Valentin Megvilágosodik day -1

Leírhatnám mennyit, mekkorát, mennyiségben, minőségben, szenvedtem szinte egész életemen át, de főleg az utolsó 16 hónapban….sok oldal lenne.
Szerintem van ebből Neked is bőven részed…ha hiszed, ha nem a JÓBÓL. A JÓBÓL van részed, de tudáson innen szívásnak szenvedésnek, szopásnak tűnik. Minden perc apró „véletlen” precízen megtervezett irányítótáblák sokasága, amiből rengeteg van. Így visszatekintve el sem tudom képzelni, hogy lehettem ennyire vak…ennyire. Pedig elmém kinyílt spirituális témákra…maximálisan, és így is vak voltam.

A lényeg: elegem volt a világból akár fel is akasztottam volna magam, ez így nem mehet tovább. Tudtam és az élet bizonyította Nekem és Feleségemnek Drága Páromnak, hogy ez illúzió, AZ EGÉSZ. Belógott a mikrofon, mint egy mozifilmben, de nem találtam a kijáratot. Szenvedtem tovább. Az úton mindig járnak előtted, aztán majd Te mutatsz utat másnak. Néhány beszámolóból tudtam, hogy hogyan lehet kitekinteni egy kis segítséggel (semmi illegális). Utolsó mentsvár szenvedéseim orvoslására mielőtt végleg bedobnám a törölközőt az élet hömpölygő sodrába. (megjegyzem, hogy sima „selfkillerkedés” sehova sem vezet, ezt a lépést itt tudatosan a mostani testedben élve kell megtenned, ha nem vagy elég okos tudatos, ismét beteszel egy filmet…gondolom ebből Neked is eleged van)

Megéltem egy élményt amit szavakkal nehezen adható vissza. Zsupsz kint voltam egy tágas térben egy burokban egy gömbben, nagyon jó volt, ismerős volt a hely és elkezdtek forgatni a gerincemen és nyelv húsomon keresztül, mintha ott lenne átszúrva egy dárda..szóval elkezdtem feltekeredni, közben ENYA szólt a laptopról, egyébként is angyali zene. A tekeredés egy szögletes spirál alak mentén folyt. Egyik pillanatban láttam magam kívülről, az az érzet, mint amikor most szétnézel kb. 180 fokot látsz be jobbra balra le fel…na innen lépsz egyet hátra és látni, hogy a 90 fok után (mondjuk balra) feketeség van..nincs semmmmmi! Beszarás!!! Olyan volt, mint amikor azonosítod magad a levesben lévő répával, melletted van egy másik zöldség darab, úszik egy krumpli….Te a leves része vagy…majd egy pillanat múlva látod, hogy Te nem a répa vagy, hanem aki kevergeti a levest fentről nézve amiben van répa krumpli…a lényeg Én keverem.
Vagy kint állsz a templomkertben egy nagy fenyőfa alatt és szép nagy pelyhekben esik a hó. Itt azonosítod magad az emberkével majd egy pillanat múlva látod, hogy ez olyasfajta gömb tudod az a játék gömb amiben műhó van és fel kell rázni és a gömbben emberek, templom és fák.
Egyszerűen csodás látni a hóesést a gömbben tudod minden rendben van el sem képzeled, hogy valami nincs rendben hisz a saját stabil kezedben tartod a játék gömböt, TE VAGY AZ EGÉSZ!
Vagy tényleg, egyik mesterem szerint Ő így mondta: amikor túl rátapadsz a néznivalóra…túl közelről nézed és el sem tudod hinni, hogy nem az a valóság…aztán kicsit hátrébb lépsz és meglátod mondjuk a TV szélét. Bazzzzzz ez egy műsor??????

Angyali, mesebeli, csodaszép volt az élmény….nincs magasabb szóképzés sajnos az emberi repertoárban. Maga a megtapasztalás…uhhh.

Ezt amit most leírtam ott nem fogtam fel promt, másnap kristályosodott ki, hogy mi is volt ez…ez a kb. 10 másodperc. De tudtam valami nagynak a kezdete. Másnap kiderült, hogy mi is ez az egész…..az az a nap a másnap amikor megszabadultam….MINDENTŐL!!!

Kétség bizonyosság lett. Társaim az irány jó!

Le fogom írni mi történt és történik azóta velem, egy csoda vár Mindannyiótokra és ezt megszeretném mutatni Mindenkinek.
Ha vannak kérdéseid írj ide...megpróbálok majd valami képzést előadást, mittomén valamit ahol átadhatom ezt a csodát, hogy mi volt a pontos receptem. Ha mindenki ott lenne ahol most vagyok tudatosan, akkor tényleg itt lenne a Mennyország a földön. És tudjátok mit, lesz is!

Valentin

HozzászólásokLegyen!!!

Én is szeretlek. :)
Ügyes légy!