Ez vagy Te!

Ez a mese napok óta formálódik bennem...Rólad szól

Szivárványszínű boldogan lebegett a Mindenség puha, meleg közepében. Egyszer csak valami furcsa érzésre lett figyelmes...Érzékelni kezdte, hogy a hogy a Három Hatalmas Lélek - akik a Mindenség Új Művének leghatalmasabb ismerői - közölnének számára valamit. Odaáramoltatta energiáit, ahol kapcsolatba tud lépni velük.

- Szivárványszínű, valami eddig ismeretlent érzékeltünk a Mindenség Új Művével kapcsolatban! - sugározták.

Ez a Új Mű az energiák megismerésére és a teremtés játékában való kreatív felhasználás lehetőségeinek vizsgálatára jött létre, és Szivárványszínű volt a figyelője ennek a hatalmas lehetőségnek.

- Mi történt?- kérdezte.

- Valami egészen furcsa, amit eddig nem tapasztaltunk! Ha nagyon lelassítjuk az energiát, akkor elérkezik egy pont, ahol az energia félelmetes dolgokat produkál! Valahogy elfelejtődik, hogy kik vagyunk! Rettentő, soha nem tapasztalt energiaörvények törnek ránk! Egy párat már beazonosítottunk ezek közül, és elneveztük őket. Amikor elfelejtjük, hogy kik vagyunk, azt fájdalomnak neveztük el. Az energia ilyen lassú formájakor nem csak magunkat felejtjük el, hanem egymást is! Mintha sosem találkoztunk volna! Ugyanakkor ez a hatalmas, lassú rezgésű energia átalakítható, de egyszerűen nem merjük tovább folytatni a megfigyeléseket! Elkezdtünk elhúzódni az energiától! Mit tegyünk?

- Az Energiától nem tudtok elhúzódni, mert az Mi vagyunk! Valami olyan történik itt, ami új...Hmmm...Nincs más választásunk, folytatni kell a megismerést! Amit tapasztalunk, az is az Energia, csak kicsit más arca! Mi pedig azért vagyunk, hogy megismerjük az Energiát! Ez a feladatunk!

Szivárványszínű ekkor hatalmas fénylő Lelkek csoportjának jelenlétét érezte. A Mindenségben semmi nem maradhat titokban!

- Majd mi megoldjuk! - sugározták a Lelkek - Készítünk magunknak egy helyet erre a feladatra a Mindenség Új Művének egyik bolygóján a Földön. Vállaljuk az alacsonyabb rezgésű energiák átalakításának művét!

- De hogyan képzelitek ezt?

- Úgy, hogy beléjük bújunk. Teljesen átéljük őket, hisz csakis így ismerhetjük meg igazán!

- De akkor elfelejtitek önmagatokat, a Mindenséget és egymást is!

- Igen, de lesz egy emlékeztetőnk, amit ti úgy hívtok: fájdalom. Majd emlékeztet bennünket arra, hogy valamit tennünk kell! Majd ösztönöz az Energia átalakítására!

- Még valamit tudnotok kell!- sóhajtott a Három Hatalmas Lélek - ha az Energiák lelassulnak történik valami: kialakul egy folyam, amit mi időnek neveztünk el. Ez a folyam magával fog ragadni benneteket. Úgy fog tűnni, hogy mindent elmos, amit érzékeltek, sőt még benneteket is. Azt fogjátok hinni, hogy eljön egy pillanat, amikor megsemmisültök. Mindennel és mindenkivel ez lesz, és viszonylag gyorsan következik be. Ez az alacsony energia felmorzsol mindent, amíg nincs átalakítva! Saját magatokra nem fogtok emlékezni, valódi lényetekről eleinte csak egy dolgot fogtok érezni: hogy hiányzik! Fájni fog! Hiányosnak és félresikerültnek fogjátok érezni magatokat, mintha valami nem lenne rendben veletek! Mi mindenben segíteni fogunk! Bár...ezt is el fogjátok felejteni...

- Vállaljuk! - sugározták a Lelkek.- Belemerülünk ebbe az energiába, megtapasztaljuk és átalakítjuk! Ha ehhez az kell, akkor sokszor visszamegyünk majd! Egészen addig fogjuk ezt tenni, amíg el nem végezzük a munkát!

Mire befejezték a mondanivalójukat már az egész Mindenség figyelt. Hatalmas elismerés sugárzott a Lelkek eme fénylő csoportja felé.

- Nagyon bátrak vagytok! - sugározta a Mindenség.

- És kalandvágyók!- nevettek a Lelkek.

- Nagyon nem lesz könnyű!

- Belevágunk! Így olyan tapasztalatban lesz részünk, ami egyedülálló! Mi leszünk a Mindenség Hős Kalandorai! A legbátrabbak, akik a legnehezebb feladatot teljesítik! Megyünk is! Irány a Föld! A feladat: az alacsony, diszharmonikus energiák megtapasztalása, és átalakítása! Minden örömmel és boldogsággal töltött pillanat hatalmas siker az egész Mindenség számára! Minden pillanat, amikor vágyainkat követjük és megvalósítjuk szívünk szavát jelzés, hogy sikerült átalakítani egy újabb energiamintát! Mindannyiszor ahányszor picit is emlékszünk önmagunkra és egymásra a Szeretet rezgéseit visszük a sötétségbe! Ahányszor csodáljuk és elismerjük a Teremtés Ajándékait annyiszor egyre jobban fogunk emlékezni mindenre! Megcsináljuk, bízzátok csak ide!

És a Hatalmas Fénylő Lelkek csoportja nevetve elindult a Nagy Kaland felé.

Az egész Mindenség áhítattal nézett utánuk...

- Micsoda nagy, hatalmas és erős Lelkek Ők! Büszkék lehetünk rájuk!!

Mi pedig elkezdtük utazásunkat a Föld felé...