ikerláng

Ikerláng

Hello. 2 férfi van az èletemben. Az egyik a volt pàrom akit nagyon nehezen engedtem el és egy òriàsi szeretet èrzek irànta. A spirituàlis vàlaszteràpia módszerèvel kimutattàk hogy ő a màsodlagos lèlekcsalàdom tagja amely 70 szemèlyből àll. A màsik fèrfi az elsődleges lelekcsoportom tagja es beleszerettem de nem folytathatjuk a kapcsolatot mivel csalados. Tovább »

Az igaz szerelem

SZIASZTOK!

A Szerelmi mágiás bejegyzés ( ) inspirálta a témajavaslatomat. Hát igen, a szerelem megunhatatlan téma. :) Tovább »

tukrom turkom, mond meg nekem, ki a legszebb a videken. En, mert Te vagy en :)

a kimondott szonak, vegiggondolt gondoltanak, leirt betunek igenis van ereje. talan nem tudom meg elmondani neked, amit a felszinre hoztal, de ha leirom, talan az egiek eljuttatjak hozzad, addig amig beszelni is tudunk majd rola.

kiirom magambol azt, amit erzek. maskepp ezt tulelni nem lehet :)

Duálpár, ikerláng, lélektárs 2 – Egy kis hiedelem-tornádóval

A duálpárok és az ikerlángok – egyáltalán a spirituális értelemben vett, emelkedett társkapcsolat – témája nem szűnik tovább duzzadni. Az valami elképesztően nagyszerű, hogy egyre többen ébrednek rá arra, hogy valami mást szeretnének, valami nagyon mást a párkapcsolatban, mint amiben eddig éltek. Nagyon magas igaz tartalma van az ilyen érzéseknek, és annak, hogy ilyenkor ez támad fel bennünk: „már megértem rá – valami nagyobbra”. Kell az ilyen hajtóerő az igaz úthoz.

Sajnos azonban roppant ellentmondásos információk és fejtegetések keringenek a duálpárokról. Tovább »

Dátumok vagy energiák – dacolni a szerelemmel?

Közeledik a Valentin-nap és egyre inkább azon gondolkozom vajon mi a valóság ezzel a nappal kapcsolatban? Fontos, hogy dátumokat tűzzünk ki szeretetnek-szerelemnek? Vagy elég lenne figyelemmel ébredni minden reggel? Rossz az, ha van egy dátum az ilyesfajta érzések ünneplésének? Vagy éppenséggel jó? Tovább »

Tükörszerelem - Egy Ikerláng-kapcsolat margójára

Kezdem…
Intuitív segítőként mint nap azt igyekszem megtanítani a hozzám betérőknek, hogy igyekezzenek minden elvárás nélkül nekiszaladni életük soron következő eseményének. Írásaimban eddig szinte minden alkalommal a sémák és elfogadott és berögzült, sokszor betokosodott viselkedésminták ellen mentem, most mindezek ellenére mégis kicsit kételkedem abban, hogy nem hiba-e ilyesfajta őszinteséggel kezdeni egy könyvet. Tovább »

Ikerláng...

Nos...4X évesen jöttem rá, hogy mi is történt valójában az alatt a másfél év alatt, amit nem lehet leírni....amikor 2 ember között hirtelen olyan energiák kezdenek áramlani, amit elképzelni sem lehet...Amikor mágnesként vonzzuk egymást...amikor minden szó nélkül értjük a másikat...amikor egyszerre csak annyit mondunk " tudom"....Amikor nem tudunk úgy elmenni egymás mellett, hogy ne érintsük meg eg Tovább »

Tükörszerelem - másban szeretni önmagad

Jó egy éve még szinte semmit nem tudtam a spiritualitásról, most pedig perceken belül befejezek egy könyvet az Ikerláng-jelenségről. Döbbenetes. Akkor - miközben egy energiakezelés első fázisait kaptam - nem gondoltam volna, hogy ekkorát fordul az életem.
Valójában talán életemnek akkori része volt az, amikor nem tudtam hol vagyok. Bár még most is csak sejtem, mégis mindinkább el tudom magam helyezni a világban. Mert látom önmagam. A másikban. Tovább »

Címkék:

Egy igaz Ikerláng történet

Egy igazi Ikerláng szerelem dióhéjban

Ahogy belépett, a hangja ismerős volt, a szeme pedig vakítóan kék. Mint az enyém. Sosem találkoztunk még, de mégis ismerem. A szívem vadul ver, a gyomrom görcsben. Atyaég, mi van itt?
A pasas tény, hogy szexi, de alacsonyabb mint azok a férfiak, akik eddig első látásra feltűntek és fiatalabb is nálam…jóval. De ezt miért is kellett megállapítanom, mikor nem azért jöttem, hogy társra találjak a tanfolyamon…a hangja is jó és ahogy belépett, mindannyian figyeltünk rá. Tovább »

Ikerláng, ibolyaláng, sajtos-tejfölös láng(os) - Háen világa

Megannyi kérdés szegeződik nekem nap mint nap, hogy "miről ismerem fel az Ikerlángomat?", "mit kell éreznem ha ő az Ikerlángom?"...és folytathatnánk még napestig a kérdések tömkelegének felsorolásával. Azt hiszem itt az ideje, hogy pontot tegyünk néhány hatalmas kérdés végére....vagy még több kérdést generáljunk a pontok mentén....ki-ki döntse el maga számára melyik lenne a megfelelő út. Tovább »

Címkék:

Lélektükör, ikerláng szerelem

Egyre többen fordultok hozzám Ikerláng szerelemmel kapcsolatos kérdésekkel vagy csak néhány támogató mondatért, amely megerősíti hitetek. Ha hiszel a csodákban, ha mindig is kerested az életed értelmét, ha folytonos hiányérzet bántott mindaddig amíg rá nem leltél: ne add fel! Talán a következő sorok erőt adnak nektek, kétkedőknek, megingóknak, elbizonytalanodóknak. Tovább »

Címkék:

A Lélek zokogása, az Ikerláng lobogása

Egy-egy blogbejegyzés lényege mindig az önkifejezés vagy az üzenet valakinek vagy valakiknek, akiknek szükségük van arra a néhány sorra vagy éppen azt gondolják, hogy nincs mivel képtelenek szembenézni, elfogadni - ilyenkor a blog, mint tükör funkcionálhat.

tt most talán egyikről sincs szó vagy mindről együttesen. A Lélek zokogása nem hallható, csupán a szemekben látod, a hang fásultságában hallod vagy ha a Lélek másik fele nálad honol, akkor érzed minden percben és pillanatban. Tovább »

Címkék:

Ikerláng. Segíts!!

Szeretnék segítséget kérni illetve tanácsot :) Előre is köszönöm. Tovább »

Címkék: