A boldogságod magadban keresd....

Nem könnyű, de menni fog....egy történet, mely tele van mindennel...hazugsággal, szerelemmel, szenvedéllyel, kétellyel, megbánással, haraggal, mindenféle emberi érzésekkel...
10 hónappal ezelőtt..de nem is itt kezdődött...van L ő az egyik herceg....akit két évig imádtam...4 éve vagyunk együtt, de mint minden férfi, vagy nő elfárad, azt hiszi a szerelem, kapcsolat magától is működik, de nem....elmúlt részemről megannyi próbálkozás után a szerelem, a figyelem és mint gyarló ember megcsaltam...nem eggyel nem kettővel, kerestem a boldogságot másban nem magamban, ha tőle nem kaptam kerestem máshol. Aztán megismertem őt M-et...aki jött és a stÍlusával személyiségével megbabonázott, hogy szerelem-e ki tudja már....7hónapig ő is hazudott nekem és én is...én jóval többet, sokkal többet, talán ő tényleg csak a boldogságát kereste én meg a szórakozást. M....milyen is ő....nem tudom az ember nem ismerheti igazán a másikat...chaten ismertem meg..mert mit csinál kinek sok az ideje és nem talál jobb szórakozást ismerkedik...bosszúálló vagyok, voltam, nem törődött velem a párom így direkte kezdtem ki másokkal....M..megláttam...nem tetszett nem az esetem...külsőleg...de nyers...határozott..férfias...nem egy papucs férfi..és talán ez hiányzott az életemből..mindig a saját utamat jártam...
Szerelem, boldogság, egyszer fenn egyszer lenn..se vele se nélküle..utáltam, ha rakoncátlannak tartott, nem szeretem ha parancsolnak és ő sem bírja...így ment ez hosszú ideig volt L és volt M...egyik sem tudott a másikról...Mindkettő szeretett a maguk módján..én is őket.sok-sok szép emlék...a legszebb szülinapom velük...24 szál vörös rózsa Mtől és L-lel vacsora...így teljes az élet..dehogy... :-)Hazugságban élni szörnyű.aztán őszinték voltunk egymással M-mel...én természetesen nem teljes mértékben..ő meg ki tudja...de az volt a legviccesebb, hogy minden hazugságáról tudtam, mert nem hazudik jól akármilyen nagy arca van. Barátok lettünk egy hétre kettőre..akkor éreztem csak hogy mennyire szeret. aztán ismét szerelem lett ebből..kezdjük tiszta lappal alapon...a tiszta lap nekem az volt hogy nekem nincs L, de volt..mert volt.2 hónapig várt rám M...2hónap..szeretett minden újabb hazugságomat elhitt mert el akarta hinni h jó is tudok lenni....és tudok én, csak annyi hazugság után tiszta lappal indulni lehetetlen. Ugrott amikor kértem....tudom, hogy szeret..vagy csak erre a tudatra van szükségem...vasárnap M végre kidobott...végre? :-) elege lett 10szer nyomtam rá a telót, nem tudtam vele beszélni L miatt...ez azért neki is sok volt..gyanút fogott és közölte nem érdeklem. Igaza van.mégis haragudtam..talán még most is..mert...nem tudom...L előtt 4szer buktam le..megbocsájtott...de hogy ebből mi lesz...

Címkék:

HozzászólásokFránya ego? Miért is? :-)

Fránya ego? Miért is? :-)már megint ez a fránya EGO

édes Istenem....Kedves Cathy! Hiányzol

Kedves Cathy!

Hiányzol ..elsősorban..köszönöm a válaszodat....jólesett. Igen lassan de biztosan megy...Merkabá tegnap nagyon sokat segített...csupán azzal, hogy próálta a világ napos oldalára felhívni a figyelmemet..és sikerült. :-)

Puszillak..remélem lassan küldi az univerzum azt amit szeretnél.... :-)Igy van...de elsősorban

Igy van...de elsősorban magunkat kell szeretni aztán tudunk másokat is szeretni...:-)Szia :)

Látom, azért kezdesz a jó útra térni :) mi, akik azért láttuk a "vívódásodat", talán jobban megértjük, mit miért tettél. Viszont örülök neki (csakis miattad, mert kedvellek nagyon), hogy rájöttél, nem jó ez így neked sem...és szerintem is, ha a legkevesebb fájdalmat akarod okozni mindenkinek, és elsősorban magadnak, akkor a legjobb és legrövidebb út az őszinteség. és megnyugszol, hidd el. akármi lesz is a beszélgetések vége. Utána pedig teljes lelki nyugalommal élheted tovább az életet. Még akár az egyikőjükkel...és szerintem a boldogságod egy kis önismerettel, önbírálattal, saját magaddal szembeni őszinteséggel kezdődik. Ne vesztegesd az időt.

Puszillak!
Cathy:))

Az őszinteség ment meg , mindattól ami ezután történhet :)) Te döntöttél így azt hogy miért így azt magadnak tedd föl kérdésként :))) Bocsáss meg magadnak , de őszintén szíved legmélyéről , aztán tedd tisztába életed :)) De ha nem nem tedd azt amit szeretnél , a te utadon sajnos csak te járhatsz mi nem :))))))))))))))))))) A harag rossz tanácsadó :)))) Ölellek Merkaba:)))))))
ui: Ő megbocsájtott és te magadnak ?????????????Aki önző módon szeret, az csak magát szereti, nem...

a másik embert.
De persze szeretni így is lehet.
Jó érzés vajon?Linett

:-) nem bántódtam meg..teljesen egyértelmű, hogy az emberek így reagálnak ilyen dolgokra...a másik is önző volt..ők már nem fiúk, férfiak...mindenki a saját boldogságát kereste..egyedül L nem...ő azt hitte mindig az ölében marad a boldogság...de kedves vagy azért, hogy érdekelt, hogy megbántottál-e...
szeretni önző módon is lehet és én mindkettőt nagyon szeretem..bármit is tettem és tettek.
Neked is legyen szép napot...köszönöm a hozzászólást az ember tanul belőle. főleg ha azt érzi, hogy űr van a boldogság helyén...de megérdemli, megérdemlem... :-) Aki keres az talál...ha boldogságot akkor azt, ha csak pár órányit akkor annyit..én tengernyi boldogságot találtam ebben a 10 hónapban M-nél... .-)
De most el kell engednem... :-)
Köszönöm...Kedves mannakira! Ezzel

Kedves mannakira!

Ezzel egyetértek, ha egy kapcsolat tönkremegy, ott mindig 2 ember a hibás. Az elintézési módod az, amivel nem tudok azonosulni. Bár elfogadom, emberek vagyunk, mind különbözőek, de a másik fiút is megbántottad, de lehet, hogy ő semmi rosszat nem tett veled, csupán csak naiv volt. De azt gondolom, hogy ez mind teljesen mindegy, a lényeg, hogy így sem vagy boldog. Mert igazad van, az önzőség relatív dolog, de ha úgy vagy önző, hogy senki nem nyer rajta, még Te sem, akkor annak nem sok értelme van. De nem megbántani akarlak, ne értsd félre, az önzőség hasznos dolog, ha legalább Téged boldoggá tesz. De örülök, ha tanultál belőle, mert akkor elindultál a tudatosodás útján.

Legyen szép napod!

LinettKedves Linett! hm...tudod az

Kedves Linett!

hm...tudod az önzőség két oldalú..az is lehet önzőség amikor egy férfi jelenleg L akkor kicsit sem figyelt rám..élte a saját életét és nem zavarta, hogy én mit kérek mit teszek,,nem voltam vele mindig ilyen ..2 évig azt hiszem angyal voltam vele..ez csupán gyengeség és rossz természet volt a részemről...de egy kapcsolatban mindig két ember hibázik...nem lehetek csak én a bűnös.. :-)
azért ez a címe mert most jöttem rá, hogy nem a férfiakban kell keresni a boldogságot, nem a családban, nem a kapcsolatban hanem először önmagamban a világban. Mindenkinek arra van esélye amit szeretne....:-)de köszi a pozitív véleményt...hisz ez az oldal egyik fő lényege. Senki sem született és élt bűn nélkül..biztos neked is van...csak más jellegű. Ne ítélj, hogy ne ítélkezhessenek!Már csak 1 valamit nem értek.

Már csak 1 valamit nem értek. Miért az a bejegyzésed címe, ami? :S Azzal viszont most isztába jöttem, miért panaszkodnak a férfiak a nőkre. Nem gondolod, hogy enyhén szólva önző ember vagy? Véleményem szerint ilyen hozzáállással esélyed sincs a boldogságra.