Braco Budapesten, most vasárnap!

bracoSzeretettel értesítek Mindenkit, hogy 8 hónap várakozás és szervezés után sikerült elérni hogy Magyarországra is eljöjjön végre Braco!

A Braco Találkozó Budapesten: 2008. október 26-án, vasárnap, 8-tól 18 óráig lesz.
Helyszín: Európa Congress Center, Budapest, XII. ker. Pálos u. 2

(a Budakeszi útról nyílik és a Rege szálló mögött van.)

Belépő: 1000.-Ft

Megközelítésről majd teszek ki térképet és folyamatosan bővítem információkkal az oldalt:

MINDENKIT szeretettel kérek, segítsen abban, hogy továbbítja ezt a jó hírt saját ismerősei körében vagy ha van , tegye fel a honlapjára.
Kérem a vidékről busszal érkezők szervezőit, minél előbb keressenek meg.

És egy másik nagyon izgalmas program a TITOK-ról:

MAITRA ÚJRA MAGYARORSZÁGON !

Az amerikában élő Maitra nemzetközileg elismert médium, lelki tanácsadó, több mint 25 év tanítói és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik és 21 éve tevékenykedik mint médium.
Európai kőrútja során, szeptember 30 - október 4. között Budapestre is eljön Bécs után és Svájc előtt, egy előadás és néhány személyes tanácsadás erejéig. Az előadás és a tanácsadás is tolmács segítségével zajlik.

Maitra különösen döbbenetes az elmúlt életek meglátásában, és azok mai életünk hatásaira valódi felszabadító segítséget tud adni.

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK A honlapon:

Szeretettel Maggie
maggieke@vipmail.hu
06-30-236-7008

HozzászólásokÉn is így vagyok:))))))))))

Igaz, nem voltam Bracoval való találkozáson, de velem is hasonlóak történnek...és történnek....és történnek:)))))))))))))

Ölelem keblemre az egész Világot:))))))))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Ma egy hete voltam...

...annyi minden történt, és történik azóta nap mint nap, és olyan erővel, hogy egyfolytában ámulok-bámulok!
Minden nap érnek a kellemes "meglepetések", van hogy több is egymásután!
Szépen írom magamnak, bár egyenlőre feledhetetlen élmények mind, kisebbek és nagyobbak, van amit ki kell emelnem...és megírom Nektek még ma egy külön blogban.

(Az előző beírásomat még 10.27.-én írtam, csak egy hiba miatt az előbb "beleszerkesztettem", és ezért látszik mai dátummal...ja, és eltünt a címe :))).

Gyönyörű napot Nektek (is) !!! :)

Szeretettel, ÖnmagamDrágáim...Selyemcica, Ginikém, Öbike....:)-még 10.27.-én

...nem, nem elég részletes, mert ezt nem lehet leírni, átadni, meg kell élni, és nyílván mindenkinek mást is ad, míg egyformákat is megélünk. Ami érdekes még most kikívánkozik belőlem: "Sztem 1 ilyen dolog hatalmas töltekezés mindenki számára aki ott van, köztük Braco-nak is." - ra.
Braco-t kiemelném, hiszen amit Ő érzett, kapott általunk, tőlünk, nyílván az váltotta ki belőle, amit "üzent"!
Mert hogy pl. nincsenek véletlenek :)))
Ja, én nem tudom, hogy máshol is szokott-e ilyet üzenni...talán igen. Ezt azok tudják, akik voltak már "Nála", de tök mindegy részemről, mert én akkor is azt éreztem, amit Ő mondott..."hogy mi magyarok....!!!". A többit tudjátok! :)

Az egésznek a hatása ma is érezhető, megtapasztalom, benne vagyok abban az energia gömbben, és bennem az az energia most is - a törénések, vonzásaim, és a lelkiállapotom, viselkedésem...mintha kicsit átalakultam volna. Nagyon jóóóó!
A lelkesedésem visszafogottab, mint amilyen szoktam lenni. Mélyebben érzek, higgadtabb vagyok (ezt értem a túlcsordulásra is, amikor pozitív dolgok, örömek érnek). Mintha természetes lenne minden, hogy minden sikerül, minden rendben, rend van bennem és kívülem...és lágyan ringat a létezésben....Mintha az eddig fel nem fogott benti önmagam most kint lenne, felszínre került volna. Valami olyan mértékű, vagy minőségű alázatot érzek, amilyet eddig nem, vagy inkább másképpen éreztem.
Érzem, hogy még sok minden előjön, és történni fog. Nyugalommal várom és fogadom.
Húúú gyerekek, abbahagyom, bár nagyon jó, nem akarom túlmisztifikálni...aki érti, érzi is, tudom :)

Csodás napot Nektek (is)!

Szeretettel, ÖnmagamDrága Marcsikám!

Nagyon szépen köszönöm ezt a részletes beszámolót!
Élvezettel olvastalak, örülök hogy ilyen kellemes élmény volt!
Szeretettel ölellek!

Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!
Életem...Köszönöm

a részletes érzés és élménybeszámolódat.
Bracon-nál mi még Bécsben voltunk, idén tavasszal. Az érzés, amit ott átéltem a legerősebb az volt, hogy mennyi ember, aki 1-et akar látni és érezni, és az sok, pozitív rezgés a közvetlen közelemben. Csodálatos, szavak nélküli dolog.
Tőlünk a buszon kérdezgették, hogy mit tapasztaltunk, éreztünk, de nekem semmi kedvem nem volt mondani vagy beszélgetni. Szval csak hagytam, h áramoljon a pozitív energia.
Sztem 1 ilyen dogog hatalmas töltekezés mindenki számára aki ott van, köztük Braco-nak is.
SelyemcicaDrága Önmagamarcsim :)

Hálásan köszönöm a megélésed....
Szeretettel ölellek: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Selyemcica és Evelyn...

Milyen érdekes :)
Amikor vége volt Bracoval való találkozásomnak, cseppet sem éreztem, hogy elmondjam, megosszam a tapasztaltakat.
Olyan mély békesség és nyugalom volt bennem, hogy szinte csak magammal akartam lenni - nem tudom pontosan kifejezni az érzéseimet, ez is csak megközelíti...
Utána ennek gyakorlati megvalósítása meg is történt részben, mert nem mentem ki a főútvonalra, hanem lassan sétálva, és keményen szédelegve jöttem lefelé az egyik mellékutcán, egy erdő mellett elhaladva. Csend volt, nyugalom, békesség - az alatt a közel fél óra alatt talán ha öten jöttek el mellettem?
Akkor hívtalak fel Evelyn, mert elmondtam, hogy mit mondott ("üzent") Braco, amit itt az oldalon is hazaérkezésem után megtettem. Bennem nem az volt, ahogy Nálad "lejött", kicsit sem akartalak bíztatni, nem annak szántam :), csak szóltam. Most az futott át az agyamon, hogy miért érezted azt, hogy bíztatlak, és azt hiszem tudom is a választ - valószínű Te is :)
Élvezem :)

Csak ketten mentünk Secretesek a Moszkva térről.

Milyen volt?
Először is megteremtettem a szituációt, amit rendszeresen szoktam :)))).
Mindig, ha tömegben vagyok valahol, tuti, hogy elém állnak jó magas emberek, hogy véletlenül se lássak Tőlük - hihi.
Nos ez most sem volt másképp, de tudtam, hogy én csinálom :), majd lenyugtattam magam, hogy így is tudni fogok Bracoval szemkontaktusba kerülni. Ezt Maggie is megerősítette ott a tömegnek, így hát duplán hittem :)
Hogy mit éreztem?
Fizikailag az erő jelenlétét, ahogy áramlik rám, eláraszt, átölel - nem lehet tökéletesen szavakban kifejezni - és ezt már mielőtt Braco bejött volna a terembe. Síri csend volt már a fílm lejátszása után, alatt, és azelőtt is.

Bejött, és tökéletes volt a rálátásom, csak azt nem láttam, hogy mikor néz a szemembe, mert ahhoz túl messze álltam, de nem érdekelt, mert tudtam, nem ez számít.
Nem voltak elvárásaim, csak hagytam magam megnyílni és befogadni.
Nem kellett sírnom, de mosolyognom annál inkább, és nagyon jól esett.
A homlokcsakrám és a szívcsakrám akkorára nyílt, hogy ki - be járhattam volna rajta (csak hogy érzékeltessem, képletesen minimum tenyérnyinek éreztem).
Na ezen aztán jött, ment az erő, vagy energia és szeretet oda-vissza.
Nem voltak gondolataim, nem minősítettem semmit, csak a nyugalmat és energiát hagytam áramlani.
A testemen plusz éreztem olyan dolgokat, amire utána kerestem mégis magyarázatot, ill. nem is kerestem, hanem megszólalt bennem.
Ezt is csak hagytam magamon átáramlani, vagy így van, vagy sem, nem érdekelt különösképpen. /Hogy értsétek: egészségesnek tudom, érzem magamat, és ugye szokták mondani, lehet nincsenek bizonyos egészségkárosodásoknak még fizikai jelei - talán valami ilyesmi állapotban lehettem, és emiatt zajlott amit éreztem/.
A lényeg, hogy ez az erő, ami ott "megnyílvánult" Braco és a tömeg által, tette, teszi a dolgát, ahogy kell.
Amik utána történtek sorozatban, azok voltak nagyon érdekesek! Azok is.
Mikor már kiértem a főútra, és még legyalogoltam a következő buszmegállóig, át kellett mennem a zebrán, és éppen mikor odértem, olyan sok autó jött, ment, hogy na mondom, most hogy fogok itt átkelni?!
És képzeljétek, megállt az összes autó :)))). Majd elájultam, annyira meglepett, miközben nagy hálát érezve átsiettem, megköszönve a gyönyörű autókban ülőknek, meg a Teremtőnknek - ilyet tudniillik még nem pipáltam, különösen az utóbbi pár évben.
Ahogy a megállóba értem, éppen odaért a kissé tömött busz. Felszálltam az egyik ajtónál, és pont ott ki állt? Az a Secretes társunk, akit el is felejtettem fentebb írni, hogy "véletlenül" összetalálkoztunk a terembe bebocsájtatásunkkor a 400 ember között, és így hárman secretesek egymás mellett állva éltük át a történteket :))
Na szóval mind a hárman elváltunk és szétszéledve folytattuk utunkat Braco után, a buszon pedig végül mindhárman összetalálkoztunk ismét. Szenzációs élmény volt ez is! Az egyik társunkkal ismerősei is voltak a járművön - mindegyik gyakorolja valamilyen formában amit mi is mind itt a Secreten. Ez is csodálatos találkozás volt!

Amit még meg kell említenem, ha már így ömlik belőlem a szó :))
Csodálatos volt az a nyugalom, amit a helyszínen tapasztaltam a várakozás alatt is. Ez nyílván azért is volt, mert az a sok - nem tudom össz. hány ezer ember volt, én az 1889., és nem kellett egy óránál tovább várakoznom - szóval rengetegen olyanok voltak, akik a spirituális dolgokkal foglalkoznak, és a sok, talán beteg ember alázattal, szeretettel voltak egymás iránt, a szervezők, a "rendezvény" iránt.
Még a biztonsági emberek és a bonyolítók is mást sugároztak, mint amit eddig megtapasztaltam.
Ezt nem hiszem, hogy feltétlen Braco csinálta. Ezek mi voltunk, tök mindegy, hogy miért, mitől, és mit vetített ki számomra a jövőt illetően!
Komolyan mondom, megható volt az egész, a légkör, és minden!

Hazaérve és egész délután érdekes, furcsa, szokatlan dolgok történtek velem, de már annyit írtam, hogy most befejezem.
Dolog van, úgy hogy elköszönök, és kívánok Mindenkinek csodás napot, hetet....meg amit szeretnétek :)

Szeretettel, ÖnmagamKöszönöm!!!!!!!!!!!

Tündér vagy ÖnmagamMarcsi, hogy hívtál és bíztattál, még akár én is el tudok jutni a címre Bracohoz!!! Azt hittem nyugis vasárnapom lesz, max. Örökmozgóm az, aki majd nem bírja ki a várakozást, mert vittem volna őt is magammal...ennek ellenére igen felgyorsultak az események, mert lányom és barátja bejelentkeztek hozzánk, 4 napra elutaztak Köveskálra és hozzánk jöttek haza, nem a fiúhoz. No, gyorsan több emberre főzni, de elég gyorsan, mert már 4-re hazaértek, jó éhesen. Így aztán se előtte, se utána nem tudtam már elindulni...gondoltam, ha én hangolódom Rá, Bracora, az is gyógyít:))))

Mesélj, milyen volt????

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)És milyen érzéseid voltak Manócska?

selyemcicaSzia Belladonna!

Sikerült szerencsésen odaérnetek?
Írj majd, ha gondolod priviben.

Szeretettel, ÖnmagamBraco üzeni!

Csak annyit szeretnék elmondani itt Nektek: Braco azt mondta, Maggie tolmácsolásában, hogy olyan nagyszerűek, vagy csodálatosak, - már nem is tudom pontosan a kifejezést - vagyunk mi magyarok, hogy ma nem fejezi be 18 órakor, henem addig marad, amíg mennek hozzá az emberek!
Ezért azt kérték, szóljunk, akinek szeretnénk, mert vagy nem hallották sokan, vagy pedig egy csomóan csak ma tudták meg ezt a "programot".
Én hazaszédelegtem :)), és most szólok! :)

Csodás napot Nektek (is)!

Szeretettel, ÖnmagamEvelyn :)

Délelőtt fél 11-kor találkozunk a Moszkva téren a 22-s busz negállójában.

Szeretettel, ÖnmagamSzia Evelynem :)

Még nem tudom, hogy mikor....ma még beszéljünk, esetleg telcsin...de lehet másképpen is fogunk :)

Szeretettel, ÖnmagamKöszi Marcsi!!!!

Ez jó hír, de nem tudom taliztok előtte valahol, vagy egyénileg mentek???? Meg kezdésre oda kell érni...gondolom, ugye? El nem tudom képzelni, hogy fog ez az egész lezajlani...ti tudtok valami támpontot, hogy is lesz ez? Mert órákat várakozni tényleg nem fog Örökmozgóm....

Csöpinek pedig sok puszika:))))))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Szia Evelyn! :)

Én megyek, ill. elvileg a Csöpi is jön...és szerintem még mások is!
Próbáld meg kitalálni, hogy oldod meg! Lehet nem kéne kihagyni!

Puszi Nektek!
Szeretettel, Önmagamhahóóóóóóóóóóó!!!!!!! vasárnap kik jönnének...és

Ez itt a kérdés...mert egyedül nem mennék....illetve velem van Örökmozgó és ő nem biztos, hogy kibírná itt órákig...szóval lehet én sem megyek...csak kíváncsi lettem, kik lesznek ott?????????

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Rátaláltam:))))

Először is képzeljétek, soha nem hallotam erről az emberről...szégyen, nem szégyen, eddig elkerült engem:))))

De most rátaláltam!!! Olvastam róla sokat...és tudom, ott a helyem Veletek:)))))) Még odébb van a dátum, ráérünk megbeszélni a részleteket...csak egy kérdés merült fel bennem, elég, ha a helyszínen vesszük meg a belépőt??? Nem lesz akkora érdeklődés, hogy előre kéne jegyet rá szerezni????
Ezt pedig olvasgatás közben találtam, engedjétek meg, hogy közzé tegyem:

"A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja. A fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle. Mert amikor bennünket elküldtek, az útra bocsájtó Hatalom így szólt:
Rád bízok minden embert külön, kivétel nélkül mindenkit, segíts, adj enni, adj ruhát, mindenkire vigyázz úgy ,mint magadra, és ne hagyd a sötétségben elmerülni. Amit szerzel, amit elérsz, amit tudsz, amit átélsz osszad meg. Az egész világ a tiéd. Szabad vagy a kövektől az éterig. Ismerd meg, hódítsd meg, senki se tiltja, de jaj neked, ha magadnak tartod. Elbocsátlak téged is, mint mindenkit: felelős vagy minden emberért aki veled él, s el kell számolnod minden fillérrel, amit magadra költesz, minden örömmel, amit magadba zártál, és minden boldog pillanattal, amit magadnak tartottál meg. Most eredj és élj, mert a világ a tiéd."
Hamvas Béla

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Veletek tartok

Csatlakozom én is hozzátok és alkalmazkodom a társasághoz,ha együtt megyünk. :o)Én is szeretném látni, jövök Veletek!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryBraco

Hát ennek igen örülök !! Találkozunk megint :))Én is tervezem, hogy

Én is tervezem, hogy megnézem... kíváncsi vagyok, na :DHúúú!

Ez csodálatos! Az Europa Congress Centerbe járok minden héten továbbképzésre is :))
A Moszkva térről 10-12 perc alatt ott lehet lenni a 22-s busszal. A Vízművek megállónál, vagy a következőnél is jó leszállni, akinek ez segítség.
Ki készül elmenni? Mit szólnátok, ha együtt mennénk? Mi a Csöpivel ott leszünk 17 óra körül, mert már szerettünk volna Bécsbe is elmenni, de akkor nem sikerült összehozni.

Szeretettel, Önmagam