Fontos információk a Braco iránt érdeklődőknek!

BracoKedves Érdeklődők!
Az alábbiakban néhány általános tudnivalót találnak Braco programról.

FONTOS!!
Nagyon beteg embereket nem szabad kitenni hosszú út fáradalmainak! Az ő biztonságukat is szolgálja, hogy nem engedhetik be őket egy csoporttal, hiába tették meg az utat! Egyéni lehetőség NINCS. Csak a fényképüket vihetik el hozzátartozóik! Amennyiben van lehetőség a javulásra, az így is hat. A nemzetközi helyek nagy része lépcsős, tolókocsival, mankókkal nem megközelíthető! A külföldi utat csak azoknak ajánljuk, akik mintegy ¾ órát képesek maguktól végigállni.

FONTOS!
Braco nem ígér gyógyulást vagy bármilyen más változást az őt meglátogatóknak. Azt tanácsolja, hogy mindenki menjen az orvosához és használjon minden lehetséges segítséget és terápiát, amit orvosa javasol. Mindenkinek meg kell értenie, hogy Braco segítsége csak kiegészítő lehetőség, ami nem helyettesíti az orvost. Braco kiemeli, hogy még a vele való találkozás után is fontosnak tartja orvosaik tanácsait megfogadni és követni javaslataikat.

Braco egyéni segítő, nem képvisel semmilyen irányzatot, nem tartozik egyik valláshoz sem. Ingyen segít szeretetével, függetlenül az emberek vallásától, származásától, neveltetésétől vagy társadalmi helyzetétől.
Bracohoz az emberek tízezrei látogatnak el, 12 éve. Senkivel nem tesz kivételt és mindig csak csoportosan áll az emberek elé. Ő nem vár el tőlünk semmit. Annyit tanácsol, hogy legyünk nyitottak és tegyünk mindennap valami jót, függetlenül attól, hogy milyen kicsit is.
Braco NEM gyógyító. A vele való találkozások utáni hatások lehetnek felszabadítóak: testi, lelki szinten.

Braco honlapja www.braco-info.com, ami jelenleg angolul és németül olvasható: mindig aktuális nemzetközi információkkal. Hamarosan magyar tartalom is lesz rajta.
Magyarul a www.braco.extra.hu oldalon talál aktuális információkat és hírlevélre itt jelentkezhet fel.

A TALÁLKOZÓ MENETE:
Csoport létszáma 50-500 fő. A teremben először egy szervező elmondja a legfontosabb tudnivalókat (kb. 10 perc) majd DVD-t vetítenek Bracoról (kb. 15 perc). Ez Bécsben, Svájcban németül, Zágrábban horvátul zajlik. Majd jön Braco, aki kb. 5 percig SZÓTLANUL nézi a csoportot.
Ezt a kb. fél órát állva töltik az emberek .
18 évnél fiatalabb ember és várandós nő NEM mehet Braco elé !
Családtagok, barátok, rászorulók fényképét lehet vinni a találkozóra: gyerekekét is!
Ha az állapot miatt túl megterhelő az utazás, akkor inkább a fénykép kiküldését javasoljuk!
A találkozóra lehet virágot vinni. A virágcsokrok cseréje a szeretet körforgását jelképezi.

UTAZÁS:
A kiutazást Bracohoz, akár egyénileg, akár csoportosan történik, főleg információval támogatjuk. Szervezési és koordinációs feladatokat is ellátunk, de NEM vagyunk utazási iroda. Senkit nem tudunk telefonon visszahívni, és az egyéni e-mailek feldolgozására is idő kell és a jövőben csak hírlevélen tudjuk a kapcsolatot tartani , rendszeres tájékoztatás formájában.

BÉCS:
Következő időpont 2008. április 27. vasárnap 9-től, folyamatosan. Belépő: 3 euro, ami a helyszín költségeit fedezi. Pontos cím: Austria Trend Hotel Pyramide, Parkallee2, A-2334 Voesendorf, www.austria-trend.at .
Magyaroknak javasolt délután 3 után érkezni !
(erről még később tájékoztatás.)

ZÁGRÁB
Braco központ Zágrábban: Srebrnjak 1. Tel. 00385 12430-407 Nyitva hétfőn: 8-18, kedden: 8-16, szerdán 8-16 között, ezen időben általában Braco fogadja a csoportokat. Kiutazás előtt telefonálni kell, hogy tényleg ott van-e! Belépődíj NINCS. Csoportok beengedése folyamatos. Helyszínen könyvet, DVD-t lehet vásárolni, ebből tartják fent központot.

MAGYARORSZÁG
Magyarországi Braco találkozóra még NINCS időpont. Ennek szervezése folyamatban van.
Braco Magyarországi Közösség folyamatosan aktuális információval áll az Önök rendelkezésére. Honlap: www.braco.extra.hu Iwiw-en is elérhetőek vagyunk.
Budapestről Bécsbe kiutazás kordinálása március végétől. A lehetőségekről mindenkit tájékoztatunk. Egyénileg utazók, más városokból érkezők részére minden információt és tájékoztatást biztosítunk magyarul .
Kérjük, hogy kérdéseikkel forduljanak hozzánk: aranyfeny@aranyfeny.hu.

Hamarosan megjelenik magyarul Braco könyv, benne DVD melléklettel.
Erről is és egyéb aktualitásokról is rendszeresen küldünk tájékoztatást.

Szeretettel:
Braco Magyarországi Közösség

Kérünk mindenkit, hogy ezt az információt csak ebben a formában, hiánytalanul adja tovább !

Címkék:

HozzászólásokVálasz Én is hozzászólására

Kedves Én is! Hozzászólásod a jó ízlés határán is túl van, amit kínáltál az elég undorító. Biztosan fogalmad sincs arról, hogy mit tesz Braco az emberekkel, és az mire jó. Jobb lenne, ha az ilyen ízléstelen gúnyolódásokat abbahagynád, mert azok nem erre az oldalra valók. Ha nem hiszel Braco-ban, nem kell ezt az oldalt látogatnod, és akkor minden gyógyulni vágyó , és érdeklődő mentesül az ilyen ízléstelen beírásoktól.Én is

Hasonló lehetek mint a mester. Én olyan Pránanadit tanultam amit a fenekemen kell kiengedni. Ha gyógyítok én sem beszélek, állok némán és a fenekemen engedem ki a gázt. Sikert senkinek sem ígérek, jöjjön el és érezze. Én is mint a mester néha dohányzom, sőt talán annyiban vagyok nagyobb hogy én még füvezni is szoktam. A fenéktrombitám párosul még egy kis transzcendentális energiával párosult Usui ahrimi energiával is. Ha eldugult a csakrád, keress meg!BRACO BRACO !

a mai nappal megkezdődött a bécsi útra a bejelentkezés ! Kattints a http://www.trigonstudio.shp.hu ra, ott minden tudnivalót megtalálsz. Add tovább !
Szeretettel MaggieSziasztok!

Előre legszögezem, én nem ismerem Braco-t. Nem voltam soha nála, nincs is szándékomban a színe elé járulni. Vannak kétségeim nekem is ezzel kapcsolatosan, de....
Pránanadit végeztem. Aki tudja,hogy az ami, annak nem kell magyarázni. Aki nem tudja, nagyjából körvonalakban, kézrátétes gyógyítás energia áramoltatással. És itt az energia áramoltatáson van a hangsúly. Én ugyanis a fokozatok között terhes lettem. Nem mehettem magasabb fokozatot végezni, még kettest sem, ugyanis a kapott és áramoltatott plusz energia nem tett volna jót a babának. Ott is kikötés például, hogy 10 év alatti gyerekekkel személyesen nem foglalkoznak, vagy csak nagyon kivételes esetben, fényképen keresztül igen. A várandós anyával pedig egyáltalán nem és nem végezhet tanfolyamot sem 15 hét felett. Nos, ehhez még annyi az adalék,hogy a gyógyításért nem kérnek pénzt, csak ha úgy gondolod, hogy adsz és belefér a pénztárcádba. Tehát csalók nem hiszem, hogy lennének, hiszen nincs miért csalniuk.
Szóval Braco-ra visszatérve.... Nem lehet, hogy itt is a sok plusz energiáról van szó, amit személyesen ad másoknak át? Nem lehet, hogy ezért nem mehetnek hozzá a gyerekek és a várandós anyák és fénykép alapján azért olyan sok nem érkezik meg a címzetthez az energiából?
Csak egy felvetés....."Nekem itt valami sántít"

Kedves Maryen Ki is mondod "Nekem itt valami sántít" ez a lényeg ,senki nem képes a másik embert meggyógyítani !

http://csodadoktor.huköszönöm

Kedves Tiszavirág!

Köszönöm szépen!
Élek a lehetőséggel ;)

Üdv:

HoldsugárKedves Holdsugár!

" Kérjük, hogy kérdéseikkel forduljanak hozzánk: aranyfeny@aranyfeny.hu. "
Szerintem írj a megadott E-mail címre.
Üdvözlettel:
Tiszavirágőszintén szólva..

Kedves Maryenn és Mindenki!

Nem tudom, mit gondoljak, vagy mit gondolhatok erről az emberről...
De a kérdésemre sajnos, még mindig nem kaptam választ, hogy miért van ez így,
miért nem mehetnek Braco színe elé várandós asszonyok és gyermekek...
Nem baj, várok türelemmel, hátha valaki szakavatott is olvassa soraimat..
Minden esetre nekem is nagyon furcsa ez a kitétel......
Viszont nem szeretnék hibát keresni valami jóban, vagy annak tűnőben,
de ez akkor is érthetetlen számomra!

Továbbra is nagyon várom kérdésemre a válaszokat!

Őszinte üdvözlettel:

HoldsugarNekem itt valami sántít

Én nem ismerem Bracot,soha nem találkoztam vele ezért a véleményem nem tapasztalat.....de!
Én úgy gondolom,ha valaki gyógyít,segít -nevezzük aminek akarjuk -bármi módon és ő ezt kizárólag a LÉNYÉVEL teszi,az NEM LEHET ártalmas sem gyermekre,sem idősre,sem betegre,sem várandós anyákra!!!SŐT! És ha személyesen gyermek nem mehet,de a fényképét elvihetem,mert "az úgy is hat", akkor nem mindegy mi módon? Személyesen árt,fényképpel használ????
Nekem az a tapasztalatom,hogy ha én a pozitív kisugárzásommal jó hatással vagyok az emberekre és gyógyítónak titulálom magam,az emberek megsegítése a feladatom ebben az inkarnációban,akkor ne én válogassam már meg ki az aki jöhet és ki az aki nem!!
Ez csak a reményvesztett emberek becsapása,akik az utolsó szalmaszálba kapaszkodva,minden kis pénzüket feláldozva kapaszkodnak a csodába!!!!
Szóljatok,ha nem jól látom,de én ezt egyszerű szemfényvesztésnek hiszem!Tiszteletben tartom a véleményed !

Igazi segítségnek aszt nevezem akik arra tanítanak hogyan használd a titkot. Konkrétan egyénre szabottan amivel kezdhet elindulni egy szebb jobb életet ÉLNI. Ehez nem kell más mint megmutatni Én hogy csinálom. Nincs mester , nincs senki ki képes a másik ember helyett cselekedni . Valósan gyógyítani a másik embert fizikailag lehetetlen. Én se gyógyítok hanem megmondom mit tehet azért vissza kapja egészségét . Annyi segítséggel hogy súgnak mire világítsak rá ! Ezért merek vállalni 100%-os garanciát teljes együttműködés esetén .
Munkámnak köszönhetően hatalmas a siker. Mindig hangot adok véleményemnek miszerint senki nem képes gyógyítani max tünetet kezel amivel nagyobb kárt okoz mint hasznot. A kiváltó ok ott marad!

Még egyszer elmondom senki nem képes a másik EMBERT MEGGYÓGYÍTANI !

http://csodadoktor.huHa ismered...

...a Titkot és használod, akkor nem kell. De sokan még csak most ismerkednek vele, és nekik segítség minden tanító és mester. Egyébként pedig, mindenki, ki körülöttünk van, Önmaga is Mester... De nem mindenki van ennek teljes tudatában. Persze ez csak egy vélemény... mármint az enyém :)??

Egy valamit egyáltalán nem értek:
Miért nem mehet 18 évnél fiatalabb ember és várandós nő Braco elé ?!

Valaki hozzáértő esetleg tudna adni nagyjából racionális választ erre?

Üdv:

HoldsugarEz tetszik

Ha ismered a titkot és használod akkor minek kell hozzá Braco?
Kötözködök de, érted teszem nem ellened !