×ZsuzsAnna× blogja

Nincs eső, ami elkapja a szivárványt

2011. április 30.
2011. április 27.- én megláttam egy kiscicát a fűben ücsörögni. Tudtam, hogy hárman vannak testvérek. Egy erkély alatt látták meg a napvilágot. De már napok óta csend volt a környéken. Csak egyedül ő ült ott. Arra gondoltam, haza viszem, de arra nem, mit vállaltam… Tovább »

Érdekesség :)

A gyűrűk, éppúgy, mint az amulettek, fontos szerepet játszottak a talizmanikában, és a népi mágiában. A kései ókori csodatevőnek, a tüanai Apolloniosz-nak 7 darab planéta szimbólummal ellátott amulett gyűrűje volt, így azután naponként mindig másikat viselt és élvezhette ez által az éppen kormányzó planéta isten védelmét. Tovább »

Címkék:

Álmokról

Bevallom őszintén: akárhányszor neki kezdtem az álmok megvalósításának, kételkedtem annak sikerében, hogy teljesül. Persze amikor elértem, amit akartam, akkor arra gondoltam: Többé nem fogok kétségbe esni.
Tartottam attól, ha van egy ötletem, az meg is marad annak, mert nincs miből megvalósítsam. Ehhez hozzá járult a környezetemből áradó lelkesítés: Úgy sem fog sikerülni. Ehhez ez meg az kell. Nem éri meg belevágni. Tovább »

Bemutatkozás

Azt hiszem, a név, melyet születésemkor kaptam, segíti az Életemet. Segít tanulni, tapasztalni. Ezt és azt, éppen amire szükségem van. Most. Tovább »

Címkék: