widám lány blogja

Sikerült!

volvo xc60Sziasztok! Az én sikertörténetem következik. Már nagyon vártam, hogy a több futó projektem közül végre valamelyik sikerrel záruljon és megoszthassam veletek.
A vezetéssel valahogy fordítva voltam, mint a kortársaim. Az egyetemen pl. a komfort zóna megvilágításához a vezetést hozták hasonlatnak, hogy kezdetben nagyon nincs a komfort zónánkban, aztán ahogy ráérzünk, egyre jobban és jobban megy. A többiek lelkesen bólogattak, én viszont ekkor még csak elképzelni tudtam a helyzetet. Kicsit visszatartott a fővárosi vezetési stílus és Tovább »

Istennel a tengerparton

"Egy férfi azt álmodta, hogy Istennel sétál a tengerparton. Az égen, mint egy mozivásznon, végignézte élete egyes eseményeit, és minden epi­zód nyomokat hagyott a homokban. Amikor visszanézett, néha egy pár lábnyomot látott, néha kettőt. Azt is észrevette, hogy a legnagyobb vál­ságok és problémák idején mindig csak egy pár lábnyom volt a homok­ban. Tovább »

Címkék:

Megtaláltam álmaim munkáját

Megtaláltam álmaim munkáját és percek óta potyognak a(z öröm)könnyeim! Szakmai gyakorlatot keresek már 1,5 hónapja, rengeteg elküldött önéletrajz....egyetlen válasz, 3 órás interjú, kekec főnök-jelölt, tapasztalat.....Most viszont minden összeállt. Tovább »

Címkék:

Saját magad elismerése

A titoknak hála sikerült bevonzanom a Teremtő képzelet című könyvet, ebből idéznék, mert nagyon megtetszett és talán más is így lesz vele: "Képzeld el magam egy teljesen hétköznapi szituációban, és képzelj oda még valakit (lehet ismerős vagy idegen is), aki nagy szeretettel és csodálattal néz rád, és valami olyanról beszél neked, amit tényleg szeretnek benned az embe Tovább »

Címkék:

2fajta teremtés?

Azon tűnődtem, hogy talán kétfajta teremtés van. Az egyik, amikor csak átfut az agyadon: pl. jajj de rég ettem brióst és másnap reggel ott vár az asztalon!:):) A másik pedig, amikor hosszasan vizualizálsz és időbe telik, amíg a "csomag" megérkezik. Vagy a megfelelő időben az is egy pillanat alatt megvalósul? És az is az első kategóriába sorolható? Mit gondoltok? Tovább »

Címkék:

Köszönöm

Az élet értelme talán csak annyi, hogy boldogok legyünk és ha ez így van, akkor az egyetlen igazi kötelességünk, hogy ezért mindent megtegyünk! :))))))

Címkék:

Szép vagyok!

"Készen állok és nyitott vagyok arra, hogy valóra váljon a szépség iránti vágyam. Az én életemben is megtörténhet ez a csoda. Tudom, hogy a negatív gondolatok nem tartoznak hozzám, és napról napra gyengébbek lesznek. Szeretem a testemet, és csodálattal nézegetem. Szép vagyok és kívánatos. És megérdemlem, hogy így legyen. Tovább »

Címkék:

Egyedül?

egyedüllét"Egyedül születünk, egyedül élünk és egyedül halunk meg: a mi eredeti, természetes állapotunk az egyedüllét - csak nem vagyunk ennek tudatában. És mert nem vagyunk tudatában, idegenek maradunk önmagunk számára. Ahelyett, hogy úgy tekintenénk egyedüllétünket, mint hatalmas áldást és szépséget, a csönd és békesség állapotát, ellazulást a létben magányként éljük azt meg.
A magányosság nem más, mint félreértett egyedüllét. Ha egyszer az egyedüllétedet magányként értelmezed, az egész kontextus megváltozik. Mert az egyedüllétnek szépsége, méltósága, pozitivitása van; Tovább »