belső gyermek

Belső Gyermek

Miért fontos a bennünk élő gyermek meggyógyítása? Azért, mert azok a minták, ahogy a szüleinkhez, testvéreinkhez kapcsolódtunk, amit adtak és amit kaptunk, amit hiányzott és ami túl sok volt, mint például elvárások, azok az anyagi helyzettől a párkapcsolatig bezárólag meghatározzák, hogy a többi ember, az Élet, az Univerzum hogyan bánik velünk. Helyzeteket, konfliktusokat ismétlünk. Tovább »

Meskete

Lehettem vagy 1 éves, mikor a világban is nyomot hagyott létem, tettem, történésem. Emlékem oly mélyen maradt meg bennem, hogy a mai napig is mosolygom rajta... ahogy kisettenkedtem az erkélyre és kidobáltam a sakkfigurákat... nem, nem egyszerre, hanem módszeresen, egyenként... Tovább »

A bennünk lévő gyermek

Szeretet nélkül nincs élet. A szeret az a mindent átölelő pozitív energia mely nélkül mi magunk sem léteznénk.

Érdemes feltennie magában mindenkinek azt az egyszerű kérdést, mennyire is szereti önmagát.
Kitudod-e mondani - szeretem Magam. Belemered-e mondani a tükörbe önmagad képét látva – szeretlek, és jól érzem magam a testemben! Tovább »

Címkék:

Érzelmi blokkok oldása

A világ úgy bánik veled, ahogy a szüleid tették, ahogy a környezeted elfogadott, szeretett, bátorított vagy éppen elhanyagolt, kigúnyolt, megszégyenített.

Aztán eldöntöd, elfutsz, harcolsz, elbuksz, keseregsz, pótlékokat hajszolsz, szeretetért kuncsorogsz... Meg akarod változtatni a többieket, megmenteni a világot. Tovább »

Miért csinálod ezt???!!!

Mindenkiben él az a vágy, érteni szeretné saját magát és érteni szeretné az embereket, akik fontosak neki, megismerni a viselkedésük legmélyebb mozgatórugóit. Ehhez szeretnék segítséget adni egy nagyszerű, amerikai író John Bradshaw segítségével. A Vissza önmagunkhoz című könyve a forrás, ezt a könyvet az USA-ban az egyetemi tananyagként használják. Tovább »