Nők igazából

Hamarosan megjelenik második könyvem, "Milyen az élet?" címmel. Részlet a könyvből:

Tudod, a spirituális teremtés nagyon nagyon-nagyon-nagyon misztikus és meseszerű, amit neked minimum tíz évig kell tanulnod, és természetesen ha beiratkozol hozzám legalább öt tanfolyamra, akkor majd veszett jól megtanulod, hogyan is megy ez.

Emlékszel? Küldöm a pénzenergiát… magamnak… percenként 500 plusz áfáért. TEDD A KEZED A KÉPERNYŐRE!!!

A spirituális teremtés pont annyira nehéz, mint prütykölni az ágyban. És szerinted a szeretkezést tanfolyamon kell megtanulni? Mert szerintem az mindenkinek megy zsigerből. Ez a tudatosan teremtők tanfolyamának harmadik napja. Valóban? És a negyedik napon előveszik végre a fiúk a lompost?
Egyetértek abban, hogy szex nem megy rögtön mesterien, és lehet mindig egyre jobban csinálni, de ez a k...va szex úgy van kitalálva, hogy nem elméletben kell palléroznod hozzá magadat, hanem a gyakorlatban.

Kétféle teremtés létezik. Az egyiket elvileg az emberek többsége jól ismeri. Azért mondom, hogy elvileg, mert például én vagy az összes barátom, ismerősöm mindig is tette. Ezt úgy nevezik, hogy munka. Viszont tudom, van, akinek ez is misztikus fogalom az életében, mert eddig még két perc nem sok, annyit sem dolgozott.
A munka egy hétköznapi értelemben vett teremtés. Az emberek egy része vagy szellemi munkát végez, vagy fizikait. Amikor szellemi munkát végzel, pörgeted az agyadat, gondolkozol, logikusan szemléled a világot. Még egyszer, ki képviseli a világban az agyalást, általában a logikus gondolkodást? A férfi. Ha fizikai munkát végzel, vagyis erőből nyomod, az megint milyen jellegű tevékenység? Férfias. Vagyis munka közben éljük meg a világunk férfi felét. És mivel függetlenül attól, hogy szellemi vagy fizikai munkát végzel, mindig praktikusan közelíted meg a kérdést, mindig az a cél, hogy a munkád eredménye jelen legyen a fizikai világban, vagyis az anyagi világ automatikusan jelen van minden ilyen tevékenységben. De még ez is csak részben igaz, hiszen vannak nőies munkák, mint például az óvónő vagy az ápolónő. Ha óvodában óvó bácsit látok, minimum rossz érzéseim támadnak. Hogy még miért fontos a hétköznapi értelemben vett munka, hamarosan kiderül.

A másik teremtés a spirituális teremtés. A spirituális világ hogyan épült be a köztudatba? Vannak angyalkák, szimbólumok őrzői, aurafaló lények, havasi jetik, mekdonáldszos bohócok, húsvéti nyuszik, és természetesen maga a megtestesült spiritualitás Fekete Pákó. Most mondd meg nekem, ki az, aki folyton misztikusan és mesésen közelíti meg az élet kérdéseit? Hát a gyerek. Tudod, mi a spiritualitás? Az, ami a nem látható világhoz tartozik, amit nem tudsz megfogni. És te is pontosan érzed, tudod, hogy két ilyen megfoghatatlan része van a világunknak, így neked is, az egyik az érzés, a másik a gondolat. Isten hozott a spiritualitás rém misztikus világában! Amire ugyanis ilyen átszellemült arccal tekintesz, az elérhetetlenné is válik. Amire viszont már úgy tekintesz, hogy az szerves, természetes része az életednek, az már képesség. Szeretném, ha mosolyogva megértenéd, hogy ez a képesség benned is ott van. A kérdés már csak az, hogy hogyan kell csinálni. Elárulom. Könnyen, könnyedén, élvezettel, és különösebben újat sem fogok mondani vele.