Népkiszámlálás

Az idők során azzal kellett szembesülnöm, hogy a Titok oldal, az eltérő véleményeket nem tolerálja. A vonzás törvényét helytelenül, vagy éppen szándékosan félreértelmezi. Az olyan írásokat, amelyek nem egyeznek az adminisztrátor (ok) véleményével, egyszerűen törli. Pedig a vonzás törvénye világosan kimondja, hogy minden, ami az életedben történt te vonzottál be magadnak. Következésképpen, nem vállalják a felelősséget, hanem elfordítják a fejüket az igazságtól. Éppen ezért az oldal manipulált, vagy azzá vált az idők során.

Ezért minden írásomat töröltem….gondoltam,így mindenkinek egyszerűbb:)

Hozzászólásoknap mondata: Jedik

Számlálóbiztos 2011: "Kevesen genyóznak, de van pár jedi."Kedves Ugyanaz!

Egyetértek, főleg ami a bohócot illeti! Bár, ott mindenki bohóc egy szép nagy cirkuszban.

Minden szavadat értek, drága, csak nem mindig tudok stabil maradni én sem. Néha én is félek.

De egy biztos, ebben a nagy káoszban és félelemben tervezünk. Célkitűzéseink vannak és nem hagyjuk lebeszélni magunkat.

Idén megfogadtam, hogy jövőre ilyenkor már, olyan bőségben élünk, hogy az állam szájába belesza......k.

Persze csak is feketén, azokat úgy sem ellenőrzik, csak a rendes adózó állampolgárokat. Én rendesen pénzes ember leszek, nem pedig rendes adózó.

Puszi. Én is bírlak.

Na, most aztán kimorogtam magam. Brrrrrrr.Nagyon bírlak,és nagyon jól

Nagyon bírlak,és nagyon jól mutattok a barátoddal,úgy hogy csak így tovább:)...orbán egy bohóc,és a te életedhez már semmi köze..ahhoz csak nektek van a pároddal,mindenki más bekaphatja a köcsög egojával együtt:)Tsók:)Kedves Ugyanaz!

A Lófasz :) egy jó kifejezés erre, és tetszett is! Hihihihih

De, amiért Te vagy Én nem félek tőle, az még nem jelenti azt, hogy több száz, vagy millió magyar lakos sem fél tőle.

Ha így lenne, akkor egy csomó dologgal nem próbálkoznának, mert akkor már számukra egyértelmű, hogy bebuktak.

Hidd el, többen rettegnek most az országban, mint hinnéd.

Pusza.Drága Rózsafa!:)...egy szóval

Drága Rózsafa!:)...egy szóval válaszolnék:Lófasz:)....86 millió dolgot tudok felsorolni,amitől félni lehet:)még mindig nem látod,hogy az egész valójában egy vicc?..minden amitől félsz,vagy félhetsz,az kamu:)Mi szombaton túl is estünk rajta.

Jött a fiatal ember és piszkozatként töltötte ki a lapokat, hogy majd otthon szépen átmásolja. Ezt azzal magyarázta, hogy pár kérdést Ő sem ért, milyen sorrendben töltse ki. Pl. iskoláknál.
Én próbáltam magyarázni neki, de hárított.

A párom pont nálam volt, aki valójában nálam tölt sok időt, de az első emeleten van a bejelentett lakcíme, sőt a nevén van egy lakás, amiben a nagymamája lakik. A srác hozzám akarta beírni, mint ott élő. Magyaráztuk, hogy de Őt az első emeleten lévő lakáshoz kéne írni. De Ő csak mondta a magáét, hogy mivel nálam tölt több "éjszakát" ezért ide írja, ha más nem mint gyermekem.
Szét röhögtem magam. mert bár idősebb vagyok, de azért 30 éves gyereket, fizikálisan sem tudtam volna létre hozni. Annyira nem vagyok öreg. Aztán kombinált. Én meg arra jutottam, hogy ez valóban vicces, de nem jó értelemben.

És, igen gyerekek, itt többről van szó, mint egy statisztika. Egyszerűen amióta ez a kormány van hatalmon, folyamatosan azt érzem, hogy az embereket a lehető legjobban meg akarják félemlíteni. Egyszerűen ilyen rezgésük van.

Kedves Ugyanaz! Egyéni, hogy ki milyen felfogással áll hozzá ennek a kérdésnek. Lehet viccesen, félelemmel, bárhogy. Aki nem foglalkozik vele, annak a legjobb. De amit elakarnak érni, (rettegést) azt úgy gondolom nagyobb számban meg is kapják a magyar emberektől. Mert a többség, igen is tart tőlük. És jó okkal, úgy gondolom.

Egy biztos, a statisztika nem valós válaszok alapján fog létrejönni.A Magyar Jedi Rend Sajtóközleménye

A Magyar Jedi Rend Sajtóközleménye

A Magyar Jedi Rend, Jedi Tanácsa tiltakozik az ellen, hogy a KSH a 2011-es Népszámlálás online kérdőívében nem ad lehetőséget a szabad vallás kinyilvánítására azzal, hogy az ide kapcsolódó kérdés válaszadási lehetőségénél egy menüben felsorolt listából lehet csak és kizárólag választani! Ugyanakkor a papír alapú kérdőíven pedig lehetősége van az embereknek a vallási meggyőződésüknek megfelelően válaszolni.

Ezzel nem csak a Jedi vallás követői kerülnek hátrányos helyzetbe az összesítés után, hanem minden más vallás hívői is! Kértük az érintett válaszadókat, hogy ameddig a szükséges javítás nem történik meg, addig csak és kizárólag a papír formátumú kérdőíveket töltsék ki.

Továbbá kifogásoljuk a KSH illetékeseinek különböző médiákban tett nyilatkozatait is, miszerint a feldolgozás során az "Egyéb" kategóriába fogják sorolni a papír formátumú kérdőíveken megjelölt Jedi Vallás-t! Ha valóban kíváncsi a KSH az ország lakosainak a vallási hovatartozására, akkor kötelesek azt számszerűen is kimutatni úgy, mint ahogyan azt megtették Angliában, Ausztráliában és más demokratikus országokban is.

A Jedi Tanács véleménye szerint a KSH jelenlegi magatartása mind hazai, mind nemzetközi alapvető emberi jogokat is sért, valamint sérti a Magyar Alkotmányban is foglalt vallásszabadságot!

Felhívtuk a vallásunk követőinek figyelmét, hogy amennyiben a kérdezőbiztossal közösen töltik ki a kérdőívet, ne engedjék a biztosnak az Önkényes beírást! Többen jelezték, hogy amint kimondták, hogy Jedi Rend, a biztos nem ismervén ilyen vallást, az egyéb kategóriát jelölte meg a vallási hovatartozásnak, vagy önkényesen ateistának jelölte!

Máté-Tóth András valláskutató, a Szegedi Tudományegyetem vallástudományi tanszékét vezető professzora szerint a 2011-es népszámlálási kérdőívben hibásan szerepel a vallási hovatartozás kérdése. „A 2011-es kérdőív kérdése és válaszalternatívái következetlenek. A fő kérdés “érzi magát” fordulatot tartalmaz, a tagadó válaszalternatíva elhagyja az érzést, és a “nem tartozik” fordulatot alkalmazza. Az idei kérdőív a 2001-eshez képest kiegészül az “ateista” válaszlehetőséggel, amely filozófiai és hitvallási kérdés, egyáltalán nem illik a vallási intézményhez való tartozás kérdéskörének logikájába. A professzor szerint alapvető kérdőív-szerkesztési törvény, hogy egy modulon belül az adott minta véleményét teljesen lefedő alternatív válaszok kínálhatók csak fel. A válaszok megoszlása csak így képezheti le a megkérdezettek véleménymegoszlását, átfedések nélkül. Márpedig a felekezethez tartozás érzése és az ateista hitvallás egyszerre is jellemezheti a megkérdezettek egy részét, sőt például a buddhista vallás hívei a legtöbb esetben ateistának vallják magukat.”

A hibásan feltett kérdésre és azon emberi alapjogra, hogy a vallását bárki szabadon, akár egyénileg is megvallhatja, gyakorolhatja, teljesen jogos bármiféle válasz. Azt a Hivatal semmiféle kényszerválasztással nem befolyásolhatja és korlátozhatja.

Éppen ezért 2011. 10. 03-án, hétfőn hivatalosan is jelezni fogjuk panaszunkat és észrevételeinket Dr. Szabó Máté, Állampolgári Jogok Országgyűlési Biztosának. Egyben megvizsgáljuk annak lehetőségét, hogy élünk-e büntetőjogi feljelentéssel a KSH ellen.

A Jedi Tanács felszólítja a KSH-t, hogy azonnal tegye meg a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy az ország lakossága szabadon megjelölhesse a vallási hovatartozását az online kérdőíveken is!

A Magyar Jedi Rend, Jedi TanácsaA népszámlálás

több ezer éves múltra tekint vissza. Magyarországon is van, 10 évente. Előző népszámlálásnál még nem hallottam hisztiket, bár akkor még ritka volt az Internet is...
Az adatokból statisztikák készülnek. Igen, lehet valótlan adatokat állítani, "viccesre" venni, de... Tegyük fel, a lakosság 60%-a azt jelöli be, hogy vályogházban lakik. Ez a statisztikai adat EU-n belül biztos hozzáférhető lesz, bizonyos adatok pedig harmadik ország számára is. Egy befektető innentől már menekülni fog. És mindegy hogy azért, mert nem ismeri a valós helyzetet, vagy azért, mert ismeri, és rájön, hogy a magyarok hazudósak.
Aki fél, olvasgassa kitöltés előtt egy kicsit az Adatvédelmi Törvényt.Akkor ne töltsd ki. Ennyi. :)

Akkor ne töltsd ki. Ennyi. :)nem én bégetek

nem én bégetek, a birka így te vagy. kizárásos alapon.

fogalmam sincs, mire jó ez, ne kérdezd. talán az utolsó simítások... az adatbázis teljes feltérképezése.
örülnék neki, ha nem volna kötelező... ezzel nem vagy egyedül

és fel vagyok háborodva, amiért büntetendő, ha az ember nem hajlandó együttműködni ezügyben a hatósággal...

tudod, mit nekem már annyira mindegy, leszek az, aminek gondolsz

leszek akármi

tojok az egészre

:-)Melazo te birka :) Ha ezek

Melazo te birka :)

Ha ezek tudják hogy hányan laknak azon a címen, meg hogy kik, akkor minek ez a számlálósdi???

Beeeeeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeee

Büntetendő. Ja igen. Ezzel lehet ijesztgetni a birkákat. Jön a farkas és megesz, haammmm.

Na erről ennyit. Nekem a birkanyájból már igen csak elegem van. De aki szereti, annak joga van hozzá és rajtam nem múlik. Én egyedül és önszántamból jöttem el. Aki akart jött, aki nem, az... béget tovább mások hasznára.

CsáóEz is egy jó megoldás:

IV. § Gyakorlati Lehetőség

Sokan beikszelnek minden rublikát, és szöveges kérdésekre bugyuta válaszokat adnak. Ebben ezen oldal kiváló ötletadó. Hiszen nem a mostani kormányunk és pártunk egyik fontos emberétől Simicska Lajostól, hanem már sokkal korábbról is tudjuk, hülyének lenni állampolgári alapjog.

Családi állapota

alig várom
szerencsére
sajnos
a titkárom intézi
teknőseim vannak

Vallása

dömdödöm
isten, haza, család
hatalom, siker, pénz
attól függ, hol osztanak levest
Cosmopolitan
feng-shui
fitness
Zámbó Jimmy
teknőseim vannak

Szexuális preferenciája

férfi

melegvérű
szerves anyag
fehér térdzokni
tükör
egyéb, éspedig
teknőseim vannaknincs bűn:)

nincs bűn:)nna!

nem kitölteni állítólag büntetendő

be tudnak azonosítani, ha az adott számsor azonosító alapján nyilvántartott lakásbó nem kapott kézhez a számlálóbiztos semmilyen papírt, és a netről sem futott be az azonosítód alapján semmilyen adat, vagy pedig a kötelezően kitöltendőeket nem töltötted ki kivonul a hadtest és kikényszeríti belőled anyilatkozatot

azonosítód? ja, igen, van. ennyit az anonimitásról

hehe

haha

:(Én ki sem töltöm, mert egy

Én ki sem töltöm, mert egy hülyeségnek tartom.Én abból indulok ki, hogy az

Én abból indulok ki, hogy az emberek jók.Ezt most ugye nem gondoltad komolyan?!

Ezt most ugye nem gondoltad komolyan?!
"Minél többen veszik ugyanis brahira a dolgot, annál inkább nyilvánvalóvá válik a kormány számára is valami."
Maximum az, hogy újra kell gondolniuk, hogy hogyan tudják meg a valódi válaszokat, kamu válaszok helyett.
Elképzelem, amint Orbánék ott ülnek a Parlamentben és azt várják, hogy mindenki teleírja a lapját vicces dolgokkal, és mikor azt látják, hogy az emberek nagy része ezt tette, felkiáltanak: VÉGRE!!!Én ezt másképp látom..az

Én ezt másképp látom..az összeesküvéseket,az ellenségeket, és minden titkot mi magunk gyártjuk magunknak.Légy Jedi ! Videón, poénos:-)

Ezt a rövid videót feltétlenül nézd meg!Eredetileg a népszámlálásnak

Eredetileg a népszámlálásnak az lenne a célja, hogy meghatározható legyen a népesség összetétele (nem, kor, egészség, stb) hogy a korábbi évek népszámlálási adataival össze lehessen hasonlítani Pl halandóság, születések száma, várható élettartam stb. mindezekre elméletben azért van szükség, hogy a gazdasági döntések tervezhetőek legyenek pl. nyugdíj alap, egészségbiztosítási alap, egészségügy

Én csak azt mondom hogy az olyan fajta öregasszonyoknak gyártanak szórakozási lehetőséget, mint a fősulin a stat tanárom volt, úgy kezdte a legelső előadását az öreglány, hogy 50 éve tanít ezen az egyetemen :D el tudjátok képzelni? És olyan élvezettel beszélt, meg mutogatta a különféle táblázatokat, diagrammokat, amiket ő készített, meg hogy micsoda jelentőséggel bír a népszámlálás, meg hogy ( sajana az évszámok megjegyzése sosem volt erősségem) 1... nem tom hányban is végeztek már népszámlálást és hogy eleinte milyen sokáig tartott, mert ugye akkor még nem volt ilyen fejlett a közlekedés :D

Bár ha jól meggondolom lehet leginkább azért csinálják, hogy beleturkáljanak az életünkbe...leskelődjenek utánnunk...én azt hiszem, hogy leginkább az tetszene nekik, ha mindenki, ahogy a mátrix-ban egy olyan box-ban feküdne és csak úgy a maguk szórakoztatására megfigyelhetnék a gondolatainkat , érzéseinket, fantáziánkat stbNépvallatás ez

ami gyakorlatilag egy szientológiai kérdőív. Hasonlóra is fogják használni.

Népszámlálás jogszerű elutasítása