vkati78 blogja

még most sem...

sziasztok. már igen rég írtam nektek, a napját sem tudom igazán.igaz ettöl függetlenül napirend szerint vagyok az oldalon. tanácsot szeretnék kérni tőletek. párkapcsolatban élek, de nem vagyok boldog. mindenen gondolkodtam már minek mi az oka, mi miért van. még évekkel ezelött volt egy férfi, akibe fülig belezugtam. Tovább »

Címkék:

világomban minden rendben van...

ezt is most találtam érdemes nagyon megnézni, nekem nagyon jól eset... :)

Címkék:

a természet zenéje...

csak szeretném veletek megosztani szerintem gyönyörű.érdemes meghallgatni.

Címkék:

most találtam...

akit érdekel...most találtam...további szép napot nektek! :) lehet hogy már ti is megtaláltátok, de mond valamit az egész...igy inkább megosztom veletek.

Címkék:

minden okkal ... :)

ma reggel amikor elövettem a titok könyvemet, (már rég volt a kezemben) jöttem rá dolgokra. elgondolkodva néztem ki az ablakon egy pohár cappucicnóval a kezemben, hogy hát ez is, meg az is okkal történt. Tovább »

háát igen...

nem is tudom hol kezdjem igazán...legutóbb irtam, hogy haladok a céljaim felé. ez igy is van, ezzel semmi gond. még mindig megadatott a kedves megértő tanárom, stb. de a minap történt valami amit le kell hogy irjak. egy másik bejegyzésben van szó "piros gombokrol" - a régmúlt sérelmeiröl...nekem ebböl sok van, volt.ezeket igaz hogy számolom fel , mert ami volt elmult. Tovább »

alakul...

sziasztok. már rég jártam itt, és rég írtam nektek.de ugy adódott, hogy elromlott a gépem. mindegy...már jó, most jó.írtam nektek sokmindenről.szomoruságról, és boldogságról.azóta mi változott? sokminden alakul,mondhatnám. majd minden reggel olvasgatom a titok könyvem, és naprol napra jövök rá uj dolgokra...belöle. ugy érzem én már elindultam egy uton. Tovább »

teremtek?!

sziasztok. először is leszögezném, hogy jó itt lenni veletek, sokat segítettetek nekem eddig is! ezért el is mondom nektek mi minden történt velem azóta mióta bevonzottam az én kis fülbevalómat. nem nagy érték, de pont olyan amilyennek elképzeltem. nem is tudom mi módon igazán,azóta egyre több dolgot vonzok be. Tovább »

ismét :)

rövid leszek, és vidám :) nem egy nagy luxus, de pár napja elképzeltem egy fülbevalót, kis csilli villi köves kis bizsut. ma már itt van a fülemben, :) működik!! akkor pár nap és meglesz az autóm is? fehér és Honda? és az a pasi is egyre gyakrabban keres akivel tegnap beszéltem? és aki még sose beszélgetett és sose viselkedett ilyen közvetlenül velem mint tegnap? ő is az enyém lesz? Tovább »

sziasztok ismét!!

ma kissé más fejjel keltem... gondolkodtam, és igazam volt. tegnap este a fürdőkádban fekve lestem ki a fejemből mit is lenne jó tenni.és egyszer mintha valaki súgta volna a titok film szavait...nem jóra koncentrálsz: olvasd vissza csak amit a blogba írtál! túl sokat koncentrálsz arra, hogy mikor veszekedtek, mikor köt beléd! akkor ne csodálkozz hogy csöstöl jön a baj! félsz mi nem jó? Tovább »

s.o..s. lehet hogy vége?

valameik nap írtam nektek, a kapcsolatomrol dilemma cimen. a vonzás törvénye itt sem hagy cserben, ugy látom.tegnap, ismét belémkötött egy kg krumpli miatt. mint álltalában. semmi nem jó neki amit csinálok. miközben ő képtelen eldönteni mit akar. nincs olyan dolog amit egyértelműen ki tudna jelenteni hogy ez meg az igy lessz. percenként váltja a véleményét.nem is ez a baj. Tovább »

dilemma

sziasztok. már rég irtam, de most gondoltam kérem a tanácsaitokat. én 100 %- ban tudom azt hogy a titok müködik. ma is tapasztaltam és tapasztalom állandóan.igaz a gondolataimat van hogy nehéz pozitivra hangolnom, és nem is csodálkozom egy két nap depin. alapjában, pozitiv gondolkodású vagyok, de van egy problémám. itt van a mostani párom.mellette szinte lehetetlen pozitivan gondolkozni. Tovább »

a napkő

ismét sziasztok! Tovább »

Címkék:

mátrix nézzétek meg szerintem :)

most néztem meg a mátrix c. filmet. hát mit is mondjak, néha azon kaptam magam, hogy tátott szájjal bámulom. :) szerintem aki jobban, mélyebben meg akarja érteni a titok működését, az nézze meg. sokat segit. sok igazságot felfedeztem benne. pl:én is volt hogy megéreztem hogy egy szomorú nehéz telem lessz, az is volt. Tovább »

erőt kérek: titok!

sziasztok! Tovább »