Bőségkapu

8:8:8 Bőségkapu

Szeretnék akkor most néhány gondolatot megosztani a korábban említett 8:8:8 fordulópontról, vagy ahogy az interneten található 8:8 bőség kapu. Érdemes elolvasni az alábbi linkeket, sok érdekes információt találtok, hogy az emberiség belép a Bőség idejébe.

„Elengedünk minden blokkot, félelmet, akadályt, mely gátol bennünket a jobb életben, bőségben. Magasabb szintre emeljük a hitrendszerünket, s ráhangolódunk arra, hogy: megérdemlem a bőséget. A jelenben lévő összes nehézségeinket kirakjuk magunkból, és elvezetjük. Betöltünk pozitív erőket, energiákat és lehetőségeket, hogy nem várt helyekről is szeretet, harmónia, egyetértés, tisztaság és pénz áramoljon hozzánk. „

„A Bőség: Bizalom Isten és Ember között - Az Isteni Akarat használata, Minden dolog Elfogadása.”

„Augusztus 8-ával a bőség energiája felváltja a bolygón a régi, hierarchián alapuló, gazdasági kényszer alapú szegénységi paradigmát. Ezen időponttól kezdődően minden régi típusú, hiányból fakadó megközelítés érvényét veszti és ti lesztek azok, akik az Új Föld bőség-felfogását elhintitek széles e világon azáltal, hogy megteremtitek magatokban és magatok körül a magasabb szintű bőség-tudás konklúzióját: a bőséggel teli életvitelt.”

Egy kicsit száraz kezdés, utána jön a lélekhez szóló üzenet, előtte kicsit az elmét etetjük. :)

Korábban említettem a Maja Naptár kapcsán, hogy a Maják az időn kívüli napnak tartják július 25-ét, amikor is együtt kel fel a Nap a Szíriusz csillaggal. (Említettem, hogy a Kheopsz piramis is úgy lett megépítve, hogy a Szíriusz delelésekor pontosan a Szíriusz csillagra lehet rálátni a bejáratból induló lejtő folyosóról, amely földalatti kamrába vezet, a beavatások helyszínére.) Mindegy is, a lényeg, hogy egy Kedves Csillagmag olvasó felhívta rá a figyelmemet, hogy nem augusztus 8-a az a nap, amikor Magyarországon együtt kel fel a Nap a Szíriusz csillaggal, hanem pontosabban 9-e. Tavaly a program, amit használtam nem túl pontos volt, és most több szoftverrel is ellenőriztem, és valóban, 9-e ez a nap. Ugyanakkor megnéztem, és a Piramisok mellől nézve is július 26-án kel fel együtt a Nap a Szíriusszal – nem 25-én! Ez nem tudom mennyit számít, majd a maja-szakértő olvasók járjanak utána. Mindettől függetlenül 8-ától napnyugta után indult el az új kód, nézzük meg a csillagok nyelvén.

Az első és legfontosabb, amit észrevehetünk, hogy a Nap pont 8-án éri el az Oroszlán csillagkép első csillagát, ahol az Oroszlán az Uralkodás szimbóluma. Ez mutatja számomra, hogy az emberiség visszaveszi az uralkodó erőit, az Én képessé válik arra, hogy MAG-ÁT irányítsa. Eddig hagytuk, hogy a pénz és az információ által minket irányítsanak, de most már miénk a választás, hogy mindenki a saját életét uralja.

Az igazi uralkodó minőség ugyanis SOHA SEM KINT uralkodik, nem a többi emberen, hanem bent, belül. Pontosan azért, mert aki uralkodik a többi emberen vagy energián ami tőle függetlenül kívül található, az valójában kiszolgáltatottá válik. Hiszen erre birodalmak épülnek, civilizációk – csakhogy abba nem gondol bele az így “uralkodó”, hogy ha megszűnik az, amit uralni lehet kint, akkor minden eltűnik, és nem marad ott semmi.

Ez az, amitől oly nagyon félnek az ún. “uralkodók”, és éppen ezért adják meg minden erejükkel a szabadság illúzióját jelen civilizációnknak, hogy még eszünkbe se jusson az, hogy hoppá, minket valójában irányítanak. Mert mi, akik erre ráébredünk, és kilépünk az uralkodás alól, valójában szabaddá válunk. És ha egyszer mindenki kisétál, akkor nem marad min uralkodni.

Ami ekkor viszont megszűnik az, hogy elveszítjük azokat a kapaszkodókat, amiket eddig kint kaptunk meg, és ezek után ki kell fejlesztenünk a belső kapaszkodókat, a belső iránytűnket! Ezt is szimbolizálja az Oroszlán csillagkép, amely az Ősi bölcs uralkodóink szimbóluma, akik egyedül magukat irányították a Fény felé, és így jártak elől példával. Ez a mi teendők is, észrevenni most azokat a dolgokat, ahol minket irányítanak esetleg.

Legyen az bármi, a TV adástól kezdve a multik bevásárló polcán át a spirituális tanításokig, minden. A Nap a Rálátás üzenetét hordozza, tehát rá tudunk látni ezekre a pontokra – és itt az idő, hogy lépjünk, végre Teremtő Erőinkkel az univerzumot szolgáljuk és az Örökkévalót – ne a múlandót (utalok itt a Szaturnusz-Mars-Vénusz együttállásra a Kehely csillagkép fölött).

Az Oroszlán alatt pont a Szextáns csillagkép látható, amely a Csillagok Járásának vizsgálatára szolgáló eszköz – ez szimbolizálja azt, hogy ha megértjük a “Mint Fent úgy Lent” axiómáját, akkor képesek vagyunk Bent uralkodni, életünket irányítani.

S hogy mennyire idevágó üzenet, majd Ti eldöntitek, de szeretném néhány dologra felhívni a figyelmet. Az első és legfontosabb, hogy bár a hatalmas energiát és átalakító erőt rejtő égi háromszög talán most a legerősebb, ezt a háromszöget négyszöggé teszi a Juno kisbolygó.

A háromszög csúcsai a következők:

1. Plútó: a radikális és minőségi változás
2. Jupiter – Uránusz: az Új Hit és Új Bölcsesség, Új Igazságok
3. Szaturnusz-Vénusz-Mars: Csakis időtálló dolgok létrehozása, teremtés, férfi és nő egyesülése

Ehhez érkezik tehát a Juno, amely a feleség illetve maga a párkapcsolat archetípusa.Tehát, akármilyen furcsának is tűnik, nagyon erősen megjelent a Térben az, hogy tegyük helyére, alakítsuk át a Női párkapcsolati szerepet, mintát életünkben! A régi csillagmag olvasók jól emlékeznek, hogy a tavaszt szinte a Női Energiák átalakításával töltöttük, s ennek igazán most jött el az ideje, hogy a Nők az őket megillető helyre kerüljenek!

Tehát az a párkapcsolati felállás, ahogyan a jelenlegi civilizációnkat éltük, igencsak átalakításra szorult már. A Nők szerepe az anyagi létezés és teremtés harmóniájának létrehozatalában elsődleges fontosságú – sose feledjük, hogy a férfi mag csak tápláló talajról tud kihajtani! Tehát ahhoz, hogy a Bőség ideje elérkezhessen, ahhoz minden drámától és lelki túlkapásoktól, illúzióktól, félelmektől és rózsaszín ködöktől meg kell szabadulnia a női nemnek. Csakis VALÓDI maradhat a lélekben! Mert ezzel olyan sok erőt adtatok át másnak, hogy valami hihetetlen.

A Juno pedig a Rák csillagképbe érve mutatja a Haza, a Fénybe vezető Utat: most jött el az ideje, hogy a sok spiritualitással foglalkozó hölgy fogja magát, és megmutassa az Otthon Fényét társának – és azt látom, a férfiaknak pedig le kell tudniuk győzni önmagukat, és befogadni azt, amit a Társ hoz el. (Mars a mérleg jegyében).

De ezek csak gondolatok. Valahogy kapcsolódik a kettő, a Bőség és a Női minőség: hiszen a Nő a láthatatlanból teremt, és onnan végtelen mennyiségű és minőségű dolgot lehet előhozni! A Férfi a láthatóból teremt – ennek egy szűk nézőpontból nézve megvannak a maga korlátai, ezen is túl fogunk most lépni szerintem, nézve a Mars helyzetét.

S mint már említettem, nem szoktam előre tudni, hogy mit fogok írni, most is így volt ez, magam is félig értetlenül állok előtte, de nyilván véletlenek nincsenek, valami bekerült most a Tudatba.

S végül térjünk még vissza kicsit a Bőség fogalmához. Elég sok emberrel kerülök kapcsolatba, és látom a hétköznapi drámákat a pénzzel kapcsolatban, nagyon-nagyon sok történetet mesélhetnék, ahol egyértelműen kitűnik mindig az, hogy a pénz kapcsán maga a tudat öli meg a pénzteremtés lehetőségét.

Hadd meséljek egy kis vidéki városkáról, nem kívánom most megnevezni, ahol egy szülinapi tortát rendeltünk, és vasárnap 11-re mentünk átvenni, ekkorra kellett érte mennünk. S amikor megérkeztünk a cukrászdába látjuk, hogy az zárva van. A hátsó ajtót felfedezve, a behatolás és a torta kikérése után az ott dolgozó hölgyek és urak nagy sopánkodásba kezdtek, hogy “jaj, mennyi munka van, alig bírjuk”. Tegyük hozzá, hogy kisvárosról van szó, és ráadásul egy nagyon szegény megyéről. Tehát már az ember a pénz megteremtésének lehetőségét is távol tartja magától. Ez csak egy csepp a tengerben, tényleg ne a példánál ragadjunk le, hanem nézzünk a dolgok mögé:

Ha változást szeretnénk, akkor bizony azért TENNI KELL. Ki kell lépni a berögzült gondolai sémákból a pénz kapcsán. És talán nem fogjátok nekem elhinni (:) ) de a HIT a legfontosabb. Amit én tapasztalok magamon és a környezetemen, hogy akiben van HIT önmagában, a Teremtőben, akármiben, az képes megélni magát, és teremteni.

Hit.

Írta: Kiss Balázs Kunó

Címkék:

HozzászólásokMost

esett le ez a hsz-ed.Már értem.Drága Origami!

Nekem a cikkből a hiány észrevétele helyett a bőség észrevétele jött le.És érdeklődöm,hogy mások észlelnek-e magukban változást ezügyben.Mert én igen és érdekesmódon pont mostanában,pedig a cikket csak ma reggel kaptam.De ez véletlen egybeesés is lehet.Ezért érdeklődöm.
Tudatosan nem hagytam magam irányítani azt hiszem.Viszont mindenki hagyja valamennyire,még az is aki azt mondja,hogy nem.Igen, sok változást láttam az elmúlt pár napban is. :D

Ahogy minden nap. :D
Hát, nem unatkozom! :D
Különben én eddig sem hagytam, hogy bármi által is irányítsanak engem mások! :D
Te eddig hagytad, Jamy?
Nem is úgy ismerlek eddig, mint akit lehetne uralni.
Miért szopsz be ilyen ökörségeket?Azt szeretném

kérdezni,hogy ti láttatok valami változást az elmúlt 2 napban magatokban?Merthogy 2 napja volt a váltás.