negatív energiák

Fájdalomtest

Akik olvassák Eckhart Tolle műveit, azok számára nem idegen a kifejezés; fájdalomtest. Tolle elég sokat beszél róla, de meglátásom szerint nem elég sokat, ugyanis gyakorlatilag a fájdalomtest itt a Földön mindenek oka, és főleg, mindenek ura.

Fájdalomtesttel minden ember rendelkezik. Van, aki kisebbet, van, aki nagyobbat cipel. Sokak szerint a szülés azért fájdalmas az anyák számára, mert nem csupán azt az aprócska, tündéri lényt szülik meg, hanem annak sokszor hatalmas fájdalomtestét is. Tovább »

Néhány gondolat az úgynevezett "kezelhetetlen" gyermekekről

gyerekekNem győzöm elégszer elmondani, milyen szerencsés ember vagyok. Szép, nagy, összetartó családdal áldott meg a Sors, bár akadnak gondok – hol nem? -, de ezek kis apróságoknak tűnnek, ha széjjeltekintek a nagyvilágban. A gyerekeimmel sem volt különösebb gondom soha – ahogy Soma mondta egy tévéműsorban – áldott jó lelkeket „kaptam”, hálás vagyok Értük. J

Az úgynevezett „kezelhetetlen” gyerekek kérdése pár éve kezdett foglalkoztatni, amikor is az öcsémnek megszületett a kisfia. Vagyis nem azonnal, természetesen, hisz Vityó elsőre épp ugyanolyan babának tűnt, mint a többi. Tovább »