züllött angyal blogja

Ami rossz ma engem ért...

Ma veszekedtem a szerelmemmel....nagyon megbántottam, szenvedett, de mindvégig próbálta megmagyarázni nekem, hogy csak dühös vagyok és azért reagálom túl a dolgokat! És dehogyis akarok én elszakadni tőle...Igaza volt...és most szégyellem magam azért, mert aki a legfontosabb nekem, azt az embert bántottam meg...Hálás vagyok neki, hogy ennyi türelmet tanúsít irántam.... Tovább »

Vallomás 1.

Szeretlek azért, ami már most összefűz bennünket, és szeretlek már előre azért, ami eztán következik. Nálad jobb dolog még soha életemben nem történt velem. Már most hiányzol, de a lelkem mélyén tudom, hogy mindig velem leszel. A néhány nap alatt, amit együtt töltöttünk, te lettél az álmom. Tovább »

A csetesek miért nem félnek?

Van egy chat oldal...ahová én is csatlakoztam ez év januárjában.
Itt vannak szobák, ahol az userek " beszélgetnek " egymással. Tovább »

Meg akarom érteni a szerelmet!

szerelemMeg akarom érteni a szerelmet. Tudom, hogy akkor élnék igazán, ha szerelmes lennék, és azt is tudom, hogy most semmi olyan nincs az életemben, ami lelkesítene. De a szerelem olyan szörnyű: nap mint nap látom, hogy szenvednek a barátnőim, és nem akarom, hogy velem is ez történjen. Ők, akik azelőtt kinevettek az ártatlanságom miatt, most folyton azt kérdezik, hogy tudok ilyen jól uralkodni a férfiakon. Ilyenkor csak mosolygok, és Tovább »

GM-ek találkozója 2009.09.05.

Mazsy szervezett egy összejövetelt GM-eknek, a gárdonyi házukban.
Kb 9-en voltak jelen, én vendégként voltam ott…laikusként.
Persze, én érkeztem utoljára. Egy olyan közösségbe, ahol a közös téma a WOW, és ahol ismerik egymást személyesen, vagy karakter ügyileg.
Én, idegen voltam ott.
Nehezen indult az ismerkedés, mindkét oldalról. Tovább »

A szerelem nem bánt

A hisztizés amolyan női kiváltság?

Hisztizik….az 1 éves, 5 éves …a 37 éves…a hisztit a gyerekek zöme kinövi, de vannak, akiknek életforma marad, mert a hiszti alapmagatartásként rögzül.
A hiszti a kudarcélményekből marad vissza. Nekem volt belőle elég, így valószínű az átlagnál hisztisebb vagyok.
Nem tagadom! Tovább »

A féltékenység sárkánya

A féltékenység sárkánya....

A féltékenység vírusa a személyiségben a neveltetésben van. Egyke gyerekként könnyen kiharcolunk dolgokat és hozzászokunk mindig az van amit mi szeretnénk....így vannak ezzel az egyedül élők is.
Vagy ha a családi modellnek alapja volt a féltékenység...akkor a későbbi életünkben mi is becsempésszük azt...és sárkány születik.... Tovább »

vakáció...vele 1.rész

16-án elindultam, Keszthelyre…Sanyiékhoz.
Sanyi a nagy Ő barátja, aki nagyon beteg, viszont szíve tele van szeretettel, feleségével és kisfiával él. Ők fogadtak minket…vasárnap.
Sokáig beszélgettünk, nevetgéltünk.
Kialakult részemről is egy barátság…Sanyi és a felesége, Marcsi iránt! Tovább »

Ő az igazi?

Minden film, minden regény azt sugallja, hogy várjunk az igazira… Van, hogy csak a cél lebeg a szemünk előtt, és nem vesszük észre a jeleket. Összetévesztjük az érdeklődést a közönnyel. A komolyat a komolytalannal. Persze az is előfordulhat, hogy nem jól végződik a dolog. Lehet, hogy egyedül maradsz… Nehéz lesz, de lassan rájössz, hol szúrtad el, és újrakezded. Tovább »

Magamról....

Sziasztok!
Szeretnék magamról írni pár sort...
Megszülettem zsidó anya és magyar apa gyermekeként. Izraelben éltem kisgyermekkorom.20 éve itt élek, itt jártam középiskolába, itt érettségiztem és diplomáztam. Most voltam 37 éves.
Eddig sose voltam szerelmes.Ennek ellenére már 2 gyerekem van, és a második férjemmel élek, vagyis nem élek :D Tovább »

Angyali üzenet!

Azt hiszem, vakmerő különc vagy! Azt hiszem, tehetséged van, hogy szembeszállj a szokványossal és elkápráztatod a nőket!. Nem szabályoknak érvényt szerezni születtél, hanem arra, hogy megszegd őket. Tudod mit? Igazából ezt szeretem benned!
Nem kell mindent kimondani.
De hogy csókoljam meg úgy, hogy ne vegye észre, hogy imádom? Tovább »

Esszé….Egy férfiról

Egy barátom megkért írjak róla esszét….ami nem lenne nagy feladat, de ez alkalommal azzá vált.
Hogy miért?
Azért, mert szinte nem is ismerem őt!
A neve: Az Univerzum ura.
Érdekes, most döbbentem rá, mennyire nem ismerem….
Megpróbálom, hiszen egyetlen feladat mellett sem megyek el, anélkül, hogy ne próbálnám megoldani.
Szerintem ő magányos. Tovább »