Yonderboi blogja

jó döntés / jó időben

Találkozunk a klubban! ;)

Címkék:

Klub ahová érdemes tartozni!!! $$$ ;)

Most alapozzuk meg egy nálunk még új, de Nyugat-Európában már szuperül bevált internetes áruház és szolgáltatói kínálat valamint egy véleményező Vásárlói Klub együttesét. A Cyber Trade Center a Te üzleted is lehet! Tovább »

The Secret magyar szinkronnal;)

Sziasztok;) Rég jártam már itt, nem tudom megszereztétek-e már magyarul - pár napja tette fel a haver - innen letölthető torrentesen akit érdekel: harmadikszem.hu
Megy az ölelkezés azóta is?:)

¤ A Világegyetemben senkinek sem lehet fontosabb dolga annál, hogy... ¤

A Világegyetemben senkinek sem lehet fontosabb dolga annál, hogy tudja - a belöle árado rezgés vajon összhangban van-e a vágyaival. Az érzéseid pedig jelzik, vajon hagyod-e, hogy kapcsolatba lépj a Forrásoddal vagy sem. Tovább »

¤ Saját boldogságod a legnagyobb ajándék ¤

A saját boldogságod a legnagyobb ajándék amit másoknak adhatsz, mert amikor örülsz, amikor boldog vagy, akkor tökéletes kapcsolatban vagy a Forrásenergia tiszta pozitiv Áramával, saját valodi Lényeddel. És ebben az állapotban mindennek és mindenkinek hasznára válik, ha figyelmed rá irányul. Tovább »

¤ Vágyad ujonnan elért fizikai megnyilvánulása egy kiforrottabb nézöpont kialakulásával jár ¤

Vágyad ujonnan elért fizikai megnyilvánulása egy kiforrottabb nézöpont kialakulásával jár. Igy rezgésed és minden tulajdonságod jellege megváltozik némileg, és ujabb ellentétes jelenségekkel teli körülmények között találod magad, ami aztán uj vonzalmakat hiv életre benned - és ekkor a vágyak uj sugarai kezdenek kiáradni belöled. Tovább »

¤ Hogyan hangolhatod össze rezgésedet a tapasztalatod által létrehozott vággyal? ¤

Ez az örökké tágulo Világegyetem a következö egyszerü elvek alapján müködik: -a jelenségek sokfélesége szemlélödésre késztet, -a szemlélödés vonzalmakat szül, -a vonzodás kérés, -a kérésre mindig válasz érkezik. Tovább »

¤ Lépésröl lépésre ¤

Képes vagy irányitani a gondolataidat! Tovább »

¤ Kövesd a legjobb érzéseidet! ¤

Talán ugy véled, hogy nem befolyásolhatod az érzelmeidet, vagy ugy hiszed, hogy uralkodnod kell rajtuk - a lényeg azonban az, hogy másképp szemléld õket. Figyelj oda az érzéseidre, és engedd, hogy érzelmeid rendeltetésüknek megfelelöen értékes jelzések legyenek. Tovább »

¤ Ha nagyon szeretnél valamit... ¤

Ha nagyon szeretnél valamit, és vágyad gondolata kellemes érzéssel tölt el, gondolataid rezgése összhangban áll azzal, amire vágysz - igy a Forrásodbol érkezö áramlat akadály nélkül halad keresztül rajtad vágyad felé. Tovább »

¤ Érzelmi Beállitottságod ¤

Ahogyan Érzelmi Beállitottságod olyan irányban is változhat, hogy alapvetöen jo közérzetedet vagy biztonságérzetedet fokozatosan kellemetlen érzések váltják fel, ennek a forditottja is megtörténhet, mivel beállitottságodat mindössze figyelmed és uralkodo gondolataid hozták létre. Tovább »

¤ Alaphangulatod ¤

Kedélyállapotod jol tükrözi, mit hivsz meg a tapasztalatodba. Az alaphangulatod, azaz hogy általában véve milyen érzésekkel viszonyulsz a dolgokhoz - világosan megmutatja megszokott rezgésedet. Másként fogalmazva, ha környezeted benyomásai felébresztenek benned egy gondolatot - azonnal a szokásos rezgésállapotod vagy beállitottságod helyzetét veszed fel. Tovább »

¤ Beállitottság ¤

Ahogy egyre többet koncentrálsz egy adott gondolatra, ugy lesz még könnyebb továbbra is arra összpontositanod, mert a Vonzás Törvénye egyre több hasonlo gondolatot tesz elérhetövé számodra. Igy az érzelmek felöl tekintve, kialakitasz egyfajta alaphangulatot, lelki hozzáállást. Tovább »

¤ Kezdetben ¤

Ha az általad müködésbe hozott gondolatok általánosak, és nem igazán összpontositottak, akkor kezdetben azok rezgése még nem jelentös, igy nem rendelkeznek különösebb vonzerövel. Ezért ebben a kezdeti szakaszban nem valoszinü, hogy találkozol majd figyelmed tárgyának bármilyen szemmel láthato megnyilvánulásával. Tovább »

¤ A legtöbben nem hisznek abban, hogy... ¤

A legtöbben nem hisznek abban, hogy hatalmukban áll megválasztani, miben hisznek. Megfigyelik és kiértékelik, ami körülöttük történik, de rendszerint ugy érzik, semmiféle befolyásuk nincsen arra, milyen meggyözödések alakulnak ki bennük. Tovább »