanaz hírt adsz, már megkaptam a levelezőmben és akkor is, meg most a te általad bejegyzettet újra elolvastam, és meggyőződésem, hogy ez így van:)
Hiszek a SZÉP, A SZEBB ÉS POZITÍVABB ÚJ EMBERISÉGBEN.
Abban a világban a fejünk egén, a tudatunk gondolat felhői már szép, értékes, egymást szerető fénypamacsok úsznak.... És, ha ez utópisztikus is, vállalom a következményeket :)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to