A klónozók

Mielőtt írnék neked a klónozókról, akik itt élnek köztünk, és akik úgy tesznek, mintha képesek lennének láthatatlanná válni, és még mielőtt azt gondolnád, hogy valami újabb agyszülemény látott napvilágot, nos egyrészt megnyugtatlak, szó sincs róla, másrészt nézzük meg még egy percig, hová is szaladt eddig a kisnyulacska, és milyen mély a magyar nyúl ürege.

Volt itt egy egy nemzeti színekbe burkolózott szervezet, szabadon szálló madárral, igaz az elején nem sejtettük, hogy az dögkeselyű. Ő volt az SZDSZ, és az ő kis utódpártja az LMP. Én a liberalizmust nagyra értékelem, de lássuk be, nekik vajmi kevés közük volt, illetve van ehhez. Az ő felfogásukban liberálisnak lenni azt jelenti, nézd végig mosolyogva, ahogy kilopjuk alólad még a széket is. Nevezhetném liberálisnak pl. Kanadát, aki bárkit hajlandó befogadni, igaz van egy kicsit ostoba elképzelésük az életről cserébe. Példának okáért elvárják, hogyha ott élsz, akkor dolgozz, azon legyél, hogy az az ország fejlődjön, és így abban te is jól tudd magad érezni. Zokon veszik azt is, ha ki akarod íratni a kanadai fenyveserdőt, vagy nemzeti szimbólumukat a kanadai tölgyet, sőt, ha valakinek börtönben lenne a helye, azt be se engedik. És ha hiszed ha nem, ők valóban liberálisok. Ennek dacára, vagy éppen ezért, ha valaki nem hajlandó elfogadni annak az országnak a szabályait, úgy kivágják onnan, mint macskát szarni.

Mondhatunk, vagy gondolhatunk bármit Hofi Gézáról, én őt végtelenül liberális embernek tartom, illetve tartottam. Azzal nehezen tudok azonosulni, hogy alászolgált az MSZP-nek, de tény, hogy humorával sokszor egyetértésre késztetett minket.

Az MSZP a világ pincsikutyája. Ha azt mondták nekik, nyalasd ki a népeddel a saját seggét, zokszó nélkül megtette. Leszarta, hogy amit tesz, az mire, vagy egyáltalán jó-e valakinek, egyetlen cél vezérelte, ő illetve a pártkatonák jól járjanak. Rajtunk röhögött az egész világ, hogy ezek pénzért bárkinek befekszenek. Az udvari bolondjuk most járja körbe Miskolc lakótelepeit. Nem mondom, ha azért tenné, mert mostantól ott kéne élnie, még egyet is értenék vele.

Van itt egy délibábos magyarságot, agy uram isten szent koronát a mentém fölé párt a Jobbik. Ami azt illeti, a nemzeti összefogás szemlélete benne van, de hogy mért kéne nekem a nemzeti összefogásomat úgy megélnem, hogy közben legyakok itt mindenkit, aki kicsit is csúnyán néz. Míg élek nem fogom megérteni. Egyébként pedig az én fejemen se a magyar korona nem volt eddig, se az angol, így elképzelésem sincs arról, hogy mit old meg ez a korona az életünkben. Azt el tudom képzelni, hogy a magyar embernek megjön végre a józan esze, és ennek szellemében él, de hogy egy korona hogyan képes teremteni az országomban, akár tudati szinten, akár fizikai értelemben, erről elképzelésem sincs.

A FIDESZ nevű pátról már írtam, ahol a vicces kis kanász (hogy utaljak néhány gondolatban a Nyikrai jóslatra), ahová csak beteszi a lábát, mindenkinek elmagyarázza, hogy ő gondol mindent jól, mert ő képviseli a világban a rendet, az erkölcsöt, és lássuk be tisztel hölgyeim és uraim, joggal követeli magának az Európa császára címet. A rend, a tisztelet, a béke, a szeretet számomra is pozitív fogalmak, és értéket képviselnek, de a szándékosan generált visszafejlődés nem, és a diktatúrából sem kérek már.

Joggal tehetjük fel tehát a kérdést, hogy akkor hogyan tovább, hiszen legalább is számomra jól látható, hogy nincs a parlamentben, de azon kívül sem egyetlen párt sem, aki az országunkat előre tudná lendíteni, akire nyugodt lélekkel rábízhatnánk az irányítást. Maradjon Magyarország irányítás nélkül? Hisz akkor kitörne az anarchia. És ez így is van. Csak az nem mindegy, ki irányítja az országot. És itt már bejön a teremtő tudat hatalma. Mert úgy vélem gondolatban erre kell koncentrálnunk, hogy a hazánkban végre lehessen tisztességesen, egymásra mosolyogva élni, dolgozni. És bizony azt szeretném, ha az országom felemelkedne, és abban én jól tudnám érezni magam. Sokat gondolok arra, hogy itt hozzáértő emberek irányítják az országot.

Éppen ezért, innentől kezdve számomra teljesen mindegy, hogy valaki magyar, zsidó, cigány, arab, horvát, szlovén, vagy éppen sváb, bárkivel hajlandó vagyok összefogni, aki az országomért tisztességgel, és becsülettel képes tenni, és hajlandó abban részt venni, hogy itt fejlődni tudjunk. Pontosabban mindenkivel hajlandó vagyok ennek érdekében összefogni, csak kínai ne legyen.

Van itt ez a nép, akit sokáig nem tudtam hová tenni. Megértettem mi a dolga ebben a világban a Buddhistáknak, a zsidóknak, az indiai népnek, vagy épp nekünk magyaroknak. Nem kérdéses, mért élek itt a földön a germánok, vagy épp a mexikóiak. Minden népet értek, és mindegyiket tudom tisztelni, de a kínait egyszerűen sokáig az élet nevű játékban nem tudtam elhelyezni sehová sem... aztán megértettem. Ezek a klónozók baszki. Ezek a másolók. Megőrülsz, hogy mit csinálnak. Lemásolták a Hősök terét. Bevisznek magukhoz egy BMW-t, vagy egy Mercedes-t, és lemásolják. Lemásolták a japán szamuráj kultúrát. Nem véletlenül zabosak rájuk a japánok. Lenyúlták a tibetiek harcművészetét, és elnevezték kínai kung-fu-nak. Lemásolták a kommunizmust. Mert tudod az orosz kommunistákkal bár azonosulni nem tudok, de értem, hogy miről szólt a történet, a mögött volt valami átgondoltság. De a kínaiak nem meggyőződéses kommunisták voltak, hanem lemásolták a kommunizmust... mondom, ezek a klónozók, a másolók. Most lemásolják az amerikai gazdaságot.

Megépítették annak idején a kínai nagy falat, egyébként ellenünk, a Hunok ellen. Gondolj bele, körbe akartak venni egy kurva nagy birodalmat fallal... és ez a világ egyik nagy csodája. És amikor elkészült, a hunok odaléptek a kínai császár mögé, és megkocogtatták a saját tróntermében a vállát, hogy heló, itt vagyunk. Jól kibaszott a hunokkal... mert gondolod, hogy David Copperfieldnek kell lenni ahhoz, hogy átmenjél egy falon? Ezt hogy gondolták, hogy körbeveszik magukat fallal, és akkor onnantól kezdve majd nem lehet őket megtámadni... ez a nép súlyos, nem véletlenül kóstoltak náluk be a hunok. Hát ha kihal az emberiség a földön, és csak kínaiak lesznek, ezek kit fognak lemásolni? A delfineket, vagy a grizzly medvéket? Bár kizártnak tartom, mert ez a nép ami csak mozogni képes azt megeszi... a kínaiaknál mindennapos a kannibalizmus... megeszi a szomszéd gyerekét, és ez nem vicc. Ez a nép önmagában életképtelen. Abból él, hogy másokat lemásol... ja, és szemétből kiválóan képes ruhát gyártani... mondjuk nekünk magyaroknak... és ez a világ jelenlegi vezető hatalma? Szerintem sürgősen át kéne gondolnunk, hogy ezzel a néppel mi akarunk-e még bármilyen üzleti kapcsolatot kiépíteni, mert ez nagyon rossz irány.

És utolsó előtti gondolatként, békés természetemmel összhangban van valami, amit viszont szívesen lezúznék, az pedig a keresztény templomok, mert jó lenne észre venni, hogy bár ennek a vallásnak a hülyülésre, és butulásra építő életszakaszunkban megvolt a maga szerepe, és helye, de már csak arra való ez a kereszténység, hogy megszabaduljunk tőle. És nem a jézusi tanításokról mondom ezt, hanem erről a vallásról. A magyarok egyharmadát legyilkolták, hogy ezt a vallást felvegyük, és a világon mindenhol ahová csak betette a lábát vér folyt a nevében. És én az erőszakot már nehezen viselem, így ezt az erőszakos, az embert elbutító vallást is. Az pedig, hogy a jézusi tanítások közel állnak a magyar ember lelkéhez, az pedig nem véletlen. Igaz, nem is azt jelenti, amire Avatara gondol, bár őt tisztelem, nagy tudású ember, de szerintem rossz nyomon jár még.

Na.... én azt mondom, akinek visszahúz a szíve, és tehetséges, szorgalmas ember, és élvezettel venne részt abban, hogy ezt az országot felvirágoztassuk, én tárt karokkal várom, és nyugodtan hívjuk őket gondolatban, és tudjuk, hogy hamarosan ezt az országot józan emberek irányítják, és itt ugyanilyen józan és boldog emberek élnek.

Egységben az erő, és az igazi erő a szeretetben rejlik... a teremtő tudat legyen velünk! :)

HozzászólásokIgazad van Jlia,de amíg ez a

Igazad van Jlia,de amíg ez a nép ilyen,ahogy leírtam,ez a szemlélet uralkodik náluk,addig nem tudok velük azonosulni.Másrészt a saját házam tájékán seprek,vagyis én nem másokkal foglalkozom,hanem a saját országommal,mer azért itt is van mit csinálni.Tehát azokkal értek egyet,akik azt mondják,foglalkozzanak a magyarok most már magukkal,a saját országukban legyen rend,és fejlődés,ne másokat oktassunk ki állandóan.Én csak erről írok,és szerintem a megoldás ennél se több,se kevesebb...vili?:)Azért Kínában is nagyon sokan

Azért Kínában is nagyon sokan szeretnének máshogy élni.
Gondolj csak a 1989-es diáklázadásra.
Jó lenne,ha egyszer a sok ébredező egymásra találna!Ez nagyon jól esett! Miközben

Ez nagyon jól esett! Miközben átéreztem minden sorodat,azért Nekem is sokszor fülig ért a szám közben.... Bírtam! :)) Én is köszi az élményt!
Jó,hogy újra itt vagy!
és igen... sokan haza fognak jönni,mert lesz miért! :)többször hangosan felröhögtem

többször hangosan felröhögtem olvasás közben :)
kösz az élményt!