Carla Galli - Önismeret, Coaching, Szervezetfejlesztés

Carla GalliCarla Galli Consulting

Carla Galli - Önismeret, Coaching, Szervezetfejlesztés
Weboldal: www.carlagalli.hu

Önmagamról néhány szóban.

20 éve az önismeret és az önfejlesztés szolgálatában.

Kijevben születtem és az ottani kínai iskolában érettségiztem. Ott ismerkedtem meg a keleti filozófiával, amelynek alapelvei azután meghatározták az életemet.
Az iskolában a kínai gyerekek nehezen tudták kiejteni a nevemet (Karlikova Galina), ezért lerövidítették, és egyszerűen Carlanak szólítottak. Ez volt a becenevem. Akkor még nem sejtettem, hogy egy másik országban egyszer majd éppen ezt a nevet fogom használni. Így, amikor 1989-ben megjelent az első könyvem „Jósnő vagy boszorkány?” címmel, már Carla Galli néven publikáltam.

1979-ben az ELTE Bölcsészkarán diplomáztam. És ahogy minden diák, én is folyton azt kérdezgettem magamtól: Ki vagyok? Honnan jövök? Hova megyek? Mi a küldetésem? Egyszerűbben szólva, mi dolgom az életben?

Szerencsémre az akkor (1989) Magyarországra érkező, kivételes fenomenális tehetségű Albert Ignatyenko megadta a választ.
Az előadásai sok embernek segítettek abban, hogy felismerjék, az emberi képességek határtalanok. Hogy mire képes egy ember, ha ismeri önmagát, és pozitívan hasznosítja az energiáit.

Albert szakmai tanácsadása valamint Dr. Weninger Antal támogatása eredményeképpen született meg következő könyvem, amely az "Akar-e Fenom-Én lenni?" címet viselte.

A könyv az emberi energia birtoklásának felismeréséről, hasznosításának lehetőségeiről, és a mellékelt meditációs CD segítségével végezhető gyakorlati alkalmazásáról szól.

Az események ezután gyorsan követték egymást. Megalapítottam a Parakutatási Tudományos Társaságot.
Albert Ignatyenko előadásai nyomán indítottunk el Déri Jánossal a Nulladik típusú találkozások című műsorunkat.
Röviddel ez után megjelent harmadik könyvem, a "Fiatalító Jóga”, amely szintén Dr. Weninger Antal szakmai irányításával íródott.

A három önismereti könyv megírása után egyre mélyebbre ástam magam a lélek rejtelmeiben és kutattam a problémáink gyökereit. Az élethez, a lélekhez, az önismerethez, önfejlesztéshez való viszonyom alapvetően megváltozott.

A '90-es évek közepétől egyre több céggel kezdtem dolgozni mint Személyi tanácsadó vagy másképpen Hatékonyságfejlesztő személyi tréner. Manapság ezt röviden coachingnak nevezik. Akkortájt inkább NLP technikákkal dolgoztam.

Bár kollégáim eleinte azt hangoztatták, hogy a Csoportos Tréning az igazi, én továbbra is kitartottam a személyes foglalkozások mellett.
A paradigmaváltás, az önismeret, az Emocionális és Szellemi Intelligencia fejlesztése vált céges munkáim vezérfonalává.

Azóta is ennek szellemiben folyamatosan tartok önismereti tréningeket, műhelyeket, workshopokat a civil és a vállalati szférában egyaránt

2003-ban egy nemzetközi kongresszuson találkoztam először személyesen Bert Hellingerrel és a családállítás módszerével, amelynek hatékonysága döbbenetes volt. Nem sokkal ezután alakult ki egy 6 éves képzés, amely mára nemzetközileg elismert, hivatalos oktatássá vált. A képzés magasszintű szakmai és etikai követelményeinek megtartását számos ellenőrzés és szigorú vizsgarendszer biztosítja. Oktatóim: dr.Wolf Büntig, dr. Wilfried Nelles, Mattyasovszky László, Péter Orban. Nekik köszönhetően ismertem meg a morfogenetikus mező jelenlétének fogalmát, a csoportdinamikát, a családi kötéseket-kötődéseket, a családi törvények működését.

Ha valaki megkérdezné, hogy mit jelentett számomra ez az időszak, azt válaszolnám, hogy fájdalmas felismerések sorozatát és a fejlődésem útjá.

Célom:
A rejtett erőforrások kiaknázása, a humán emberi értékek fejlesztése révén a siker beprogramozása. A cégen belüli hatékonyabb együttműködés érdekében a vezetői struktúra fejlesztése. A belső és külső kommunikáció javítása.

A folyamatok fejlesztéséhez és új projektek sikeres megvalósításához szeretnék hozzájárulni. A humánerőforrás fejlesztési, -megújítási, és oktatási projektjeinek menedzselésében, tréningek megtartásában és a kommunikáció sikeressé tételében számíthatnak rám.

Küldetésem hogy két évtizedes szakmai tapasztalatomat mély elhivatottsággal állítsam az emberek személyes fejlődésének szolgálatába.

Carla Galli

VISSZA A TRÉNEREKHEZ