Poláris kapitány kalandjai:)

Olyan egyszerűen és bicskanyitógatóan fogalmazok most is, mint ahogy eddig is, annak reményében, hogy megérted végre. A világ megváltozik. Az univerzumot, az energiát, de nevezhetjük istennek is, kurvára nem érdekli, hogy te ezzel szembe mersz vagy akarsz nézni, avagy sem. Magasról leszarja a mindenség, hogy képes vagy-e befogadni ezt a változást, vagy hogy éppen tudomást sem veszel róla. Akkor is megváltozik most ez a világ, ha meg akarod érteni a változás lényegét, és akkor is, ha hátat fordítasz neki.

Én,mi, csupán elmondjuk, hogy minden megváltozik, hogy a világunk 180 fokos fordulatot vesz. Vannak köztünk férfiak, nők, különböző életkorban vagyunk, a föld különböző pontján élünk, más más emberi nyelven beszélünk, de gondolataink egy helyről származnak, ugyanazt a nyelvet beszélik, és ugyanarról a világról brekegnek neked.

Ahány csak felismertük a változást,más más-féle képen magyarázzuk el. De mindnyájunk mondandójában a lényeg egy és ugyanaz.Aztán akinek leeseik,az fel tudja venni a ritmust, aki viszont képtelen szembenézni a változással, és megérteni azt, az szépen kihullik ebből a világból. És ez nem hit kérdése, ez ma már ténykérdés.

Mi annak a világnak a mozgatórugója amibe születtünk?Ha valaki ezt felismeri, megérti a problémáink okát is. Mi akik már képben vagyunk, más más okokban látjuk a problémát eleinte. Aztán megértjük, hogy ezek mind együtt igazak. Mindegyik felvetés, magyarázat igaz, ami nyilvánvalóvá teszi számodra azt, hogy ennek a világnak mennie kell. Az is törvényszerű volt, hogy eddig úgy éltünk ahogy, és ugyanilyen törvényszerű az, hogy most teljesen másképpen élünk hamarosan.

Én most elmagyarázom megint,kicsit másképp talán mint eddig. Negatív világba születtem. Ez most pozitívba fordul át. A negativitást nem kell különösebben magyarázni. Ami rossz érzéseket kelt bennem, az negatív. Az általam megismert emberi kultúra, társadalom folyamatosan manipulál. Félelmet kelt, uralomra épül, fenyeget, harcol, hazudik..ezek mind mind negatív gondolatok, és ebből adódóan negatív érzéseket keltenek az emberben. Tök mindegy, hogy jelen pillanatban a társadalmunk hogyan épül fel, hogy milyen szemlélet az, ami a világunkat irányítja. Az az egyik legfontosabb, ha éppen nem a legfontosabb felismerés ebben a folyamatban, hogy a világ amiben élsz, súlyosan materialista! Azt kéne megértened, hogy minden amit itt látsz, az csak valaminek a következménye. Nem csak társadalmi szinten...hanem a fizikai "valóság" szintjén is. Az igazán fontos dolgok, nem a látható világ szintjén dőlnek el. Az, hogy te, én ebből az egész univerzumból most még épp mit tudunk érzékelni, csupán egy állapot. De itt sokkal több minden van, mint amit éppen még látunk,hallunk, vagy szaglászunk. A tudás, a világ nagy része, még rejtve van előttünk. De akinek a tudata megnyílik, annak az érzékei is megnyílnak a teljesség felé. Semmi sem az aminek látszik! Minden amit tudsz, hiszel, amit megtanultál, az elsőtől az utolsó szóig hazugság. Amikor megnyílnak az érzékeid, az értelmed, nap mint nap újabb és újabb hazugságokat leplezel le magadban. Felismered, hogy mit az iskolában tanultál, amit a pap bácsi mondott neked, amit a tudomány állított eddig,teljesen téves,és köze nincs ahhoz amit igaznak,vagy éppen valóságosnak nevezünk. Ha tehát a folyamatot ebből a megközelítésből akarom leírni, akkor a változás lényege az is, hogy a hazugságok sorban lepleződnek le.
És újfent elmondom neked, minden hazugság, amit megtanultál. A történelmünk, az emberről alkotott elképzelésünk,a világ működését szabályozó erők természetéről kialakult nézeteink, egymáshoz való viszonyunk teljesen más, természeténél fogva tökéletesen idegen attól a felfogástól amiben most élnünk. Ez egy primitív létforma még. Ezt kell felismerni. a tudatmanipulációjának mára már sok eszköze kialakult. Mindig elmondom, hogy ilyen a média, a politika, a vallások, és a pénz. Maga a pénz is a manipuláció eszköze. A pénz arra szolgál, hogy uralkodni tudjunk egymás felett. Aki ezt nem érti, és nem látja, vagy megérti, vagy így járt.

Minden estben, amikor megdumálod magad,amikor uralkodsz magadon, szembe mész saját magad, és az univerzum természetével. Vagyis abnormálisan viselkedsz. Tehát az egyik fontos lépés a megismerésben, és abban, hogy fel tudd venni a változás ritmusát, ennyire egyszerű, vállald fel önmagad. Nyugodtan szard le, hogy amikor őszintén kimondasz valamit, hogy az másoknak akkor, és ott tetszik-e vagy sem. Hallgass a józan eszedre, a megérzéseidre. A félelem tart vissza minden esetben attól, hogy nyíltan színt tudj vallani, és ilyenformán felismerd, hogy mindenki át van baszva.
Ma már az átbaszás olyan méreteket öltött, hogy az emberek saját elhatározásukból nap mint nap átkúrják a saját agyukat. Elérte ez a rendszer az, hogy a köcsög rabszolga, saját magát fegyelmezi. Beépült az emberekbe zsigeri szinten a hazugság....már akibe ez be tudott épülni.

Az "új világrendben" ezek elképzelhetetlenek.

Legyél bátor, laza, és őszinte....és nyugodtan legyél saját magad. Ez elsősorban a megoldás kulcsa, minden más, az én szavaim, vagy más tanítók gondolatai, csupán segítség. A probléma is benned van, és a megoldás is....benned és kívüled.

Ébresztő fel!:)

Címkék:

HozzászólásokMi,akik már képben vagyunk

tökéletesen érzékeljük,hogy az úton vagy;D
Reménykedhetsz,hogy értsék......ez kevés lesz:elméből!
Csak így tovább a változással...... kart karba öltve !Puszi °oOLebekeOo°:)

Puszi °oOLebekeOo°:)Kiborul a bili...:))

Alábbi mondatod eszembe juttatta egy régebbi írásomat:

"Ha tehát a folyamatot ebből a megközelítésből akarom leírni, akkor a változás lényege az is, hogy a hazugságok sorban lepleződnek le."

Bemásolom ide, hsz helyett, kiegészítésként, mert amúgy mindenben egyetértek - mint mindig:))

Visszatérés az Édenkertbe?
2008. július 27. vasárnap - 20:34 | beküldő: Keisla

A vízöntő korszakába léptünk.
Próbáljuk kielemezni ezt a szót, mit is jelenthet valójában.
VISZ ÖN TŐ – vagyis visszavezet a kezdetekhez, a kör beérkezett kezdőpontjába. Visszatérünk az eredeti állapotokhoz, a kezdethez. 2160 évenként történik efféle váltás, vagyis – amennyiben igazunk van – az emberiségnek, s a Világnak a 23-26.000 évvel ezelőtti állapotába kell visszatérnie. Hogy ez mennyi időt vesz igénybe, senki sem tudná megmondani.
A magyar nyelvben a V az esetek jelentős többségében nem valódi hangzó, igazából semmi jelentősége, azon kívül, hogy óvja, nem engedi „elkopni” a szóban utána következő magánhangzót, melyeknek amúgy szokásuk eltűnni a szóból bizonyos idő múltán. V nélkül a szó:
ISZ ÖN TŐ – vagyis nem csak visszatérés a kezdetekhez, de annál valami sokkal több. Egy afféle állapot, amikor a gyökereihez visszatérő tulajdon gyökereiből, forrásából táplálkozik, s nyer új életet. De amennyiben a V marad, azzal együtt is tökéletesen érthető ez a kifejezés, sőt! V az anyaméh, a fizikai test, a fizikai V-ilág szimbóluma, vagyis a világ visszatér saját gyökereihez, azokból táplálkozik.

A Vízöntő általános jelölési formája megdőlt amfora, melyből folyik kifelé a víz. Nekem valamiért az a mondás jut róla most eszembe, hogy „kiborul a bili” (elnézést). Biztos vagyok benne, hogy ebben az új korszakban rengeteg mindent, teljesen más megvilágításban fogunk látni, régi, megdönthetetlennek hitt tanok, „igazságok” hullhatnak, szempillantás alatt porba, hogy helyükre valami sokkal igazabb kerüljön. Január a vízöntő hava, s kis módosítással e szavunk máris „jön új ár” alakot ölt, valami merőben új „hullám” érkezését adja hírül. A népi kalendáriumban Nagyboldogasszony hava, s ha valaki nem tudná, Magyarország Maria Regnum, azaz Mária Országa. A Világnak a szerető, békés, harmóniára és kiegyezésre törekvő női energiákra van most leginkább szüksége, és meg is kaphatja e jegy égisze alatt.

V - mint fentebb mondtam - az anyaméh szimbóluma, tehát aligha nem Mária Országa, népe is visszatér saját gyökereihez az elkövetkezendő 2160 évben, rátalál önmagára, felébred végre:)

Miért említem meg mindezt?
Nos, ennek megértéséhez egy idézetet szeretnék bemutatni.
"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!" (Pio atya)
Nekünk magyaroknak, mint e föld ősi népének, egyetlen feladatunk van most. Amennyire csak lehet, felerősíteni a szeretetenergiát a Kárpád-medence egész területén, hogy innen szétáradhasson az egész világra, az egész Univerzumra, és békével, szeretettel, egymás iránti tisztelettel, a Föld, az Élővilág iránti tisztelettel, az ÉLET tiszteletével és önzetlen szeretetével töltsön meg minden egyes embert a Földön.

Hogy ez nekünk magyaroknak mennyire sajátunk, mennyire a lényünk része, arra álomszép bizonyságul szolgálnak nyelvünk egyes szavai.
SZERETET = SZER ETET (táplál), SZER = SZ ÉR, vagyis egy ÉR, ami egyenest SZ-ből ered, s táplálja azt, aki csordultig van szeretettel. Igen ám, de mi ez az SZ? Ha jobban megnézzük, az SZ két darab, egymással szembe fordított S betű, az OMEGA egyik megjelenési formája, de ami ennél is fontosabb, nézzük csak meg jobban a két betű alkotta KÉPET, azaz RAJZOLATOT. Azt látjuk, hogy egy SZÍV formálódik közöttük, s maga SZÍV szavunk is ugyanezt a képet idézi, hisz SZ ÍV, vagyis az ÍV a két betű között.
A magyaroknak szokásuk volt úgy elnevezni szállásaikat, hogy az ott szállásoló vezér neve volt maga a településnév. Így keletkezett pl. Szabolcs neve.
SZER a hazatérő Árpád vezér területeihez tartozott. S ha megnézzük, e szó annyit közöl: SZ ÉR, vagyis valaki, aki a SZÍVTŐL SZÁRMAZÓ, és maga is TÁPLÁL. Árpád nevének jelentése a nemzetközi szakirodalom szerint "termékeny föld", vagyis nem tévedtünk. De nyelvünk sosem téved, úgyhogy nem kell ezen különösebben csodálkozni. Másik neve KEB, Egyiptomban gyakran előfordul mindkettő néven, s KEB/GEB a FÖLD ISTENE.
Nem véletlenül nevezték hát el éppen így az első helyet, ahová betelepültek, s ahol hosszas tanácskozást tartottak.
SZER szavunk szinonim megfelelői:
1. ESZKÖZ = eSZ-KÖZ - vagyis megint a SZÍV, hiszen bármiféle eszközt, bármiféle célra egyes-egyedül a szeretet hozhat létre, csakis a szeretet vezérelhet annak megalkotásakor.
2. KELLÉK - KELL ÉK, ÉK pedig = DÍSZ, ÉKESSÉG, EGYEZSÉG. Dísz (DIS) a Napisten egyik neve volt, A FIÚ neve. Egyezség szavunk eszmeisége pedig szépen kiragyog a két, egymással szembe forduló, egymást "szerető" S betű rajzolatából.
3. SZERSZÁM - SZ ÉR SZÁM, hisz minden betűnek megvolt, megvan a maga számértéke, tehát létezett egy a számok sorában, ami a szívtől eredő ér száma.

Kérlek, így gondoljatok ezentúl gyönyörű nyelvünkre. Játszadozzatok el vele, ízlelgessétek a szavakat, és lássátok meg a mögöttes jelentést, hisz ott rejtőznek a titkok, az információk, melyeket bölcs eleink rejtettek el számunkra, s melyekre nekünk most nagy szükségünk van.:)Ugyanaz! Én sem írhattam

Ugyanaz!

Én sem írhattam volna szebben! :))
Szeretem az írásaid. :)