Nem értem...

Ma reggel az egyik közösségi portálon kaptam egy írást, ami arról szólt, hogy ennek az újfajta járványnak a bacilusai csakis kitenyésztettek lehetnek, mert ellenállnak egy csomó antibiotikumnak. Történt pedig mindez azért, hogy a zöldségek helyett feldolgozott élelmiszereket együnk, ettől majd betegek leszünk, és sok gyógyszert fogunk vásárolni...
Újabb adalék az összeesküvés elmélet híveinek...

Magam is több ilyen filmet láttam már, sőt maga a Titok film is úgy kezdődik, hogy itt most olyasmi kerül napvilágra, amit a hatalmasok évszázadokon keresztül eltitkoltak elölünk.
Most nem szeretném firtatni, hogy ebből mennyi az igazság, és mennyi a népriogatás, de van egy gondolat, ami nem hagy nyugodni.

Tételezzük fel, hogy én vagyok az egyik főgonosz, és 10-15 haverommal együtt elhatározzuk, hogy leigázzuk a világot.
A recept adott: beteggé és elhízottá tesszük az embereket, hogy jó sok gyógyszert vásároljanak; hülye filmeket és sorozatokat vetítünk nekik, hogy elbutuljanak; háborúkat robbantunk ki, hogy mienk legyen minden nyersanyag, az alternatív energia felhasználási módjait meg jól eltitkoljuk; kézben tartjuk a bankrendszert, és eladósítjuk az embereket; pornográfiát és kábítószert adunk el nekik; járványokat robbantunk ki, hogy aztán oltóanyag címén stikában chipeket ültessünk bele mindenkibe...Remélem nem hagytam ki semmit...
Szóval mindezt megtettük a haverjaimmal, sikerült a tervünk, leigáztuk a világot...
Igaz, hogy közben jó pár embert kinyírtunk, de aki megmaradt, azok hülyék, kövérek és betegek, vagy hülyék éheznek és betegek.

És most itt ülök, a 3742-ik csodapalotám egyikében, a fürdőmedence partján, és most jött az értesítés a Világbankomból, hogy ismét hárombillió dollárral nőtt a vagyonom...hiába jól megy a gyógyszer és szemét-kaja biznisz...

Tudom,hogy körülöttem ezen a bolygón, momentán pár milliárd nyálcsorgató idióta él, akiknek nincs egy önálló gondolatuk sem, mert az Alaszkai jeladómmal jól megzavartam az agyhullámaikat!

Ma estére várom a világleigázó haverjaimat, és felemlegetjük a régi szép időket, amikor épp cunamikat és földrengéseket csináltunk – mert természetesen az is a mi művünk...

Bevallom, már kicsit unom őket, de hát senki mással nem tudok beszélgetni...Talán felmegyek hétvégén a Holdra, hisz ott is van már bázisom, csak ez a hülye emberiség nem tud róla...

Vagy figyeljem inkább Kovács Gizikét a leigázott Magyarországról? Van benne csip, úgyhogy megtehetem...Jól el van hízva, mert a kajámat eszi, de azért néha lemegy a parkba megsétáltatni a kutyáját. Tudom, mert a kutyába is csippet ültettem... Aztán hazamegy, és összeveszik a férjével – aki az egyik gyógyszergyáramban szalagmunkás – hogy mit is nézzenek a hitelbe vett plazmatévén. (Természetesen az én bankom adta a hitelt!) Szóval minden áldott este veszekednek, mert a férj az egyik pornócsatornámat akarja nézni, Gizike meg az egyik filmgyáramban előállított bugyuta sorozatot. Közben falják a gyorskajámat, majd bekapnak egy-két puffadásgátlót. Asszem sugárzok az agyukba, hogy vegyenek fel még hitelt a bankomból, és vegyenek még egy tévét.

Tulajdonképpen figyelhetnék másokat is, de a Föld egyik fele ugyanezt csinálja, a másik fele meg nyomornegyedekben haldoklik...

...Menjek át mégis a 2742. palotámba a hétvégén? Vagy az 1542.-be? És a Ferrarival vagy a sugárhajtású repülővel menjek?...

Értitek??!!

Tényleg nem tudom eldönteni, hogy mennyi az igazság az összeesküvés elméletekben, de az okát egyáltalában nem értem.
A pénz? Azok, akik ezt csinálják nem hiszem, hogy szűkölködnek...a világ leigázása elég drága mulatság lehet, úgyhogy biztosan van nekik...
A hatalom? Egy darabig szórakoztathatja őket, de miután beteg, gyógyszerzabáló biorobottá változtattak mindenkit mégis mit fognak velünk kezdeni?!

Komolyan nem tudom megérteni egy ilyen világleigázó ember lelkületet...
Ö is csak felkel reggel és oda megy, ahova mindannyian...ö is csak öregszik és tudja magáról, hogy meg fog halni!

Ráadásul, az emberiség ilyen mértékű manipulációjához nagyon kell ismerni az emberi természetet. Pszichológiai zseniknek kell lenniük! Jung azonban kimaradt nekik? Kollektív tudatalatti? Árnyék? Ezekről nem hallottak? Épp csak magukat nem ismerik?
És ha tényleg a Vonzás Törvényét, meg mindenféle okkult tudást használnak, akkor a „Minden Egyről” még nem hallottak? Nem tudják, hogy amit kifelé sugároznak azt kapják vissza? Könyörgöm, legalább a Harry Pottert olvassák el: Voldemort is ott bukott el, hogy megszerezte a legnagyobb hatalommal bíró pálcát - épp csak nem jött rá, hogy nem a pálca a lényeg, hanem azt azt használó varázsló!

Azért szerencsére láttam olyan filmet is, ami nem csak az összeesküvők léleplezésére, hanem a megoldásra teszi a hangsúlyt. Ez pedig nem más, mint az emberiség tudatosodása. Az, hogy egyenként ráébredünk saját teremtő erőnkre, saját isteni származásunkra. Ebből a nézőpontból az összeesküvők az Egész tervének részei – az ő tükrükben látjuk meg, hogy mi az, amit nem akarunk. Addig sulykolják bennünk a kiszolgáltatottság érzését, amíg vagy belerokkanunk, vagy ráébredünk saját erőnkre.

Ebből a nézőpontból nézve viszont, azok akik „tényfeltáró” irományokat vagy filmeket készítenek, és nem ejtenek szót a tudatosság tágulásáról és az egyéni teremtőerőről, tulajdonképpen azokat szolgáljak, akiket lelepleznek, hisz a kiszolgáltatottság és félelem érzését erősítik az emberekben. Az egyén úgy érezheti, hogy valami olyan eltitkolt információra bukkant, amivel most „beavatottá vált”, „megérti a világot”, és – ami a legfontosabb - megokolhatja saját sikertelenségét. (Az már nem tűnik fel, hogy ez az információ annyira top secret, hogy tele van vele az egész internet...)

Nem egy olyan emberrel találkoztam már, aki azt mondta azért nem regisztrál le semmiféle közösségi oldalra, mert azt is figyelik...Én erre azt szoktam válaszolni, hogy csak rajta! Egyáltalán nem sértődnék meg, ha elolvasnák, amit írtam! Ha ez a fajta kukkolás őket boldoggá teszi, akkor örülök, hogy sikerült örömet szereznem :)

Úgyhogy kedves Nagy Testvér, ha hallasz, melegen ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt!
Itt olyan embereket találhatsz, akik a világ leigázása nélkül is boldogok tudnak lenni! És tudod mi teszi őket boldoggá? Önmaguk Valódi Természetének megismerése! Ami a tied is mellesleg úgyhogy ez neked sem ártana!

Így hát jó böngészést kívánok!


HozzászólásokNem vagyok összeesküvés

Nem vagyok összeesküvés elmélet fan, de eddig inkább csak afelé haladunk, hogy igaz. Elég csak körbenézni.

Vagy megnézni a kínaiakat. Na őket leigázták...És tökre dolgoznak. Úgyhogy ez nem jó érv.

Amúgy ott van a zeitgeist mozgalom, egy csomó "tényfeltáró "videót csináltak. Most néztem a legújabbat, az eleje tök jó, egy pár tény stb., a vége meg ami a megoldás szerintük, egy az egyben az ami ellen eddig "küzdöttek".(új világrend) Csak más köntösben.(a bolygó érdekében szükséges egy pár "csekély" változás) Úgyhogy igen, ha feltételezzük, hogy igazak ezek az összeesküvés elméletek, akkor itt az egyes számű bizonyíték. Hülyítik az embereket hogy náluk van az igazság, aztán mintegy mellékesen eladják nekik ugyanazt. Ez egy régi trükk.

Amúgy remélem tévedek.

De azt azért senki ne higgye, hogy nem lesz változás. A rendszer ebben a formában nem fenntartható. Hogy mi lesz, az jövő. Célszerű vmi B tervet kitalálni, de itt tényleg csak a tudatosság segíthet.Több tízezer bejegyzés van

Több tízezer bejegyzés van itt de a legértelmesebbet olvasom mióta olvasom ezt az oldalt.

Én magam is ezt vallom, amit te, hiszen én is átestem ezen az összeesküvős elméleteken és mondanom sem kell, hogy én magam is pontosan ezeket a következtetéseket vontam le.
Amit vártam a végén, hogy leírod, hogy nem érted mért teszik, mert ha mindenkit tönkretesznek, akkor mi értelme a hatalmuknak meg a pénzüknek, meg hát a tönkrement ember nem dolgozik, nem termel és baszhatják a leigázók az egészet, hiszen akkor ők sem tudnak mit ennie, meg mit nézni meg mit elkölteni. Szóval súlyos baromságok vannak itt.
De miért is?
Te is leírtad és én is leírom, mert egyszerű a válasz: A félelem keltés a legjobb marketing. Ennyi

Remek összefoglalás azoknak, akik éppen most kezdenek megbuggyanni ezektől a dolgoktól.