Köszönet

Köszönöm!

Köszönetet mondok annak, aki ezt az oldalt kitalálta, és azoknak is akik kialakították, vagy minden nap azon dolgoznak, hogy működjön, tudjak ide írni, és olvasni másoktól. Nekem sokat segített az az oldal abban, hogy észhez tudjak térni. Ha úgy érzed Neked is, és nem esik le a karikagyűrű az ujjadról, akkor te is írj ide egy köszönöm-öt..nem nekem, nekik.....vagy épp magadnak :)

Ölellek:)

http://www.youtube.com/watch?v=H7pb1R1mXFw

Címkék:

HozzászólásokKöszönöm

Köszönöm én is hogy részese lehetek ennek az oldalnak, és hogy ennyi jót olvashatok itt ami segít nekem és feltölt boldogsággal! Örömteli és szerencsés pillanatokat kívánok mindenkinek és hogy csodálatos életet álmodjon meg mindenki magának és ez a legkülönlegesebb módon váljon valóra! :)
Köszönök mindent! :):))

Hálát adok Mindenkinek, örülök, hogy vagytok és annak, hogy van, aki ganajba gyúrja a pozitív dolgokat. ;))
Köszönöm! :)Köszönöm én is :)

Köszönöm Nektek, hogy nap mint nap pozitív gondolatokkal láttok el! Ha így indul a napom, annál nincsen jobb érzés a világon!
De mindenki előtt köszönöm Anitámnak, hogy megismertette velem a Vonzás Törvényét - a Titkot, melyre mindannyian vártunk... Köszönöm neki, hogy Szeret, hogy mellettem van és, hogy... - még sorolhatnám!

MKöszönöm!

Köszönöm,köszönöm,köszönöm,a szerkesztőknek és az olvasóknak is ezt a rengeteg pozitív hozzáállást,gondolatot,ötletet.Thank you for...

Én is köszönöm, a lap szerkesztőinek, és a gondolatok íróinak, nagyon sokat segítettek nekem is, és napi szinten olvasom a honlapot mindig. Öröm, hogy itt lehetek...
Tényleg köszönöm, hogy vagytok, csak így tovább :)én is köszönöm mindenkinek

én is köszönöm mindenkinek aki itt van, és hozzátesz egy kicsit ahhoz, hogy ez a helyen olyan legyen, amilyennek szeretjük! :) szép napot és végtelen számú csodás pillanatot kívánok mindannyiótoknak! :)Nekik,

Nektek, Magunknak, Mindennek és Mindenkinek
KÖSZÖNÖM! :):-)))))

Én is köszönöm:-))))

Tényleg sokat segitett ez az oldal nekem is...és nagyon sokat jelent ez az oldal:-))))))))))Én is be-köszönök. :)))mikor mit .... hisz tudjátok .

Melléd álok a sorba köszönetet mondani , nem csak az oldal alkotójának és gondozójának ki úgy ápolja a kis kertjét mint egy szorgos kis kertész .

Külön köszönetet mondtam idáig magamban azért mert rá találtam erre az oldalra , azt érzem itt nem színészkedik alakoskodik senki , jó látni olvasni a benyomásokat , tapasztalatokat , megosztani gondolatainkat , tépelődéseinket , vívódásainkat nem sorolom , mikor mit .... hisz tudjátok .

KÖSZÖNÖM . :)