Április 26-án Braco ismét Budapesten!

BracoBraco segítsége, az a szeretet, amit a nézésén keresztül közvetít számunkra, járhat testi-lelki gyógyulással is, de talán még ettől is fontosabb, hogy segít nekünk megtapasztalni a feltétel nélküli szeretetet. Ez pedig jelentősen elősegítheti spirituális fejlődésünket. Aki megtapasztalja ezt a feltétel nélküli szeretet-áradást, az könnyű szívvel tudja továbbadni másoknak is. Növeljük magunkban ezt a szeretetet, hogy belső békénk és fényünk kiáradjon az egész országra!

Mi, akik elkötelezetten járunk a fény útján – tartozzunk bármilyen elnevezésű szeretetközösséghez is – törekedjünk arra, hogy országunkban megerősödjön a szeretet és terjedjen a fény. Mindannyian tudjuk, hogy ha egy időpontban – például április 26-án – több ezer ember emelkedett lélekkel, tiszta szeretetet sugároz magából, akkor az a szeretet megsokszorozva hat ki az egész országra. Tegyük ezt együtt, ezzel a tiszta szándékkal április 26-án.

MEGHÍVÓ
Braco a horvát szeretetadó mindenkit szeretettel vár!

Braco Találkozó Budapesten:

Időpont:
2009. április 26-án, Vasárnap, 08.00- tól 18.00 óráig
Utolsó csoport ¼ 6-tól
Előre bejelentkezni nem kell, érkezés folyamatosan.

Helyszín:
Budapest, II.ker. Pálos u. 2
Európa Congress Center
(NEM a kongresszusi központ !!)
(a Budakeszi útról nyílik és a Rege szálló mögött van.
Moszkva térről 22.-es busszal elérhető, 7. megálló, Vízművek)

Belépő: 1000 Ft + virág
amit érkezéskor lead és egy másikat visz haza.
Ez szimbolizálja a szeretet körforgását.
Virágot a helyszínen NEM lehet kapni!

Előre bejelentkezni nem kell, mivel a sorszámozott jegyek biztosítják a kb 40 perces turnusváltást.
Mindenki sorra kerül. A várakozás nagyon kultúrált helyen 2 szinten történik.

Gyerekjátszót biztosítunk a kisgyermekkel érkező szülőknek.

Ki nem jöhet ?
- várandós kismama,
- 18. évét be nem töltött gyermek,
- olyan súlyos betegek (akik számára a helyszínre jutás, az esetleg egy órát is meghaladó várakozás, a találkozó fél órás időtartama bármilyen egészségügyi kockázatot jelenthet)
- alkohol, vagy kábítószer hatása alatt álló személyek

Akik nem tudnak eljönni a találkozóra küldjék el ismerőseikkel fényképüket, sok esetben tapasztalták meg a kedvező hatást így is.

További részletes információk / képek / Dvd bejátszások /élménybeszámolók Bracoról: www.trigonstudio.shp.hu
06-30-236-7008 Maggie
E-mail: maggieke@vipmail.hu

MINDENKIT szeretettel kérek, segítsen abban, hogy továbbítja ezt a jó hírt saját ismerősei körében vagy honlapján keresztül, hogy minél több emberhez eljuthasson. Kérem ezt a Meghívót csak ebben a formában tobábbítsátok, köszönettel Maggie.

Mindenkit szeretettel vár Braco április 26.-án vasárnap, egész nap, folyamatosan!

HozzászólásokBraco a tévében :)Szeretet versengés

Kedves Deryl!

Te is tudod és kár tagadni, hogy számos helyen folyik az, ami az adott reklámban a menő szöveg és mi is társalogtunk itt egy kicsit ironikusan róla az Adminnal. Egyébként a Mindenek Előtt Lévő Határtalan Karakutty, azaz Isten teremtője a legnagyobb szerető, hiszen ő általa teremtetett minden és mindenki, aki később szeret. Karakutty prófétája meg én valék, így nekem illik és szakmai követelmény is nyilatkoznom ilyesmiben:-)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!kedves Deryl! teljesen

kedves Deryl! teljesen egyetértek veled. én minden nap szentelek sok sok gondolatot annak hogy az ország amiben élünk egyre szebb és jobb hely. és mindig is szépnek láttam, mert valóban az! és ezt úgy mondom hogy éltem évekig külföldön is tehát van összehasonlítási alapom :-) nagyon jó helyen élünk, a legszebb nyelvet beszéljük, és a magyar nagyon sok szempontból különleges nép, az itt élő emberek nagy része tehetséges, okos, és nagyon tud szeretni.Kedves Admin,

1. Nem teljesen a témához kapcsolódik, de bármelyikünk megteheti, hogy MINDEN NAP szentel néhány percet az ország sorsának gondolatban. Hatalmas ereje lehet. Tegyük szokásunkká, ne csak néhanap.
2. Előre bocsátva, hogy tiszteletben tartom mindenki véleményét, megmosolyogtattál:)) /"egyébként meg csak azért tűrünk el, mert mi szeretünk téged sokkal jobban mint ahogy te szeretsz minket.... "/
Egyébként hiszem, hogy ez az oldal megőrzi azt a pozitiv, egymást segítő, szeretetet és MINDIG JÓ ÉRZÉST adó jellegét, ami eddig is sajátja volt. Aminek meg nem szentelünk figyelmet (értsd: nem reagálunk rá), előbb utóbb elveszti az erejét. :))
Szeretettel:
DerylTe, Secret Admin!

Mennyiért veszik itt fel az emberek a szerelőkulcsot???
Braco? Ő is kompetens a témában?Hát, igen. :-)

Manapság egy valódi messiásnak több eszének és SZERETETének kellene lennie annál, hogy PÉNZÉRT messiást játszon. :-)
Bár, valószínűleg könnyebb, mint maltert hordani. :-)micimakcót én is szeretem,

micimakcót én is szeretem, de akkor is malacka a legjobb :-DDD na meg szegény csacsi... akinek néha leesik a farka :DDD
http://s.bebo.com/app-image/7925197053/5411656627/PROFILE/i.quizzaz.com/...Csereszabatos Blanco és fanjai:-)

Kedves Secret Admin!
Avagy kicsit okoskodva ez egy kulturális mém. Az embereknek még napjainkba is szükségük van messiásokra és messiásoknak rajongó tömegekre.

Amúgy ezzel a paradox érvelési rendszereddel -"szóval igazad van, de mégsem" - lassan már a P-DOX Semmiben Sem Hívők elveit is kezditek feloldani a Nagy Lavorotokban:-) Egyébként nálunk is vannak ügyintézők és bizonyos dolgokért felelősek, mint például a megváltásért a keresztényeknél Jézus felel, így nálunk a szeretésért Micimackó. Micimackó sokkal jobban szeret Téged és Titeket. Helyettünk és a nevünkben. Mert ez az Ő dolga. :-)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!abban igazad van, hogy

abban igazad van, hogy bárkire lecserélhető, akiben tudnak hinni azok akik elmennek rá... de ez fordítva is igaz, annak akire lecseréled hinni kell abban hogy akik elmennek hisznek benne... szóval igazad van, de mégsem :-) egyébként meg csak azért tűrünk el, mert mi szeretünk téged sokkal jobban mint ahogy te szeretsz minket.... hopp várj, leesett a szerelőkulcs :-DDDLavór egyháza:-)

Kedves Secret Admin!
Régebben a kutatásaim alatt sok ilyen és hasonló ürgét megnéztem. Néhányat még laborban is vizsgáltunk. Egyikben sem volt semmi különleges, ami egy átlag embertől eltérne. Igazából ezek csak egy igényt elégítenek ki. Ha egy kandi kamerás trükkel kicserélnénk Blancot egy hasonmására, az emberek éppen úgy reagálnák le.

Nos mint talán már tudod én gyűjtöttem különféle egyház alapítási ötleteket is és arról amit most írtál a Lavór Egyháza jut eszembe, amibe minden belefér:-)

Ja és köszönöm, hogy elfogadtad, elviseled itt az egyéniségemet, ami szerintem egy kis pezsgést és kontrasztot ad az itteni egyébként szerintem igen egyhangú ....jajj de szeretlek... én sokkal sokkal jobban szeretlek... nem én szeretlek sokkal sokkal jobban .... szerelőkulcs leejtős csevegésekhez.:-)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!kedves IGe, szerintem

kedves IGe, szerintem a titokkal szinte minden megfér. olyan ez mint a gravitáció, nem érdekli sem az elektromos töltés, sem a rántotthús, ugyanakkora g-vel vonzza a madártollat is mint a tekegolyót, csak a légellenállás szól néha közbe. mint a mesében, csak a szél ott legyen! de középen, és ne a szélén :-DDDDjövök

Dejóóóóóóóó! jövök és hozom az anyukámat is. Én már voltam és fantasztikus! De tényleg! Köszi Admin az infót! :-)Fura nekem a paradox ökumené:-)

A titok egy aktív meditáció. Barcó meg egy passzívat csinál.
A két dolog nagyon más. Ez számomra kb. ugyanolyan zagyva kutyulék, mint a kilenccsavaros sziruszi energetizált lapiramissal és pívizzel kezelt szenteltvíz egy katolikus templomban.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!