Képességek

Az idők során azzal kellett szembesülnöm, hogy a Titok oldal, az eltérő véleményeket nem tolerálja. A vonzás törvényét helytelenül, vagy éppen szándékosan félreértelmezi. Az olyan írásokat, amelyek nem egyeznek az adminisztrátor (ok) véleményével, egyszerűen törli. Pedig a vonzás törvénye világosan kimondja, hogy minden, ami az életedben történt te vonzottál be magadnak. Következésképpen, nem vállalják a felelősséget, hanem elfordítják a fejüket az igazságtól. Éppen ezért az oldal manipulált, vagy azzá vált az idők során.

Ezért minden írásomat töröltem….gondoltam,így mindenkinek egyszerűbb:)

Hozzászólások.

.telepatia

Bekesseg nektek kedves Belepekide!

Telepatia gyakorlatot ajanlok.
Van mar gyereked?
Akkor talan ismeros.
Ha meg nincs, majd alkalomadtan probald ki, csodasan mukodik.
Az elso perctol kezdve kommunikalhatsz a csemeteddel, de csak telepatikusan, mivel pocaklakorol van szo. Egy testben ket lelek....ket ember,megis EGY.....ket lukteto sziv,EGY verkeringes.....egy kerdes es ra egy valasz......
Felejthetetlen tapasztalat, amit egy ferfi csak egyoldaluan es csakis egyszer elhet meg, de a no ketoldalrol es akar tobbszor is.
Hala Istennek.

Szep napot!:)a nők csak látszólag

a nők csak látszólag gyengék:)Mindenképp :)

Mindenképp :)30-as éveimben még elhittem anyámnak, hogy

ehhez vagy ahhoz kevés, gyenge, képzetlen vagyok. Befolyásolt és hagytam magam. Az volt a természetes, hiszen elhittem, hogy kiismert. Aztán egyszer csak robbant a bomba bennem. Kipróbáltam magam ugyan félve, egy csomó mindenben és ment. Aztán bátrabb lettem, most meg már szakavatottá váltam.
Azóta anyukám, nem tudja használni a gyenge szót velem kapcsolatban.

A szakképzettségem pedig nem más lett, - mint saját életem kovácsa. A legfelsőbb szinten.

Ha elbukok valahol, most már legalább csak magamat okolhatom. Ha haladok és elérek valamit, akkor magamnak örülök és magamat dicsérem.

A vízjáró tanfolyamra, én is jelentkeznék! :) :) Szóljatok mikor kezditek.

Üdv.Én labda nélkül gondoltam!:)

Én labda nélkül gondoltam!:) Bár ez is jópofa :)
Bizonyos szemszögből igazad van valóban, nap, mint nap meggyógyítom magam, de vajon akkor is meg tudnám magam gyógyítani, ha megvakulnék? Vajon mást is meg tudok gyógyítani? (gyógyszerek nélkül) Jelen pillanatban nem...
Telepátia..mikor leülsz velem szemben nem tudom mire gondolsz, mit akarsz nekem elmondani....Tudunk anélkül beszélgetni, hogy megszólalnánk, hangok nélkül?(nem a jelbeszédre gondolok :D ) Viszont megmutathatod,elmondhatod, ha képes vagyok azt látni vagy anélkül hallani, hogy kimondanád....Vagy, ha nem találkozunk...el tudom-e mondani neked vagy bárkinek, amit szeretnék mondani? Jelen pillanatban nem...te képes vagy rá?( igaz, most is elmondtad :D:D:D:D )pont két könnyűt

pont két könnyűt választottál, ezt mindenki tudja :) gyógyítást csinálod is nap mint nap, magadon, mint ahogy minden ember. a szervezetünk képes rá, minden nap baktériumok és vírusok millióit pusztítja el az immunrendszer. ez az öngyógyítás, és beteg csak akkor leszel ha épp elhanyagolod a tested és kikapcsol a védelmi rendszered. szóval az megy. telepátia, hát igen, az is mindenkinek megy, tudattalanul. épp a vonzás is azon alapul, mindenképp vonzol valamit, helyzeteket, eseményeket, és annak a nagy része is telepátia...

ez a vízen járás is elég nagy divat lett mostanában, a balatonon láttam, bár főleg gyerekek csinálják... de annyira nem vonz, hogy kipróbáljam: http://walkingwaterball.com/pic/big/44_0.jpgRészemről rendben :)

Részemről rendben :)Vagy te nekem:)

Vagy te nekem:)Neeeem ér lestoppolni :P én

Neeeem ér lestoppolni :P én is akarom...:) Deee, ha nekem mutatod meg legelőször, akkor egyezkedhetünk :DAzt én már lestopplotam:):):)

Azt én már lestopplotam:):):)Tudom, rajta vagyok...Neked

Tudom, rajta vagyok...Neked már megy?
Bár a vízen járás lenne a leglátványosabb :Dmeg tudod csinálni:)

meg tudod csinálni:)Olyan sok képesség van, amit

Olyan sok képesség van, amit szeretnék...én már csak ilyen telhetetlen vagyok :D:D:D
De ezt a kettőt mindenképp...: telepátia és gyógyítás