veronikácska blogja

Érdemes várni?

Egy eléggé érdekes dolog történt velem az elmúl időszakban. Megismerkedtem egy nagyon szimpatikus férfival, akinek csodák csodájára én is bejöttem. Egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, nem cseréltünk számot, másnap viszont még reggel irt egy smst, valamelyik ismerősömtől kérte el a számomat még a buliban, ez utólag derült ki. Tovább »

Félsiker...

Rövid leszek és azzal kezdeném, hogy valóban sikerül minden kivánságunk, csak az a baj (vagy talán nem is az), hogy későn vesszük észre, és elszalasztjuk a lehetőséget.
Már egy ideje nagyon szerettem volna megismerkedni egy vonzó férfival, aki már idősebb és érettebb, hátha egy ilyennel könnyebb kapcsolatot teremteni. Hát kivánságom, úgymond teljesült. Tovább »

Akarni kell

Fogalmam sincs milyen cimet adjak ennek a rövid bejegyzésnek, egyszerűen csak elmesélem, hogy milyen furcsa véletlenek(?!) történtek velem egy év alatt. Tovább »

Címkék:

Egyedül

Egyedül érzem magam egy ideje, bárhova megyek, bármit teszek ugy érzem egyedül vagyok. Nem vagyok csúnya, tökéletes sem, mégsem találtam meg még a nekem való társat. Tovább »