Megvilágosodás. A nap. Day 0 (2010.10.14 10:14) Valentin valahol.

Ezen a napon lecsapódtak az előző beszámolómban írottak. Valahogy rájöttem, hogy egyszerűen tudom. Tudom, azt amit leírtam, hogy igaz valós…mint egy rövid kisfilmet megnézel majd esszét írsz róla.
Ismét a kitekintős módszerhez nyúltam. Direkt nem írom le Nektek, hogy mi is ez, mert akkor itt megállnátok, és nem olvasnátok tovább. Rohannátok a „gyógyszerért” és bekapnátok….mindegy mi csak hasson.
Véleményem szerint megvilágosodni csak az tud, aki előtte rájön, hogy már az, legalábbis elméletben. Később kifejtem mi is ez. Azon a tudatszinten leszel, ahonnan már nem lehet nem megtapasztalni a mindenség igazságát, de ez még mindig az áttörés előtt. De nincs meg a nyomógomb, a tapasztalás rövidzár kombináció…kicsit csalódottan magányosan, egyedül elméleti agyi végtelen ciklusban jár a bucid.
Nem hiszem el, hogy pl. hogy egy elég közeli hozzátartozóm, aki nem hisz semmiben, csak amit a Hír TV-n lát, na meg a többi jól marketingelt dramatisztikus csatornán keresztül kap…se Isten, Jézus kitaláció, hülyeség az egész. És mekkora csalódás vagyok Neki a fia, ki 2 diplomás, és hogyan lehet így megvezetni engem… Na szóval Mugli. A Mugli nem kap spontán megvilágosodást, lehet hogy majd egy későbbi földi időszakban ami remélem nem olyan távoli, elképzelhető ez a felvetés, de most biztos nem.
Szóval már tudtam, kétség nem fért hozzá, hogy elméletben már ott vagyok….valahol…nem itt. Kicsit zagyvának tűnhet, tényleg kifejtést érdemel.
Az élmény: Szédültem… le kellett feküdnöm… gyorsan a fülembe a fülhallgató… ismét, Enya… szerintem direkt erre lettek zenéi komponálva. Elkezdtem a tegnap átélt 10mp-et lassítva átélni. Az első 0,01 mp et éltem át percekig. És gyerekek ez az, itt rohadjon meg a világ, megvan a kurva életbe, picsábaaaa és bőőgsz sírva sírván, hogy ennyit kellett várni, ezért minden szenvedés, megvan megtaláltad ott lehetsz, ISTENEM, de nagyon jóóóóó. Mikor sírsz de…(itt álltam 2 percet az írással) nem tudom leírni…átéltem a halált.
És tudtam, hogy jártam itt, nagyon ismerős, nem először vagyok ott (ha ez hely) A korlátlan szabadság, nem kell elvinni a tested pisilni kakálni, enni adni neki, nem fáj semmi, nincs gondod, nincs befizetetlen gázszámla, aggodalmaskodás a holnapért, a múlt hülyeségeinek cipelése nincs szükséged semmire de semmire…elmondhatatlan szabadság.
Megszabadultam mindentől!
Igaz milyen ismerősnek hangzik? Elárulom, Te is vagy ott, csak amire emlékszel ebből az a mikro másodperc tört részének bolhafasznyi része. De tudod ismered. Remélem most belebizseregsz. Játssz el egy kicsit most ezzel a gondolattal, igaz hogy tudod, érzed, benned van valahogy, hogy igen, igen, érzem értem miről beszél ez a srác, de olyan homályos megfoghatatlan, de tudod hogy a Tiéd, fene egye meg mintha már fognád de olyan selymes, ködös. De jó érzés, mi is ez, mikor nem jön a szádra aszó, de már a nyelved hegyén van. És tudod, húz a dolog ez az ez az.

A testem megemelkedik egy kicsit…mint a filmeken, tényleg amikor mondjuk mutatják, hogy van egy baleset odaugranak a haldoklóhoz ő fekszik...fecseg valamit, hogy mondjátok meg szeretem….szeme lehunyódik. Kicsit megmerevedik, és a mellkasa elemelkedik a földtől, mintha a gerinc visszafele akarna feltekeredni, vesz egy nagy levegőt ebben a mellkast megemelő pózba tartva (próbáld ki), majd lassan kifújja, nem is fújja hanem kiengedi és visszaereszkedik a kicsit elemelkedett gerincrész a földre. Fej végig a földön. És meghalt. (ha csak most kapcsolódsz be az adásba, akkor olvasd az első beszámolórészt is ahol írok az öngyilkosság hülyeségéről és még írni is fogok, a lényeg ne vágyd a halált de ne félj tőle )
Szóval rájöttem, hogy már jártam ott tudom mi ez az állapot, annyira de annyira ismerős, mintha haza érnél sok esztendő után. Szóval minden egyes elalvásnál átmész ezen a kapun. És emberként ennek a rövid időnek csak nagyon nagyon az elejére vagy tudatos. Szinte láttam ott volt előttem, hogy az ember továbbmegy (mint egy koordináta rendszeren) az x tengelyen egyenesen, és a kapuban a lelked szellemed, isteni részed felfelé megy és egyre jobban távolodik, mint amikor 2 hajó különválik továbbra is x tengelyen történik a haladás de az isteni rész emelkedik y tengelyen is.
Most mehettem a felfelé ívelő pályán és maga az a megszabadulás, ott már nincs veled emberi részed, örülsz, hogy megszabadulsz. Isteni mennyei…meg sem próbálom leírni csak állnék megint percekig az írással. Azt mondják, hogy aki átéli a megvilágosodást ez egyértelműen tudja, hogy igen megtörtént. Én kijelentem ezt, és azt mondom ez a kicsi idő ez az elválás maga a megvilágosodás. Tudatában leszel minden olyan dolognak amit spirituális tanulmányaid során csak elméletben tudtál. TE NEM A TEST VAGY! NINCS HALÁL, CSAK ÉLET VAN. KORLÁTLAN SZABAD LÉNY VAGY GYÖNYÖRŰSÉGES ÁLLAPOTBAN.
Életem utolsó szakaszán többször gondolkodtam az öngyilkosságon, olyan fáradtság van velem rajtam nagyon hosszú ideje, hogy feleslegessé/élvezhetetlenné tette magát a filmnézést, el akartam innen menni. Ha nincs a Nejem, gyermekeim, már nem vagyok itt. És akkor abban az állapotban akartam tudni miért vagyok fáradt, miért fáradt a testem és megmutattam magamnak. Egyszerűen tudod a választ, ami már benned van csak most kikontúrozzák, furán hangzik de tényleg mint a Mátrix filmben megáll Trinity a helikopter előtt, hogy most akkor el szeretné vezetni a gépet és letöltik neki a tudást…Öregem ugyanaz…tényleg megvilágosodottak írták azt a filmet.
Alváslaborban kimutatták, hogy rengeteg spontán ébredésem van, másodpercenként felébredek éjjel. Most láttam, hogy az Isteni részem csak odáig tud jönni a kapuig, és ott húzogat engem, hogy emlékezz, emlékezz ez van, ez a tuti, ezt keresed. Mint amikor van az a marketing trükk, hogy egy kólás képet bevágnak a filmbe, tudatosan nem veszed észre, de szomjas leszel. Na most nálam ezt a képet nagyon nagyon sokszor villogtatták, de mindig olyan rövid ideig, hogy nehezen jön át a tudatosságodba. De szomjas lettem, és Te is!
Szeretsz elaludni TV-re? Rájöttem ez ugyanaz, olyan kellemes mézes meleg nyugodt szabad érzés Nekem TV-re elaludni. Amikor hangosabb részek vannak felébredsz, ha nagyobb villanás van megint felébredsz…ez párszor eljátszódik és ez olyan kellemes ki-be-ki-be-ki-be.
Örülök hogy ezt leírhatom, eddig ezt sehol senkitől nem halottam, kérlek Titeket reflektáljatok, hogy kell-e amit írok?
Állítólag aki megvilágosodik az nem dicsekszik ezzel. De valahogy feladatom, hogy még a Muglik felé is kiabáljak. Viszont Te nem vagy az, olyan közel vagy ha már ilyeneket olvasol magadtól. Nem kell csodákat tennem Neked, hogy figyelj rám!
Tényleg kérlek írjatok, erőt ad hogy igen ezt keresi más is és hatalmasat emel rajtam, célom elérem.
Vagy szóljatok hozzá, vagy írjatok a valentlife@interware.hu ra.
Vannak még történések azt majd a következő szemelvényben, persze csak ha érdekel Titeket.
Szeretlek Benneteket: valentin

Címkék:

Hozzászólások:)

Ti Emberek mindig tudtok kellemes meglepetést okozni! :) Jó köztetek élni, nagyon! :) Valentin írj! Jó sokat, még többet! :))
Szép napot és Kellemes hétvégét Mindenkinek! :))Írj!

Írj,és kapcsold fel nekünk is a lámpát!Persze, írj!

Ma is csodásan ébredtem. :)

Nem kerestem soha a megvilágosodást, de ami körülötte zsong hangulat, az valami csodás érzés, amikor megérint. :)

Remélem sokan ráéreznek a szavak nyomán is akár!
Közelinek éreztem olvasás közben én is amiről írsz.

Érdekel, folytasd!Na én is itt tartok valahogy,

Na én is itt tartok valahogy, megtapasztalás nélkül, de valahogyan érzem és tudom...
Voltak nekem is részben hasonló élmények.
Ezért tudom, hogy miről beszélsz.

Kérlek írj, mert engem érdekel nagyon-nagyon.