Boldog akarok lenni mar vegre!!!!Segitsetek!!!

tegnap regisztraltam magam az oldalra, ugy erzem itt a helyem, eleg pesszimista ember vagyok megis remenykedem abban, hogy segiteni tudtok nekem, segiteni fog a vonzas torvenye. Mikor elolvastam a konyvet nem hittem benne. Aztan elojottek bennem olyan regi dolgok amiket eddig igazabol nem ertekeltem, olyan dolgok amire vagytam es meg is kaptam csak egyszeruen nem tudtam, hogy ez a vonzas torvenye. Nem nagy dolgokrol beszelek de a lenyeg, hogy teljesultek. Olvasom ezeket a szep torteneteket es remelem, hogy nagyobb dolgokat is kerhetek az univerzumtol.
Januarban megismerkedtem valakivel, akivel elso latasra megtetszettunk egymasnak. Es olyan csodalatos volt, meg soha senkivel nem voltam igy, odajott hozzam, bemutatkozott es mondta, hogy meg szeretne ismerni. Harom het utan osszejottunk. Nagyon nagyon boldog voltam! Olyan hihetetlen volt, hogy en kellek egy ilyen pasinak es az is olyan hihetetlen volt, hogy csak ugy jott az eletembe ez a kapcsolat, nem is szamitottam ra! 3 eve szerelmes vagyok valakibe aki kulfoldon el es csaladja van es evente talalkozunk 4 szer, ez miatt eleg boldogtalan voltam. Mielott osszejottem ezzel a pasival, azelott egy ket hettel kezdtem megteleni pozitiv energiaval(3 ev utan), rajottem azert nem lehet boldog a szerelmemmel mert az elet olyan meglepeteseket tartogat nekem amelyeket nem kaphatnam meg ha egyutt elnek a szerelmemmel. Es utanna, miutan igy gondoltam nem sokra tortent ez, hogy megismerkedtunk es osszejottunk. Egy olyan pasi amilyenre mindigis vagytam! Hihetetlen, kulsoere es belsore is olyan amilyent mindigis szerettem volna. Mindennap megkoszontem, hogy boldog lehetek. Ez volt az az idoszak amikor rajottem, hogy hiszek a titokban es minden ugy van ahogyan mondjak es irjak!
Most az van, hogy mar mindjart egy honapja nem ir es nem hiv. Sportolo es mindig vagy edzesekre vagy meccsekre hivatkozik. Ha en irok ir, ha en hivom valaszol de o nem kezdemenyez...Nagyon nagyon szomoru vagyok!! Mindig vartam a kovetkezo es a kovetkezo hetveget, hogy majd akkor talalkozunk, de ennek mar egy honapja. Szerdan megint hivtam, megegyeztuk, hogy hetvegen talalkozunk.Nagyon boldog voltam. Azzal biztattam magam, hogy meg nagyon keveset voltunk egyutt, meg nem ismerjuk egymast , majd ido elteltevel minden ki fog alakulni... A heten talalkoztam a legjobb baratjaval es megallapitottam, hogy o milyen kedves, biztos, ha o lenne a pasim nem stresszelne annyit, nem kellene folyon azon parzzak, hogy mikor hiv es mikor ir. Es milyen erdekes ez az univerzum, aznap mikor megbeszeltuk a "baratommal". hogy hetvegen talalkozunk, utanna a baratja sms-ekkel ostromolt,hogy teteszem neki es azt akarja, hogy egyutt legyunk. Azt hittem csak hulyeskedik es kiderult, hogy komolyan gondolta. Mondtam neki, hogy sajnalom de nekem a baratja kell. Erre fel azt mondta nekem, hogy a baratjanak (aki allitolag a pasim) mar regota baratnoje van kulfoldon es en nem kellek neki es jobbha vele jovok ossze.
Nagyon, nagyon osszetorte a szivemet.... Mit tegyek?? Azt akarom, hogyha ez igy is van akkor felejtse el azt a lanyt, akarjon engem, hetvegen talalkozzunk es minden szepen jojjon rendbe koztunk. Szeressen es en is szeressem ot! Buszke legyen ram es fogadjon el engem!!! Mi legyunk a legszebb szerelmes par, mindenki ideallja! Csak en nagyon amator vagyok, probalok pozitivan gondolkodni de sajnos nem tudom iranyitani a gondolataimat es negativ dolgokra is gondolok es sajnos azokat be is vonzom.... Ezek ellenere probalok hinni a titokban, de olyan nehez, azert olvasom a torteneteiteket, hogy erot adjanak, de nehez, nagyon nehez. Mi az amit rosszul csinalok? Mindig igy vagyok, nagy ritkan er egy kis orom utanna hossszu hosszu ideig csak rossz jon. Legyen ennek mar vege, en boldog akarok lenni, ez ezzel a pasival akarok boldog lenni, azt akarom, hogy felejtsuk el mindketten a regi szerelmeinket es egymast szeretjuk!!!!!

Hozzászólásokkiegészítés

És nem csak azért, hogy ne tűnjek szőrös szívűnek!

Az életem egyik nagy szerelme meghalt, gyakorlatilag a karjaimban. Volt olyan érzésem, hogy akkor én most utána megyek. Sok szempontból megértettem, hogy miért történt úgy, ahogy történt, és lassan kiléptem a fájdalomból. Aztán évek múlva, egy nyári ezotáborban úgy alakult, hogy mélyből feljött a megfosztottság érzése, és zokogtam. És akkor valahogy megértettem, hogy a „nőtől” való megfosztottság előbb bennem volt, mint ahogy egyáltalán ismertem volna Őt. Rájöttem, hogy hogyan teremtettem meg a szerelmem halálát. Elengedtem ezt a hiányérzetet, és fura dolgok kezdtek el történni. Eleve egy női energiákkal telt helyen voltunk, a kőtengernél, Szentbékkállán. Ahogy ott sétáltam, és kinyíltam teljesen arra, hogy elfogadjam a nőket, elkezdett csipogni a mobilom, és félóra alatt 6 nőtől jött direkt és kevésbé direkt ajánlat smsben. És később is, mintha több nő által „lenyúlt” volna az égből Ő.
A tanulság pedig kicsit kiábrándító lesz neked. Nincsenek örökre kijelölt duálpárok, meg más hasonló dolgok. (Richard Bach is elvált Leslietől.) Ha megengeded magadnak a boldogságot, rád talál. De kicsit olyan, mint a stoppolás. Nem mondhatod meg, hogy melyik autó álljon meg, csak azt, ha megállt, akkor beszállsz-e.örülök, ha valamit adtam!

Van két előadásom az Angyalszívben: az önbecsülés és a spirituális párkapcsolat. (az önbecsülés épp ma este :-)
A párkapcsolati sztori pedig oda visz, ahova nem is sejtjük! Ez letölthető a honlapomról is, ha dobsz egy emailt!

zazaza, ezt a szöveget is hallottam már! Bocsi, hogy kemény vagyok, de a konok ragaszkodás nem segít! Az alkoholista is akkor tud meggyógyulni, ha belátja, hogy baj van! Ne csak felületesen értsd meg amit írtam, hanem menj a mélyére!
Néha valóban összejön, hogy Ő legyen az igazi, de csak ritkán, és csak akkor ha el tudod engedni a ragaszkodást. A vonzás törvénye nem teszi lehetővé, hogy a végeredmény örömteli legyen, ha a folyamat szenvedés. Jelenleg szenvedsz, és ezt nem fogja megoldani, ha együtt lesztek. Ha eléred, hogy jól légy külön is, és elfogadod Őt, anélkül, hogy befolyásolni akarnád egy cseppet is magad felé, akkor van esélyed.Érezd jól magad a társaságában, vagy nélküle, és akkor helyesen teremtesz! A teremtés nem indulhat ki hiányból, mert az eredménye is hiányos lesz!Koszonom szepen a

Koszonom szepen a hozzaszolasodat, nagyon sok tanulnivalot kiszurtem belole! De megis, nekem ez a bizonyos ember kell!!! Nem akarom, hogy mas akarjon engem, nem akarok senkit csak ot, ot es ot!!!! Es ezen a folyamaton mar keresztul mentem, hogy elfogadjam magam, annak ellenere, hogy nagyon keves onbizalmam volt regen, most egy jo ideje igenis van onbizalmam, tettem lepeseket annak erdekeben, hogy legyen!Es jol erzem magam a boromben es amig nem ismerkedtem meg ezzel a pasival annak ellenere hogy nem volt senkim(de nagyon vagytam ra) boldog es vidam voltam. Orultem az elet apro oromeinek.Ezert is gondoltam azt, hogy ezert is adta az univerzum ezt a pasit nekem mert tudtam valtoztatni a gondolkodasomon.Ezert voltam boldog, hogy igenis , nekem is lehet egy ilyen pasim, mert en is megerdemlem,megerdemlem mert turelmes voltam, tudtam, hogy egyszer eljon ez az ido.Mindigis olyasvalakit akartam akire buszke vagyok es tessek itt van(volt) . Es tudom, hogy boldog volt velem az a rovid kis honapocska alatt, lattam ahogyan fokozatosan elfelejti a gondjait ha a tarsasagomban van... Es ezert is hittem a titokban...eddig....Asztaaa!:))

Asszem ezért olvasom én ezt az oldalt sok sok hónapja, hogy ezt egyszerv elolvashassam. Két éve pszichodrámázom, egy ideje tudtam, hogy már nagyon érik apajáték. Valószinűleg ez lett volna a konklúzió! ettől független még lehet meglesz az a játék...De én ezt még így, ennyire egyszerűen, ám egyértelműen és lényegretörően nem láttam leírva, bár én is fogalmazgattam ilyesmiket magamban. De ugye itt az ördögi csavar, hogy amit én mondok, találok ki,érzek, jövök rá, az nem teljesen biztos, mert nem vagyok elég jó úgye. :) Mint a modell lány és még sok gyönyörű, okos, érzékeny lány a környezetemben!
Köszönöm, nem találok szavakat! Fény gyúlt! Akkor 180 fokos fordulat indul! :)

Igen, ÉN ÉN ÉN! :)tipikus sztori

Nem lebecsülésből, vagy bántásból írom, hogy nem vagy egyedül ezzel! Rengetegen küzdenek ezzel a gonddal.

Legtöbbször az van, hogy vagy apukáddal nem volt meg a megfelelő kapcsolat, vagy anyukának nem volt megfelelő a kapcsolata apuval, és most ezt próbálod megjavítani, öntudatlanul. (különösen cifra, ha fiúnak vártak!) Alapnak veszed az elkülönültséget a férfitől, és küzdesz az egységért. Ettől olyan férfit vonzasz be, aki elérhetetlen, földrajzilag, vagy lelkileg. Ha változtatsz, akkor megtalálod azt, aki veled van, csak úgy erőlködés nélkül.
Fájdalmas, de az alap pozitív gondolkodás ezen nem segít! Úgy tudsz elindulni, hogy elfogadod az elkülönültséget, és nem harcolsz többet ellene! Megtanulod egésznek, teljesnek látni magad akkor is, ha valakinek nem kellesz. Ezáltal békén hagyod az emberiség igen népes populációját, akit nem érdekelsz. Mert vannak ilyenek, nem is kevesen. A feladatod nem az ő meggyőzésük. Szóval, ha őket elfogadod, és már nem az ő hibájuknak látod, hogy nem kellesz nekik,és magadat sem okolod azért, hogy biztosan te rontasz el valamit, hogy nem vagy elfogadható, akkor kezdődik az élet. Ugyanis elkezded vonzani azokat, akik pont úgy szeretnek, ahogy vagy. Mert ilyenek is akadnak szép számmal! Hogy hol? Nem ott ahol eddig kerested!
Tehát az irány fordított! Mondj le mások meggyőzéséről! Kezdd azzal, hogy saját magadat értékesnek látod, azért, amilyen vagy! Nem azért, amilyen lehetnél!
Járt nálam személyes tanácsadáson két hölgy. Az egyik oly csúnya volt, hogy az oroszlán sírva enné meg. Imádja a párja, és a tenyerén hordozza. A másik szépségkirálynő, fehérnemű modell.Főz, mos, okos és érzelmes. Nem egy hülyepicsa. Oszt' egyedül van, mint a kisujjam, mert nincs aki megbecsülné. Ő is folyamatosan erőlködik, hogy mit tehetne még, hogy elfogadják, és szeressék. Semmit!
Szóval bármiért is érzed magad elfogadhatatlannak, az nem igaz, minden zsáknak van foltja! Ha azt gondolod, hogy te nem voltál ilyen, csak azért vagy most szarul, mert ez történt, gondold újra! Nem történt volna ez, ha eleve nem így érzed magad!

Tehát:
Jól érzem magam egyedül, nincs SZÜKSÉGEM senkire. Értékes vagyok, úgy ahogy vagyok. Tudom, hogy sokaknak nem felelek meg, de ez senkinek nem a hibája, csak ízlésbeli különbség. Tudom azt is, hogy van olyan, aki szeret, és elfogad. Ha nem a szükséget élem, akkor könnyedén egymásra találunk!