Mi a MÁGIA?

A mágia története

A Mágia története

Az ősi természeti népek ugyan nem ismerték a körülöttük lévő természet -mai fogalmakkal mondva- tudományos működését, de megértették a fizikai valóság mögött meghúzódó magasabb világok működési mechanizmusát. Pontosan tudták, hogy az a világ, amiben élnek nem az első és nem az utolsó a létező világok között. Ismerték a síkok egymásra épülését és kialakulási folyamatát. Tovább »

Mágia,mágusok

Mágja

Mi az a mágia? Kell-e félni tőle? Hogyan működik? Kik voltak a híres mágusok, és mit tettek? Ma élnek-e mágusok? Hogyan lehet őket felismerni? Millió kérdés, amelyek mindenkit foglalkoztatnak. Most a végére járunk ezeknek.

Mi a mágia? Tovább »

Mi a MÁGIA?

Ebben a bejegyzésemben lényegretörően szeretném összefoglalni a mágia lényegét. Világunkban ugyanis hatalmas a fogalomzavar körülötte. Ez nem véletlen, mert addig ameddig az emberek nincsenek tisztában, hogy mi is a mágia valódi lényege, jelentősége, addig azok, akik ezzel tisztában vannak - és minden erejükkel elrejteni igyekeznek a TUDÁS eme részét az Emberiség előtt - marionett bábuként rángathatják az emberiséget. Ráadásul az emberek saját teremtő energiáit felhasználva erre. Tovább »

Címkék: