Bob Proctor Idézetek 2.0

Bob Proctor idézetekFolytatódik a korábbi téma: www.thesecret.hu/bob_proctor_idezetek most újabb idézetekkel itt:

Február 16.
"Ahhoz hogy bajnok légy, akkor is hinned kell saját magadban, amikor senki sem hisz benned." (Sugar Ray Robinson, 1920-1989, Bokszoló)

Február 17.
"Nincs a balszerencse elleni védekezésnek semmilyen jobb módszere, mint a humort szokássá tenni. " (Thomas W. Higginson, 1823-1911, Miniszter, Rabszolga-felszabadító és Szerző)

Február 19.
"Eljön a pillanat, amikor abba kell hagynod a motor felpörgetését, és be kell tenned sebességbe." (David Mahoney, Filantrópus)

Február 20.
"Ha azt nézed, hogy mi az amid VAN az életben, abból mindig egyre több lesz. Ha azt nézed hogy mi az ami hiányzik az életedből, soha sem lesz elég semmiből." (Oprah Winfrey, TV műsorvezető)

Február 23.
"Találj valami pozitívat, gondolj rá, és ne hagyd hogy a fejedben lévő hangoknak negatív hozzáfűznivalója legyen. Mindig valami pozitívval fejezd be a gondolkodást az adott dolgot illetően." (Dr. Tomi Bryan and Dr. Jerry White, "A nagyszerű Élet 5 kulcsa" szerzői)

Február 24.
"Minden eredmény egy vággyal kezdődik. Tartsd ez mindig a fejben. A gyenge vágy gyenge eredményeket hoz, ugyanúgy, ahogy a kis tűz csak kevés meleget ad." (Napoleon Hill, 1883-1970, Író)

Február 25.
"Soha nem értem volna el amit elértem a pontosság, a rend, szorgalom szokásai nélkül, és az elszántságom nélkül arra, hogy egyszerre csak egyetlen dologgal foglalkozzak. " (Charles Dickens, 1812-1870, Író)

Február 27.
"Tanuld meg élvezni az életed minden pillanatát! Légy vidám most. Soha ne várj kívülről jövő dolgokra, hogy azok tegyenek boldoggá majd valamikor a jövőben. Légy tudatában annak, hogy milyen értékes az az idő, amit eltöltesz, mindegy hogy a munkáról vagy a családról van szó. Minden percet élvezni, és ízlelni kell. " (Earl Nightingale, 1921-1989, Szerző, Előadó)

Március 1.
"Soha nem kaphatjuk meg azt, amit lusta módon kívánunk, csakis azt, amit jogosan megérdemlünk. A jutalom mindig pontosan a nyújtott szolgáltatásainkkal lesz egyenértékű." (Earl Nightingale, 1921-1989, A "Legkülönösebb Titok" szerzője)

Március 2.
"Az élet egyik fele szerencse; a másik fele pedig fegyelem - és ez utóbbi a lényeges rész, mert fegyelem nélkül nem tudod, hogy mit kezdj a szerencséddel." (Carl Zuckmeyer, 1896-1977, Író)

Hozzászólások"Az élet egyik fele

"Az élet egyik fele szerencse; a másik fele pedig fegyelem - és ez utóbbi a lényeges rész, mert fegyelem nélkül nem tudod, hogy mit kezdj a szerencséddel." (Carl Zuckmeyer, 1896-1977, Író)

A mai idézetet megszavazom a szerencsejátékosok jelmondatának :-)