zorba blogja

Jó volt itt...

MINDENT KÖSZÖNÖK!!! SOK BARÁTOT TALÁLTAM, RENGETEG JÓ ÉRÉST ÉLTEM S ÉLEK MEG MINDEN NAP!!!

MÉG TALÁLKOZUNK...

SZERETLEK! SAJNÁLOM! KÉRLEK, BOCSÁSS MEG! KÖSZÖNÖM!!!

zorba

Címkék:

A jelent teremtjük

jelenMármint tudatosan. Minél többet foglalkozom az életem tudatos teremtésével és annak megértésével, annál hamarabb valósulnak meg vágyaim. Vagyis minél többet időzöm tudatosságom állapotában, annál gyorsabban érkeznek meg vágyaim tárgyai, eseményei… gyakran, felfoghatatlan sebességgel.

A korábbi, öntudatlan teremtések eredményei is felismerhetőek. A tudatalatti megnyílásai során merülnek fel, régebbi vonzásaim. Ez az állapot, a Tovább »

Kész Csoda

kész csodaKész csoda, hogy még csak itt tartunk. Szemlélődöm a világban és tapasztalom, hogy valóban árad az élet. Az univerzum korlátlanul ontja áldásait és adományait. Mindig, mindenhol, minden körülmények között. Végtelen az emberi fantázia és kreativitás. Tudjuk, bármit képesek vagyunk végrehajtani, megvalósítani.

Akkor kérdem, miért nem tesszük?

A kérdés költői, tudom a választ. Tovább »

Felemelkedés

felemelkedésMindannyian keressük a lehetőségét…

Anyagilag, lelkileg, szellemileg. Gazdagságot és jólétet. Szerelmet és boldogságot társas kapcsolatainkban. Megtisztulást és megvilágosodást… Sikert. Örömöt. Magasztosságot.

Mindenki, kivétel nélkül!!! Mindenki keresi, egyedül… Tovább »

A válság-váltság

Most aztán jól kiengedhetünk...
Nem kell már túl feszítenünk magunkat. Ellazíthatjuk idegeinket, izmainkat. Fellélegezhetünk...Most megengedhetjük magunknak, hogy olyanok legyünk amilyenek...
A mostani állapotok már meghaladják erőinket... Már nem rajtunk múlik...
Persze igen, de mégsem...

AZ ADÓS PERZSA TÖRTÉNETE. Tovább »

Szabadság

szabadságFüggetlenség. Amiről elgondolkodtam, az nem is annyira a fogalmi meghatározás, mint inkább a gyakorlati megvalósulás és a személyes értelmezés...

„A szabadság általában idegen erőtől való függetlenséget jelent.”

„Az erkölcsi szabadság az ember akarat elhatározási szabadságát jelenti, ebben a formában az akarat és akaratszabadság szinonimája.” Tovább »

A MOST nem létezik

esőcseppekMondd ki: MOST! Mire a szó végére érsz, az eleje már a múltba vész…

A most, mint idő intervallum, megfoghatatlan. Ha megpróbálod a figyelmed középpontjába állítani, magasan fejlett koncentrációra lesz szükséged…
Tippelj, meddig tudsz Tovább »

FORMA 1 Kedvelőknek...

Forma 1 fesztivál lesz jövő héten a Budai várban.
Nem titkolt módon azért is hívom fel a figyelmeteket erre az eseményre, mert a főszponzor cég a szívügyem( csak így reklám nélkül)... ez azonban ne tartson vissza senkit, aki szereti a száguldó cirkuszt.

Az alábbi linkeken többet is olvashattok: Tovább »

Címkék:

Csoportlélek

csoport, szerepekMinden közösségben, legyen az szervezett, vagy spontán szerveződött, kialakulnak szerepek. Gondolhatnánk, hogy a csoportot létrehívó alap gondolatiság (lelki-szellemi alapvetés, például a TITOK ismerete) meghatározza ezen szerepek kiosztódását, ám gyakorlati tapasztalatom szerint nem ez a fő momentum.

Előfordul, hogy a közösségben elfoglalt helyünk, eleve ránk ruház egyfajta alapállást. Úgymint a munkahelyi státuszunk, a sportkörben kivívott posztunk, egy baráti társaságban Tovább »

Miért Igen …?

Mondhatnám frappánsan, miért ne…

Szóval az IGEN jelentősége. Tovább »

A beszéd, Mágia

beszéd, mágiaKorábban is tudtam és írtam is, hogy bizonyos szavaknak és kifejezéseknek mágikus ereje van. Tehát felfokozott teremtő erővel bírnak.

Korábbi bejegyzésemet megerősítendő, sokaktól érkeztek kiegészítő gondolatok.

Azóta is figyelmem előterében maradt a szavak ereje, ám most egy kicsit tovább gondoltam… Tovább »

APOKALIPSZIS ...

A szó (görög-apokalüpszisz) jelentése: lelepleződés, kinyilatkoztatás, elrejtett, titkos dolgok feltárulása.

Hogy is jön ez az állítólagos világvégéhez?

Régi félelme ez az embernek. Valamely felettünk álló erő elpusztít minket. Mindenkit. Végleg és kivétel nélkül. Tovább »

Energia

áradás, energia, fényHívhatod Szeretetnek, nevezheted Isteninek, Kozmikusnak, vagy bármi másnak. Ezek mind egyazon áramlásnak az elnevezései. Ám ami a legfontosabb, hogy az Energia Egy és Oszthatatlan!

A bipoláris fizikai érzékelésben illetve a dualista elme világlátásában, megkülönböztethetjük részeit, és fogalmilag körül határolhatjuk. Aggathatunk rájuk címkéket, miszerint pozitív és negatív. Meg is tesszük. A Tudat és a Létezés valóságában, e megkülönböztetések nincsenek, sőt fel sem merülnek. Tovább »

Félelem

félelemNem attól félünk, amit nem ismerünk, hanem attól, amit nagyon is jól…
Nem a haláltól félünk, hanem az élettől…
Nem az Élet a Halál része, hanem fordítva. Ha úgy tetszik, az Élet a nagyobb halmaz.
Azon belül is önmagunktól félünk a legjobban, hogy kiderül rólunk a valóság, mások és magunk előtt egyaránt. Még egy apokalipszist is hamarabb elfogadnánk, mint önnön lelepleződésünket… Tovább »

Változás

változásEszedbe ne jusson megváltozni! Nem fog menni, csak még jobban hátat fordítasz Önmagadnak…

A változás, akárcsak a szerelem egy spontán folyamat. Nem tudjuk csinálni… csak bekövetkezik. Tudjuk magunkat alkalmassá tenni a változásra, befogadóvá válni megújhodásunkra… A változás jön, egészen pontosan Van magától. Tovább »