blokkoldás

KARMAOLDÁS UTÁN:""Amit eddig hallgattam sok meditáció, és decemberben mondtam Neked hogy herótom van már tőle mert nem IGAZ,

KARMAOLDÁS UTÁN:""Amit eddig hallgattam sok meditáció, és decemberben mondtam Neked hogy herótom van már tőle mert nem IGAZ, most teljesen máshogy hallgatom,mert már belülről érzem :)
Értitek a külömbséget? "mert már belülről érzem" Megszerette magát és rájött ÖNMUNKA a boldogság kulcsa ,ő TÉNYLEG SOKAT DOLGOZOTT MAGÁN,ÉS EGGYÜTT VELEM Gabi

Szia Gabi!

Jövő héten találkozunk, de annyira azt érzem írnom kell, mert talán jövő héten már nem ez jönne :)
2013-ra egy kemény, bizonytalansággal, feszültséggel, és sok-sok-sok sírással teli év volt számomra.Szakítás előtti és utáni időszakra bontom én. Tovább »

Családi szálak tisztulása

Drága Bio Gabi J Tovább »

Címkék:

Írás,és amikor letérünk az utunkról

Az írás mindig közel állt hozzám,amikor elkezdek írni szavakból mondatok,mondatokból oldalak lesznek.
Csak úgy ömlik ki belőlem az írás aztán egy napom amikor megszűnt bennem az égető érzés amivel az életemben a dolgaimat kezeltem,ami hajtott mindig ,elmúlt az írás utáni szenvedélyem is és szépen elmaradtak a napló írásaim az esti órákban . És teljesen befejeződött.
Beálltam egy sorba. Amit a társadalom diktált. Azelőtt szenvedélyes filmnéző voltam,szenvedélyes könyvolvasó voltam,és mindenhez szenvedélyesen nagy tervekkel közelítettem meg. Aztán csak azon kaptam magam hogy nagyon fáradt vagyok,megkeseredett,bár mindenem megvolt nem tudtam semminek örülni. Tovább »

LÁNCREAKCÍÓ

Leírok egy esetet mert beleegyezett a hölgy.
„Angyalokkal kommunikálás
Szia, Gabi!
Szeretném elmesélni a veled való találkozás utáni történetemet, és az azt követő dolgokat. Valamilyen megmagyarázhatatlan dolog miatt mindig szívesen voltam a környezetedbe. Úgy éreztem mindig, hogy te az az ember, vagy akit az emberek követnek,és ha valami probléma volt felhívhattalak és mindig akkora erőt éreztem benned,mindig azt mondtam te hihetetlen olyan vagy mind egy zászlóvivő,akit az emberek követnek. A történetem a következő: több munkatársammal együtt egy nagyobb cégnél dolgozom. Tovább »

Címkék:

Afrikai rabszolga voltam

Kedves Gabi. Tovább »

Amikor rájövünk megérdemeljük a jót az életben

Kedves Gabi!

Örülök hogy rád találtam ,és hozzád vezettek az angyalok.A sok blokkoldás
segített abban hogy egy rossz házasságot könnyeben dolgozzak fel,és lépjek ki,
mondtad a változás majd meghozza a gyümölcsét.
És így lett a fiam akivel évek óta nem beszéltem ,felhívott és kérte hogy hétvégén az új barátnőjével Tovább »

Címkék:

Megkérdeztétek tőlem hogy-hogy még nem festek

Most én is tollat ragadok és írok nektek . A karmaoldás utáni élményeimről. Tovább »

Azonnal tudtam ö az ikerlelkem

Kedves Kati és Gabi. Szeretném én is megosztani a tapasztalataimat, élményeimet a Karmaoldással kapcsolatosan. Pár hónapja voltam nálatok,nem tudom mi vezérelte oda az utam de valahogy oda kerültem. Kicsit szkeptikus típus vagyok de elmúltam 40 éves és még egy normális biztonságos ,stabil kapcsolatom nem volt. Nem a nőkkel volt a baj mindig azt éreztem valami hiányzik . Elmentem hozzátok . Tovább »

Beszélgetés a félelemről

Halihó! Itt egy újabb szösszenet tőlem. Egy rövid kis írás a félelemről és annak az oldási lehetőségeiről. Vagyis az inkább kommentben :)

Csend volt. Zsófi a terapeuta rendelőjében azon gondolkodott, hogy vajon hogyan fog zajlani egy ilyen terápiás beszélgetés. Kinyílt az ajtó és a terapeuta behívta őt:
- Üdvözlöm, foglaljon helyet! Hogyan szólíthatom? Tovább »

Tisztítás, oldás

Kedves Mindenki!

Nagyon foglalkoztat az a kérdés, hogy a bennünk lévő blokkokat, gátakat hogyan lehet oldani, hogyan tudunk megtisztulni tőlük. És hogyan tudunk megtisztítani másokat.

Több dolgot is hallottam már ilyesmi témákban. És próbáltam is néhányat, de nem vagyok elégedett. Úgy érzem, hogy valami hiányzik. Tovább »

Én is mindent bevonzottam, amire vágytam. Te is megteheted!

Mari-anna története magával ragadott, és gondolatokat ébresztett bennem. Mióta blokkjaim oldásra kerültek, semmi nem áll utamba. Nem szégyellem, előtte egy csődnek éreztem magam. Bár elég jó környezetben nőttem fel. A siker nem állt távol a családomtól, és egy pozitív önkép alakult ki bennem a fejlődésem során. Mégis a kamaszkori élmények, megaláztatások olyan mély nyomokat hagytak bennem, amitől bezártam teljesen. De miután megszületett bennem az elhatározás, semmi nem állt az utamba. Időmet, energiámat nem kímélve ugrottam neki a változásnak. Tovább »