Vanda blogja

Az Ezer Tükör Terme

tükrökSzeretettel osztom meg veletek ezt a mesét Bärbel Mohr könyvéből, címe: Rendeld meg az Univerzumtól - avagy hogyan teljesüljenek vágyaink?

"Az Ezer Tükör Terme

Hol volt, hol nem volt egyszer egy templom, abban pedig egy terem, melynek minden falát tükrök borították. Történt egyszer, hogy egy kutya eltévedt ebben a templomban, és addig bolyongott, míg végül Tovább »

Ha másnak akarok segíteni, milyen hatékonysággal működik a Titok?

Sziasztok,

Az a kérdés tátong bennem jelenleg, hogy ha másnak akarok segíteni, mert szenved, és a Titok alapján elképzelem, hogy jól van és egészséges..., az elősegíti az illető javulását? Vagy a Titokkal csak saját magunk világát tudjuk befolyásolni..?

Minden hozzászólást köszönök, hátha lesz olyan gondolatotok, ami előrébb visz, és erőt is ad...

Hogyan érezheted magad jól a fogorvosnál?

fogorvosnálTegnap kihúzták a bölcsességfogamat. Nem untatnék senkit a részletekkel, csak annyit, hogy bár nem fájt maga a foghúzás, hiszen kaptam érzéstelenítőt, de az a 25 perc, amíg viaskodott a doki a fogammal, az nem volt kellemes, úgy éreztem magam néha mint egy rajzfilm figura, akinek bármeddig nyújthatja a rajzoló (fogorvos) az arcát, nem szakad el...

Mikor beültem a székbe - és már az előző nap is - arra "programoztam" magam, hogy minden rendben lesz, komplikáció nélkül kiveszi a fogamat az orvos, és a gyógyulás is zökkenőmentesen zajlik majd. Hozzáteszem, hogy novemberben már kiszedte ez az orvos egy másik bölcsességfogam, szükséges volt, és tudtam, hogy vár még rám egy ilyen menet... Tovább »

Tükörkép - néhány hónapja írtam, része volt annak a folyamatnak, melynek eredménye, hogy itt vagyok köztetek...

- Milyen szép! Tovább »