SZÁMMISZTIKA Alapfokon...

A számmisztika tulajdonképpen parasztasztrológia.Ezzel nem degradálni akarom,pusztán arról van szó,hogy régen csupán az uralkodók engedhették meg maguknak,hogy asztrológust tartsanak.Bonyolult számítások eredménye egy horoszkóp felállítása,és ilyenformán a jövőbelátás.Hosszú órákat kellett számolni,és a számításokat ellenőrizni,így ezzel akár két nap is eltelhetett...és tévedni természetesen nem volt "ildomos".A numerolóiga,a numeroszkóp felállítása lényegesebben egyszerűbb,persze az értelmezés itt is szakértelmet kíván.
A legfontosabb szám a képletünkben a sorsmissziószám.Ezt a születési dátumunk számjegyeinek összegéből kapjuk meg.A példa kedvéért nézzük meg Al Pacino amerikai színész sorsmissziószámát.
Al Pacino 1940. április 25-én született.A numerolóiga ritkán nézi a születés óráját,a helyet pedig egyáltalán nem,de a nevet igen.Szóval Al Pacino sorsmissziószáma: 1+9+4+0+4+2+5=25.Ezt is összeadva 7.Tehát az ő sorsmissziószáma a 7-es.A hetes sorsmissziószámú emberek egyszavas jellemzése a céltudatos.Érdeklődésük sokirányú,szinte bármit megtanulnak,kiváló üzleti érzékük van.A gond a személyiség érzelmi oldala,vagyis az érzelmeiket nehezen mutatják ki.Szerencsére Al Pacino esetében ez egy nyitottabb hetes,mert azt is figyeli a numerolóiga,hogy az adott sorsmissziószám miből jön ki.Jelen esetben a 25-ből.Ez egy szerencsés szám a numerolóigában.Jó megfigyelővé teszi,ami biztosan segítségére volt színészi karrierjében.Ráadásul jó emberismerő.Érdekes "fejlemény a képletben,hogy Al Pacino felnőttkori száma is 25,ami a születésnapja.
A 4-es gyerekkori száma,ami a születés hónapja egyértelműen arra utal,hogy nehéz gyerekkora volt.

Ami első blikkre még látszik a képletében,hogy meg kellett az életében tanulnia nemet mondani másoknak,és az önzetlen szeretet.
stb.stb.stb:)

Ha kedvet kaptál,számold ki saját sorsmissziószámodat....

Hozzászólásokmindkét felvetés

mindkét felvetés jogos:)...nekem működik..nem jobb,mint a jó isten,de használható.kérdés hogy tényleg

kérdés hogy tényleg parasztasztrológia, vagy inkább parasztvakítás... :-DD én sem akarom a számmisztikát degradálni, teljesen egyetértek azzal hogy a számok jelentéssel bírnak, de szerintem nem az a fontos hogy valakinek a neve betűiből milyen számot lehet kimatekolni, hanem inkább az hogy az illető zsebében lévő papírokon milyen számok vannak, pl. 10000, 20000 vagy csak 500... :-DD