Lépj ki az inkubátorból

Nincs sok időm arra, hogy már sokáig vacilláljak. Megismertem a titkot, általában beengedtem az életembe a spiritualitást. Jól tettem. :) Nem tudom pontosan még, hogy hogyan alakul az életem. De megérettem, ez a dolgom, mindig is ez volt, hogy elmondjam neked azt, hogy az a világ ami benned volt, amiről mindig is tudtad, érezted, hogy normális, de nem merted megvalósítani, nos valóban az a normális, és nyugodtan valósítsd meg minden vágyad. Ha nem tudod még mi az, semmi gond.

Ha pozitív vagy, ha egység van benned, ha szeretet van benned, megtudod... vagy így, vagy úgy, de az élet meghozza a megoldást. :) Ha már tudod mit akarsz, mit szeretnél, akkor is megvan a megoldás valahol. Vagy neked támad egy jó ötleted, vagy valamiről beugrik majd. A lényeg, hogy élvezd az életet. :) Szeretkezz, ne háborúzz! :)

Az életedben semmi sem történik véletlenül, de sosem tudhatod, honnan jön a megoldás. Az élet ezért kiszámítható és misztikus is egyben, racionális, férfias, de nőies, és változó. :) Az élet úgy szép ahogy van. :) És ha ezt megérted, átérzed, akkor szép is, egyik erősíti a másikat. :)

A jézusi gondolat is csak azt mondja: "ÉN vagyok az út, kövess engem!"

Kezedben a Titok, és ez már a titok kulcsa is egyben. Használd! Neked kell érezned, tudnod, hogy mi tesz boldoggá. Neked kell felismerned, hogy miben borult meg az egység az életedben. Ha megtalálod azt a pontot, amiben nincs egység, akár benned, akár a párkapcsolatodban stb., akkor már tudod, hol kell egységet teremteni. Ha nem tudod, hol borult meg az életed, az sem gond. Azért vannak az orvosok, az asztrológusok, pszichológusok, számmisztikusok, hogy segítsenek neked... vagy azért vannak a jó barátok, hogy a rég elvesztett álmot, vissza hozzák majd egy szép napon. :)

A titok a kulcs, a pozitív gondolkodás az út, út a boldogság felé. :) Lépj ki az inkubátorból, ahol a távoli gondoskodó istentől függ az életed. A teremtő ott van benned is! Nőj fel, úgy hogy közben nyugodtan maradjál gyerek. :) Lépj ki az életbe, és élvezd az életet! :) Szeretheted magad, teljes lelki nyugalommal. :) És a hála sosem volt kényszer, csak azzá tettük... eddig a pillanatig. :)

Lesznek akik kihullanak a világból egy időre. Ők nem tudnak átállni. Ez a sorsuk, ezt választották mielőtt leszülettek a földre. Nem tudsz mindenkit megmenteni. Csak saját magadat tudod megmenteni, és a saját életeden keresztül másokat.

Ha nem is tudom még ebben az életemben megvalósítani minden vágyamat, az sem gond. Nagyon könnyen előfordulhat, hogy te úgy tudsz teremteni, ahogy én sosem fogok. De akkor is megérte élnem. Mert tudom, hogy visszaszületek erre a földre, és tudom, hogy az már egy sokkal boldogabb világ lesz. És bár akkor már nem fogok emlékezni rá, de tisztában vagyok vele, hogy ebben nekem is volt szerepem, én is hozzájárultam ehhez, és ez már most jó érzéssel tölt el engem.

Eljön tehát az a pillanat, amikor el kell hagynom ezt az oldalt. Engem is tanítottak mások, én is tanítottam másokat, úgy ahogy tőlem telt, de a lényeg az, hogy szeretettel, és pozitívan. :)

Úgy hogy én most elköszönök, egyszerűen el kezdem élni az életem. :) ...de tudod, aki szeret téged, egyszer úgy is visszatér hozzád... úgy hogy Schwarzenegger után szabadon: Visszatérek! :)

Ölellek titeket, és ma bulizom egy k..va nagyot! :)

Puszi :)
Tamás

Címkék:

HozzászólásokÉn már kiléptem belőle 1981.

Én már kiléptem belőle 1981. november 26 után, valamennyi idővel.:)Minden jót kívánok neked!

Minden jót kívánok neked!Szia Tamás!

Jó bulizást, és mindenből a legjobbat kívánom Neked!

Üdv: Kálmi