Egy

Az idők során azzal kellett szembesülnöm, hogy a Titok oldal, az eltérő véleményeket nem tolerálja. A vonzás törvényét helytelenül, vagy éppen szándékosan félreértelmezi. Az olyan írásokat, amelyek nem egyeznek az adminisztrátor (ok) véleményével, egyszerűen törli. Pedig a vonzás törvénye világosan kimondja, hogy minden, ami az életedben történt te vonzottál be magadnak. Következésképpen, nem vállalják a felelősséget, hanem elfordítják a fejüket az igazságtól. Éppen ezért az oldal manipulált, vagy azzá vált az idők során.

Ezért minden írásomat töröltem….gondoltam,így mindenkinek egyszerűbb:)

Címkék:

Hozzászólások.

.és a gondolat sosem volt

és a gondolat sosem volt racionális:)A szeretet nem érzés. Aki

A szeretet nem érzés. Aki keveri, az nagyot fog nézni, mikor felismeri.
Az érzés pedig nem szeretet. Az érzés egy program. Az "ember" pedig feltölti értelemmel. A programozott elméje matt.Nekem is tetszik...

Pontosan így vagyon:).....szép volt!Nem veszed észre

Nem veszed észre Kismajom,hogy rajtad kívül már mindenki érti amit írok,csak te vagy még súlyosan materialista?:)Na ugye!

Latod Keisla!

Mukodik!:))
Ugyanaz, mar nem Ugyanaz, kezd belilulni, sot sirni es konyorogni is.:)
Dehat a valtozas alt. ezzel is jar.

(meg mindig) Kedves Ugyanaz!

Ne sirj es ne konyorgj, mar felnottel, ferfiva lettel vagy mi! Keress egy uj, asszonynak valo lelket, es foglalkozz tobbet testi hianyaiddal, ebben mar nem segithetek.:))

A 'Kepessegek' blogodban olvastam, hogy minden bennunk van, csak hinni kell benne. Hat.... szanaszet elemezhetlek, ha akarod!
De en ugy dontottem, hogy nem, ennyi eleg volt neked, per-pillanat.

Viszlat kekben!:)Teljesen igazad van

Teljesen igazad van Kvízkérdés,ezért mondom azt,hogy bekaphatod...kékben is,vörösben is,vagy ahogy jól esik,de sírva könyörgöm,kefélj már egy nagyot,és ne mással foglalkozz állandóan:)Keisla

Bekesseg kedves Keisla!

Szepen kifejtetted.

Energiavampir nincs, ezt az emberek talaltak ki, hogy megmagyarazzak maguknak, amit nem ismernek, nem ertenek, es ezzel is a masikat okoljak, szerintem.
A pl-danal maradva, a vulgaris emberek energiaja legyen pl. voros, a bekes embere pedig legyen kek szinu, amikor osszetalalkoznak, a ket szin keveredik egymassal, es amelyik szin um. nagyobb mennyisegu, az fogja feltolteni mindket embert, semlegesitve a masik szin hatasat.
A tapasztalat is ezt bizonyitja.

:)Én továbbra is azt mondom, hogy...

...ezt a szót, "szeretet", nem megfelelően értelmezzük. Nem kéri senki, hogy szeressünk mindenkit, odalegyünk másokért, épp ellenkezőleg. BENNÜNK legyen szeretet, úgy általában. Akiben szeretet van, az mindig, minden helyzetben jól érzi magát, örömben él, békében, megnyugvásban. Aki haragszik, abban az adott pillanatban nem szeretet van. Aki türelmetlen, abban az adott pillanatban nem szeretet van, és sorolhatnám.

Akiben szeretet van, az képtelen más érzelmekre, egyszerűen el van telve szeretettel, azaz békével, nyugalommal, megengedéssel, elfogadással önmaga, mások, és az események iránt. Önmaga minden pillanatban, de nem mindegy, hogy MELYIK ÖNMAGA. Aki dühös, haragos, türelmetlen, békétlen, az NEM önmaga, abban éppen egy program fut, amit nem tart ellenőrzése alatt, csak egy öntudatlan reakció. A szeretetben csak a szeretetnek van helye, és a szeretetben élő ember akkor önmaga, ha minden pillanatban szeretet, azaz béke, nyugalom, öröm van a szívében, bármilyen helyzetben. Minden más érzés csak a másik emberre adott, öntudatlan reakció, és arra hívja fel a figyelmet, hogy ott valami nincs rendben, ott még valami javításra szorul.

Ha egy adott helyzetben a szívünkben nem szeretet van - ami nem győzöm ismételni, béke, nyugalom, öröm -, akkor nem a másiktól vonunk meg valamit, hanem önmagunktól. Önmagunkat fosztjuk meg az életadó energiától, és helyette "mérget" pumpálunk sejtjeinkbe, nem véletlenül nevezi a magyar nyelv méregnek a haragot.:)

A FORRÁS - azaz a Mindenség - energiája ez, a béke, nyugalom, öröm, és azért olyan fontos, hogy a forrás energiáját érzékeljük, minden pillanatban, mert olyanok vagyunk, mint a mágnes. Kölcsönhatásban állunk egymással, amilyen az egyik mágnes töltete, annak ellenkezője lesz a másik, vagyis ha az egyik ember mondjuk lekezelő, lenéző, akkor a másik automatikusan bizonytalanná válik, "elnyomottá", és ez a lényege annak a jelenségnek, amit energiavámpír címszó alatt ismerünk. Kivétel ez alól, ha minden pillanatban a forrás energiáját érzékeljük, mert akkor a másik ember "töltete" legyen bár akármilyen, semmiféle reakciót nem tud belőlünk kiváltani, tehát nem tud arra kényszeríteni - tudat alatt -, hogy neki megfelelő érzelmekkel regáljunk, és ezzel őt energiával töltsük fel. Azzal az energiával, amihez szokva van, vagyis - a példánál maradva -, egy lekezelő, lenéző ember ahhoz van szokva, neki az a KÖZEGE, ha körülötte mindenki bizonytalan, ő akkor érzi elemében magát. Nem tudom, ez mennyire érthető, de ez a jelenség az emberi játszmák oka.6.

Bekesseg nektek!

Hatodik:
Amikor az 5. pontban irottak nem csak pillanatnyi vilagossagod, hanem folyamatosan tundoklo fenyesseged, utmutatod, lampasod lesz, akkor tobbe mar senki es semmi nem tud visszarantani a sekelyesseg, alparisag, vulgarizmus 'tocsajaba'.
Beteljesul a 7. pont.

Es lon vilagossag!:))Ez tetszik!

Ez tetszik! :)Ezt sokaknak nagyon nehéz

Ezt sokaknak nagyon nehéz megérteni, mivel valami misztikus és euforikus élményt hajszolnak.
Azt is nehezen értik meg, hogy a szeretet nem az álarcok és színészek birodalma, hogy mindenkit szeret és "tisztel" Sőt, nem is várja el másoktól. Csak keverik a nyáladzós mézes-mázas odavagyok érted meg vissza, meg én megmutatom, hogy mennyire tudok minden ostobaságot tolerálni meg, én vagyok a szent.
Ezek csak képmutató álarcok és elvárások.

És a másik, amikor pedig a megvilágosodottat illetik és várják el tőlük, hogy akkor csak üljön és tűrjön, meg nyeljen le mindent, legyen mindenkivel a légtisztelettudóbb és hasonló ügyességek, hogy magukra vonják a figyelmet.

A felébredt ember legfőbb jellemzője, hogy önmagát adja. Bármilyen is legyen a helyzet.

Aki azt mondja, hogy ez nehéz, az csak fél önmagát adni és vállalni szabadon, mert ragaszkodik az álarcaihoz.Érdekes élmény volt ezt most olvasni:))

Nincs két perce hogy a facebookon beszélgettem egy barátommal, akinek az jött ki, hogy én vagyok a hetedik legnagyobb női rajongója. Úgy tűnik, ma este üldöz a 7-es.:))

És igen, a legszebb felismerés az, hogy az egész Mindenség szeretet energia, az ember "üzemanyaga", csak még nem tudjuk helyesen használni. De alakul...:)