Zsuzscsi blogja

Egy új élet. :)

Újra itt vagyok, készen arra, hogy megosszam veletek az életem talán legnagyszerűbb élményét! Nem is olyan nagyon régen még azzal voltam elfoglalva, hogy visszavonzzam a régi kedvest. Mindeközben folyton jeleket kértem az Univerzumtól, hogy tényleg ezt kell-e tegyem (érdekes kettősség). Az iránymutatás egy olyan méretű lelki nyakonvágás képében érkezett, hogy majdnem belepusztultam. Tovább »

Mi volt ez?

Tegnap nagyon intenzív élményben volt részem.
Kb. 1 hónapi huzavona után múlt hét szerdán szakított velem a kedvesem. Azt hittem, ott rögtön belehalok. Már felkészülhettem rá (sajnos akkor még nem ismertem a Titkot), hiszen egy hónapja kínlódtunk. Mostmár tudom, miért és hogyan lett ez a vége.
A szakítás másnapján találkoztam először a Vonzás Törvényével, a könyvvel, a filmmel. Azonnal elhatároztam, hogy megváltoztatom a gondolkodásomat.
Ja, azt tegyük, hozzá, hogy minderre úgy bukkantam rá, hogy azután keresgéltem, miként kaphatom vissza a kedvesemet. Számomra Ő az, nagy Ő-vel. Tudom, érzem, hogy mi összetartozunk.
Emellett azt is tudom, hogy nekem magamnak erősödnöm kell és szeretnem magam. Sok olyan hibát elkövettem a kapcsolatunk ideje alatt, ami abból adódott, hogy nem figyeltem eléggé magamra és nem szerettem magam. Elvesztettem magam. Nem jól gondolkodtam.
Az elmúlt egy hétben azzal foglalkoztam, hogy szeretetet küldtem neki, pozitív energiát és azt kértem, legyen boldog. Eközben elképzeltem, ahogy újra magához ölel és a fülembe súgja, hogy szeret.
Tegnap délután belémvágott (szó szerint) egy olyan érzés, hogy ma van a napja, amikor mindez bekövetkezik. Semmi kétség, semmi félelem. Azt is tudtam, mi hogyan fog történni. Olyan boldogság áradt szét bennem, amit talán soha nem éreztem még. Tudtam, hogy a szerelmünk egymás iránt erősebb, mint valaha. Tovább »